• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

Kızlar selam :3:

İnternet yoktu bütün gün hiç uğrayamadım geçmişi de okuyamadım kusuruma bakmayın :)
Bugün biraz rahatsızdım pek birşey yiyemedim. Hatta ne yediğimi hatırlayamıyorum yumurta yemiştim sanki ama :1:

Haklısın belkide kafa yapıları uymuyor ve bu sebeple paylaşımın az oluyor olabilir ama kendine bence bir uğraş olur..Ahşap boyama olur takı olur..İnternette bir sürü video var kitaplarıda var evde yaparsın hem hobin olur bakarsın ileride meslek olarak yaparsın..[/QUOTE

evet cnm bende çok istiyorum bir şeylerle uğraşmayı elimde çok yatkındır el işlerine.eşimle de konuştuk küçük bir araştırma yapıp bu işe gireceğim peki nerede blok açabilirim.gerçekten çok bunaldım artık bu işe yoğunlaşacağım. bakalım artık hayırlısı bakarsın dediğin gibi büyür gideriz.

merhaba güzellikler anca paylaşabiliyorum akşam yemeğimi eveeet

1 adet ceviz büyüklüğünde patates püresi
küçük bir kase pilav üstü kavurma
1 tane yaprak sarma
bol salata
1 bardak ayran

biraz abartı oldu ama gittiğimiz yerdeki menü bunlardan ibaretti bende kısa bildiğim kadar kıstım bu kadar oldu.tabi ardından 1 fincan kahve ve 2 bardak şekersiz çay içtim ve şimdi de uyumaya gidiyorum hepinizi öpüyorum.

Günaydın kızlar bugün baya erkenciyim sabah 6:30 dan beri ayaktayım kahvaltımı yaptım.Yediklerime gelince dünkü kahvaltıma benzer bir kahvaltı yaptım yalnız bugün yumurta yerine 2 çay kaşığı bal yedim.Şimdide şekersiz ve limonlu çayımı içiyorum ardından sporumu yapacağım birde bugün temizlik günüm evimi temizlicem.

Günaydın kızlar bugün baya erkenciyim sabah 6:30 dan beri ayaktayım kahvaltımı yaptım.Yediklerime gelince dünkü kahvaltıma benzer bir kahvaltı yaptım yalnız bugün yumurta yerine 2 çay kaşığı bal yedim.Şimdide şekersiz ve limonlu çayımı içiyorum ardından sporumu yapacağım birde bugün temizlik günüm evimi temizlicem.

Günaydın canım afiyetler olsun. Erken kalkmak gerçekten çok iyi geliyor vücuda. Hadi kolay gelsin sana:16:

günaydın kızlar kahvaltımı hemen yazıyorum����
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
1 haşlama yumurta (bol karabiber ve pulbiber eşliğinde)
2 yeşil zeytin
Yarım avuç lor peyniri
1 siyah zeytin
1 cherry domates
1 kupa yeşilçay

Kızlar bugün tartı günümdü korka korka çıktım ama sonunda 6'lı rakamları gördüm
69.50 kg geldim�� az kaldı 60'a
������

Son düzenleme:
gunaydinnn kizlarr bnde ise geldimm..sabah kasarli domatesli tam bugay ekmegi ile yaptigim bir tost yedim..

gunaydi kizlar yediklerim.bunlar simdilik

sabah 235 cal-cift kasarli tost

ogle 540 cal-tavuk sis salata meyve

ara 10 findik 90 cal sekersiz tarcinli cay

Merhaba azimli bayanlar :)

benim de kahvaltım 1 dilime yakın tahıllı ekmek, 1 fincan şekersiz çay, küçük parça peynir, 4 yeşil zeytin, yarım domates/yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta. kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim. şimdi de şekersiz türk kahvesi içiyorum.

merhaba güzellikler anca paylaşabiliyorum akşam yemeğimi eveeet

1 adet ceviz büyüklüğünde patates püresi
küçük bir kase pilav üstü kavurma
1 tane yaprak sarma
bol salata
1 bardak ayran

biraz abartı oldu ama gittiğimiz yerdeki menü bunlardan ibaretti bende kısa bildiğim kadar kıstım bu kadar oldu.tabi ardından 1 fincan kahve ve 2 bardak şekersiz çay içtim ve şimdi de uyumaya gidiyorum hepinizi öpüyorum.
bence abartı değil canım gayet iiyi bir menü olmuş:16:
gunaydi kizlar yediklerim.bunlar simdilik

sabah 235 cal-cift kasarli tost

ogle 540 cal-tavuk sis salata meyve

ara 10 findik 90 cal sekersiz tarcinli cay
öğlen menüne bayıldım canım sanırım calori hesabına göre diyet yapıcaksın:16:
Merhaba azimli bayanlar :)

benim de kahvaltım 1 dilime yakın tahıllı ekmek, 1 fincan şekersiz çay, küçük parça peynir, 4 yeşil zeytin, yarım domates/yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta. kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim. şimdi de şekersiz türk kahvesi içiyorum.

ohh afiyet olsun canım çok güzel vallahi gitsin kilocuklar :)

kızlarrrrr :)

sabah;
1 kupa şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
domates+peynir+salatalık :)

öğlen;
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 adet haşlanmış kestane
1 kase salata

:) şimdilik bu kadarr öpüldünüzz:16::16:

Çok geçmiş olsun cnm bende kötüyüm ama ayakta durmaya çalışıyorum.

Sağol ben biraz mızmızımdır azcık hasta olsam yataklara düşerim :1:

kızlarrrrr :)

sabah;
1 kupa şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
domates+peynir+salatalık :)

öğlen;
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 adet haşlanmış kestane
1 kase salata

:) şimdilik bu kadarr öpüldünüzz:16::16:

Lazkızı yanlışsam düzelt ama sen zaten 48 lere inmiştim diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum :1:

bugün ki menülerimi de yazayım🍴🍴
Öğlen

5 kaşık et sote, 1 kase yoğurt👍

Ara

1 yeşil elma, 1 avuç üzüm,1 bardak ayran🍏

Akşam

Sadece bulgur ve yağsız kıymayla yapılmış biber dolması👍👍
1 kase yoğurt

Spordan sonra yeşilçay ve soda tabi ki
💋💋🎀

Back