• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

:D en çokda hamsıye bayılırım
zeytınyağıyla mı o nasıl olcak canım?

Kahvaltıda
4 - 5 zeytini yarım limon , bir yemek kaşığı zeytin yağı az kekik ve nane ile soslayıp tüketmeye çalışıcam
Tuzsuz zeytin alamadım tuzsuz zeytin kullanmayı pilanlıyorum
Bide akşam öğününe zeytinyağlı sebze yemeyi

kızlar günaydınnnnn
sabah tartıldım :)

52.4 kiloya düşmüşüm. Yni 1 haftada toplam 1.5 kg vermişim çok sevindimmmmmm:16:

sabah;
1 adet simit
1 kupa şekersiz çay :16:

Kızlar günaydın

1 hafta sonunda 1 kilo vermişim 51.5 kiloyum

Kahvaltı;

2 dilim ekmek
5 adet yeşil zeytin
1 2 çatal tereyağlı yumurta
1 dilim peynir
birazcık bal
taze sıkılmış portakal suyu

Sabah bi kupa yeşil çay

kahvaltıda
haşlanmış yumurta
4 5 zeytin
bi dilimkepek ekmeği

arada
bi tabak piyaz

akşam çabuk acıktım
iki kaşıkpilav
iki kaşık kuru fasülye
3 kaşık yoğurt

elimde nescafe var :)

bu saatten sonra yememeye çalışıcam yersemde meyve yerim sanırım
bide 30 day share videosunu izledim
video izlemek kaç kalori yakıyordur acaba :)
Oryantal Aerobik daha sıcak geldi sanırım bunlarla başlıycam

Oryantal Aerobik Part 1 (Oriental Aerobic) - YouTube
Oryantal Aerobik Part 2 (Oriental Aerobic) - YouTube
Oryantal Aerobik Part 3 (Oriental Aerobic) - YouTube
Oryantal Aerobik Part 4 (Oriental Aerobic) - YouTube

kahvaltıdaki zeytinlerin üzerine yarım limon sıktım kalan limonuda yüzüme sürdüm :1: sabahta yeşil çayın otlarını maske yapmıştım :1:

Merhaba kızlar,

sabah kahvaltım yarım dilim tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta küçük parça peynir domates, yeşil biber ve 1 fincan şekersiz çay.

ara öğün 1 kase yoğurtlu tarhana çorbası

akşam yemeği 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt.

Aralarda 2 bardak yeşil çay ve 1 fincan az şekerli türk kahvesi içtim. az öncede 2-3 km tempolu yürüyüşten geldim. hepinize kolay gelsin.

Kızlar selam, biliyorum çok geç kalmışım fakat beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

Adım Ela, 1.5 yıldır evliyim. Mühendisim, İst.'da yaşıyorum. Evlendikten sonra 8.5 kilo aldım :( Eşimin çok iştahlı oluşu, kilo almaya eğilimim ve düzenli spor yapmayı bıraktığım için bu kadar çok kilo aldım. Gündüz yediklerimi yazamam ama akşamları yazarım.

Boyum :165
Kilo : 62

Şu aralar spor salonuna gidemem fakat ben de evdeki stepper'ımla ve de youtube videoları ile sıkılaşmayı düşünüyorum.

Ne diyorsunuz, aranıza alır mısınız beni ? :)

Kızlar selam, biliyorum çok geç kalmışım fakat beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

Adım Ela, 1.5 yıldır evliyim. Mühendisim, İst.'da yaşıyorum. Evlendikten sonra 8.5 kilo aldım :( Eşimin çok iştahlı oluşu, kilo almaya eğilimim ve düzenli spor yapmayı bıraktığım için bu kadar çok kilo aldım. Gündüz yediklerimi yazamam ama akşamları yazarım.

Boyum :165
Kilo : 62

Şu aralar spor salonuna gidemem fakat ben de evdeki stepper'ımla ve de youtube videoları ile sıkılaşmayı düşünüyorum.

Ne diyorsunuz, aranıza alır mısınız beni ? :)

hoşgeldın canımmmmm:16:

kislar merhaba ya biz cumartesi sabah cenaze dolayisi ile esimin memleketine gittik ve daha bu sabah donduk benim diyet miyet hakgetire.... memeleket de antakya bilmem anlatabildim mi .... sofrasini bilirisiniz ne yemekler ne yemekler solemeyim
mumkun oldugunca az yemeye calistim ama cok da basaramadim yinede gecen hafta ki hizli girisim sayesinde bu sabah yarim kilo eksik cikti tarti .... :S

bben burdayim yeni geldim ama birazdan spora gitcem aksama kadar da kalirim bu arada sabah ki menumu hemen yazayim
1 domates 1 salatalik uzerine 1 kasik kadar zeytinyagi 5 6 adet yesil zeytin 1 kibrit kutusu kadar da peynir buarada ekmek yok ve ara ogunde de yarim lt salgam ictim cunku yine barsaklarim ordayken tembellesti

Kızlar selam, daha önce gün içinde yazamam demiştim fakat çalıstigim şirketin 2 merkezi arasında ara ara gidip geliyorum ve bu gidip gelmeler sırasında serviste gecirecegim en az yarım sa. oluyor. Bugün de denk geldi :) Hemen sabah ve öğle menümu yaziyorum,
Sabah: 2 haşlanmış yumurtanin beyazi, maydanoz, 6 ceri domates, 1 küçük salatalik.
Ara : sade türk kahvesi.
Öğle: 4 kaşık zeytinyagli yeşil fasulye, 3 corba kaşığı yoğurt, 1 küçük salatalik,cok az rendelenmiş morlahana.
Ara: sade türk kahvesi.
Kahvaltıda ve öğle yemeğinde hiç tuz atmadım, mor lahana salatasına zeytinyağı bile koymadım.
Ayrıca 2 bardak şekersiz limonlu yeşil çay içtim. Aferin bana :)

Merhaba kızlar,

sabah kahvaltım 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta küçük parça peynir 1 fincan şekersiz çay biraz da bal kaymak kaçamağı yaptım dayanamayıp :)

arada 1 bardak yeşil çay

akşam yemeği 3 4 kaşık barbunya yanında az pirinç pilavı ve 3 4 kaşık yoğurt

yemek sonrası az şekerli türk kahvesi.

Sabah erken çıktım kahvaltı yapamadım yanlızca bir bardak ılık suya yarım limon sıkıp içtim.
Öğle bir lahmacun bir tabak salata
ara bir kupa ıhlamur
Akşam üç kaşık pilav iki kaşık yoğurt 3 kaşık kurufasülye
birazdan bi elma yemeyi planlıyorum

akşam yemeği biraz fazla kaçırdım :( fakat yarın telafi edeceğim.

Akşam : 1.5 kızarmış tavuk göğsü (derisini ayırdım)., büyük bir tabak salata(zeytinyağlı,balzamikli), 1 tane büyük elma.

Yemekten sonra yürüyüşe çıkacaktım, 6 km'lik rota da belirlemiştim ama yalan oldu :( Sofrayı kaldır, evi toparla derken, çıkamadım :((

yeni katıldım siteye şimdilik benimde acil zayıflamaya ihtiyacım var kızlar sizleri takip ediyorum ve bende olan bilgileride sizle zevkle paylaşabilirm.şimdilk alışma turu:)

Back