Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻
- Konu Sahibi Kuf
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2019
- 900
- 2.560
- 113
- 37
Tmm silCanım kaç aylıktı senin kuzun?
Yok kuzum ben burada iyiyim sileyim mi seni listeden?
- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Günaydın canım. Sebepsiz ağlaması var mı? Varsa kesinlikle idrar tahlili kültürü ver.5 aylik oldu bugun
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Boy 163Kızlar ekliyorum. SonsuzUmut canım bilgilerini yaz ekliyorum.
Tabii devam etmek istiyorsaniz.
Kimse gelmese de ben yazmaya devam edeceğim gibi görünüyor
Kilo 63,15ti dün sabah
hedef 55-57
Göğüs 88
Kalça 90
Göbek 82
Üst bacak 45
Alt bacak 38
Kol 25
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
EkledimBoy 163
Kilo 63,15ti dün sabah
hedef 55-57
Göğüs 88
Kalça 90
Göbek 82
Üst bacak 45
Alt bacak 38
Kol 25
Ölçüler için ayrı bir liste oluşturmayı düşünüyorum.
Ben bayağı inceldim. Sütyeni normalde en geniş kısımda kullanırken bugün en dara aldım anca oldu. S'ye girmeye başladım hem üst hem alt olarak. Ama kumaş giysem hala 38 anca olur sanırım.
İlk mesaja ölçülerimi yazmıştım. Yarın yeniden ölçüp bakacağım.
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Yaaa süper bende 77-78dim oradan indim 63 e inanılmazEkledim
Ben bayağı inceldim. Sütyeni normalde en geniş kısımda kullanırken bugün en dara aldım anca oldu. S'ye girmeye başladım hem üst hem alt olarak. Ama kumaş giysem hala 38 anca olur sanırım.
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Yaaa süper bende 77-78dim oradan indim 63 e 3 aydır da koruyorum kilomu gerçekten acayip inceliyor insan yazınki fotolarıma bakıyorum birde şimdi oha diyorum o yüzden sendeki farkı anlıyorumEkledim
- 1 Haziran 2018
- 5.291
- 15.624
- 248
hellööö kızlar beni de alır mısınız aranızaa :))
doğum yapalı 3 ay oldu, ben de emzirirken çok fena acıkıyorum. özellikle gece emzirmelerimde mutfağa gidip ne bulursam yediğim zamanlar oluyor
ideal kilomda gözüksem de daha fit bir görünüm için bi 5 kg vermeliyim.
63 kg ile başlıyorum. bakalım süreç neyi göstericek
bol eksiler annişleeer
doğum yapalı 3 ay oldu, ben de emzirirken çok fena acıkıyorum. özellikle gece emzirmelerimde mutfağa gidip ne bulursam yediğim zamanlar oluyor
bol eksiler annişleeer
- 1 Haziran 2018
- 5.291
- 15.624
- 248
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Ya inan yüzüm değişti resmen insan kendini beğenince havası bile değişiyor. Böyle.oldukca da diyete dört elle sariliyorum. Kayınvalidem crop örüyor yazın ona giricem koydum kafayaYaaa süper bende 77-78dim oradan indim 63 e 3 aydır da koruyorum kilomu gerçekten acayip inceliyor insan yazınki fotolarıma bakıyorum birde şimdi oha diyorum o yüzden sendeki farkı anlıyorum
Hoşgeldin aramıza yaş ve boy bilgilerini de yaz ekleyeyim. Hedefin 58 yani beş kilo emzirirken coook.kolay gidiyor inan ki.hellööö kızlar beni de alır mısınız aranızaa :))
bol eksiler annişleeer
Midemi terbiye edip kuculttukce azalacak bu durum. Çok kazininca leblebi ye. Beyaz sarı vs. Hurmanın arasına ceviz içi koyup ye değme çikolataya taş çıkarır. Ve acayip tok tutuyor. İlk sayfadaki tarçınlı kahveyi iç akşamları. Farkı göreceksingeceleri bişeyler atıştırmasam ölecek hastalığına tutulmuşum sanki... o kadar bi alışkanlık ve midem kazınıyor (
