- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 741
- 398
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım, suyu normalde de içemem ama artık zorlayacağım. Salatalık yiyorum su oranı çok yüksek az daolsa dengeler belki.
İyi akşamlar herkese...
Kızlar selam
İnternet yoktu bütün gün hiç uğrayamadım geçmişi de okuyamadım kusuruma bakmayın :)
Bugün biraz rahatsızdım pek birşey yiyemedim. Hatta ne yediğimi hatırlayamıyorum yumurta yemiştim sanki ama
geçmiş olsun canım neyin var ?
Sağol. Midem rahatsız biraz. Bugün sınavım iyi geçmedi onun da verdiği bi depresiflik var
hmmm aman dıkkat et kendıne sınavın ıcınde uzuldum canım ya ınsallah geçer not alırsın
İyi dileklerin için teşekkürler
Haklısın belkide kafa yapıları uymuyor ve bu sebeple paylaşımın az oluyor olabilir ama kendine bence bir uğraş olur..Ahşap boyama olur takı olur..İnternette bir sürü video var kitaplarıda var evde yaparsın hem hobin olur bakarsın ileride meslek olarak yaparsın..[/QUOTE
evet cnm bende çok istiyorum bir şeylerle uğraşmayı elimde çok yatkındır el işlerine.eşimle de konuştuk küçük bir araştırma yapıp bu işe gireceğim peki nerede blok açabilirim.gerçekten çok bunaldım artık bu işe yoğunlaşacağım. bakalım artık hayırlısı bakarsın dediğin gibi büyür gideriz.
Sağol. Midem rahatsız biraz. Bugün sınavım iyi geçmedi onun da verdiği bi depresiflik var
Günaydın kızlar bugün baya erkenciyim sabah 6:30 dan beri ayaktayım kahvaltımı yaptım.Yediklerime gelince dünkü kahvaltıma benzer bir kahvaltı yaptım yalnız bugün yumurta yerine 2 çay kaşığı bal yedim.Şimdide şekersiz ve limonlu çayımı içiyorum ardından sporumu yapacağım birde bugün temizlik günüm evimi temizlicem.
bence abartı değil canım gayet iiyi bir menü olmuşmerhaba güzellikler anca paylaşabiliyorum akşam yemeğimi eveeet
1 adet ceviz büyüklüğünde patates püresi
küçük bir kase pilav üstü kavurma
1 tane yaprak sarma
bol salata
1 bardak ayran
biraz abartı oldu ama gittiğimiz yerdeki menü bunlardan ibaretti bende kısa bildiğim kadar kıstım bu kadar oldu.tabi ardından 1 fincan kahve ve 2 bardak şekersiz çay içtim ve şimdi de uyumaya gidiyorum hepinizi öpüyorum.
öğlen menüne bayıldım canım sanırım calori hesabına göre diyet yapıcaksıngunaydi kizlar yediklerim.bunlar simdilik
sabah 235 cal-cift kasarli tost
ogle 540 cal-tavuk sis salata meyve
ara 10 findik 90 cal sekersiz tarcinli cay
Merhaba azimli bayanlar :)
benim de kahvaltım 1 dilime yakın tahıllı ekmek, 1 fincan şekersiz çay, küçük parça peynir, 4 yeşil zeytin, yarım domates/yeşil biber, 1 haşlanmış yumurta. kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim. şimdi de şekersiz türk kahvesi içiyorum.
Çok geçmiş olsun cnm bende kötüyüm ama ayakta durmaya çalışıyorum.
kızlarrrrr :)
sabah;
1 kupa şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
domates+peynir+salatalık :)
öğlen;
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 adet haşlanmış kestane
1 kase salata
:) şimdilik bu kadarr öpüldünüzz