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Evet canım
Ben de birazdan hem mevcut ölçülerimi hem de tartimi ekliyorum
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
102 kalça
72 bel
83 göğüs
89 göbek
Göbeği başta olcmemistim. Ama diğer ölçülerin her biri ikişer cm gitmiş
Akşam eski mesajlara dönüp ölçü yazanlarla yeni bir liste yapacağım
Olculeriniz guncellenince haber verin kızlar
Bu da tartı fotoğrafım
Son tartimdan 500 Gr fazla görünüyor. Ödem mi kilo mu bilmiyorum. Yarın sabah görürüz artık
Akşam için menüm
Mercimek çorbası
Patates salatası
Bir dilim ekmek
Hurma ve zeytin
Eğer sadık kalamazsam yazarım
Şimdilik oruç iyi gidiyor. Zorlayan susuzluk oldu. Oğlumu parka götürünce tavan yapacak muhtemelen goruciz
72 bel
83 göğüs
89 göbek
Göbeği başta olcmemistim. Ama diğer ölçülerin her biri ikişer cm gitmiş
Akşam eski mesajlara dönüp ölçü yazanlarla yeni bir liste yapacağım
Olculeriniz guncellenince haber verin kızlar
Bu da tartı fotoğrafım
Son tartimdan 500 Gr fazla görünüyor. Ödem mi kilo mu bilmiyorum. Yarın sabah görürüz artık
Akşam için menüm
Mercimek çorbası
Patates salatası
Bir dilim ekmek
Hurma ve zeytin
Eğer sadık kalamazsam yazarım
Şimdilik oruç iyi gidiyor. Zorlayan susuzluk oldu. Oğlumu parka götürünce tavan yapacak muhtemelen goruciz
- 1 Haziran 2018
- 5.291
- 15.624
- 248
Ay bunu duyduğuma cok ama cok mutlu oldumYa inan yüzüm değişti resmen insan kendini beğenince havası bile değişiyor. Böyle.oldukca da diyete dört elle sariliyorum. Kayınvalidem crop örüyor yazın ona giricem koydum kafaya
Hoşgeldin aramıza yaş ve boy bilgilerini de yaz ekleyeyim. Hedefin 58 yani beş kilo emzirirken coook.kolay gidiyor inan ki.
Midemi terbiye edip kuculttukce azalacak bu durum. Çok kazininca leblebi ye. Beyaz sarı vs. Hurmanın arasına ceviz içi koyup ye değme çikolataya taş çıkarır. Ve acayip tok tutuyor. İlk sayfadaki tarçınlı kahveyi iç akşamları. Farkı göreceksin
Hoşbuldum yaşım 27, boyum 170 suan kilom 62.25
Bugünden itibaren ben de aralıklı oruca başlıycam insallah.. irademe hakim olabilirsem emzirme beni özellikle geceleri çok acıktırıyor..
Ödem attırıcı su hazırlıycam kendime, yeşil elma, maydonoz ve limon ile.
Ve aksam da tok tutması için tarçınlı kahve içicem.
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Dediğim gibi miden biraz küçülsün istesen de yiyemiyorsun.Ay bunu duyduğuma cok ama cok mutlu oldum
Hoşbuldum yaşım 27, boyum 170 suan kilom 62.25
Bugünden itibaren ben de aralıklı oruca başlıycam insallah.. irademe hakim olabilirsem emzirme beni özellikle geceleri çok acıktırıyor..
Ödem attırıcı su hazırlıycam kendime, yeşil elma, maydonoz ve limon ile.
Ve aksam da tok tutması için tarçınlı kahve içicem.
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
Bende duygusal açlık var mesela. Sevinsem yerim uzulsem yerim bağımlılık gibi. Ama artık midem yeter dediği noktada durmayı öğrendim. Elbette arada yeme atakları oluyor. İnsanız sonuçta. Ama iki hafta sık dişini inan çok daha kolay ilerleyecek.
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
La vie en Rosee listeye ekledim
Bu arada iftardan hemen önce tartıldım ve sonuç.
Açken emzirmek mi yaptı bunu bilemiyorum. Ama sevindim
Bu arada iftardan hemen önce tartıldım ve sonuç.
Açken emzirmek mi yaptı bunu bilemiyorum. Ama sevindim