• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

bence abartı değil canım gayet iiyi bir menü olmuş:16:

öğlen menüne bayıldım canım sanırım calori hesabına göre diyet yapıcaksın:16:

ohh afiyet olsun canım çok güzel vallahi gitsin kilocuklar :)

evet canim kalori hesabi yapicam bana en uygini bu cunku. 1 kilo 7000 cal atkadaslar dusunun bir haftada 1 kilo alan biri almasi gereken kaloriden 7000 cal fazla almis oluyor... dolayisiyla 1 kilo vermek icin 7000 cal enerji acigi olusmasi gerekiyor. iste butun mesele bu:))))

Sağol ben biraz mızmızımdır azcık hasta olsam yataklara düşerim :1:

Lazkızı yanlışsam düzelt ama sen zaten 48 lere inmiştim diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum :1:
9 kiloya inmiştim canım benım ama bazı olaylardan dolayı sporu ve dıyetı bırakıp kendımı yemeğe verınce 60a kadar çıktım sonra 54 e indim şimdi hedef yine 48 :16:
evet canim kalori hesabi yapicam bana en uygini bu cunku. 1 kilo 7000 cal atkadaslar dusunun bir haftada 1 kilo alan biri almasi gereken kaloriden 7000 cal fazla almis oluyor... dolayisiyla 1 kilo vermek icin 7000 cal enerji acigi olusmasi gerekiyor. iste butun mesele bu:))))

:) vay hesap süper :34:

kızlar saat 4 de çay paydosum var
1 kupa şekersiz çay
ufak bir dilim limonlu kek ara öğünüm olacak.

akşamda evde pırasa var ohh missss:16:

Selam kızlar;sabah kahvaltımı 7:00 da yapmıştım.Sporumu yaptım ve temizliğin başına geçtim.Öğlen bişey yemedim saat 2 gibi gerçi bu da öğlen sayılır 1 2 tane lahana sarması yedim.Akşama da zeytinyağı taze fasulye 1 2 kasık makarna ve bol salata yiyeceğim tabi ekmeksiz.

Kızlar bugun onluk torenim vardi hersey guzel gecti simdi de tekrardan dısari cikcaz yazdiklarinizi okuyamadim menumu paylasip kaciyorum:10:
sabah
dukan krep ,peynir ,1 yumurta sarisi(beyazini krepte kullandim)
Aksam
yarim porsiyon tavuk sis , kalan dukan krep , peynir , tursu
3 yk naneli yogurt

gecede alkolsuz biseyler icicem ama seker katmiyolardir insallah :/

akşam menum:

1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak kavurma
1 bardak didi

jillian level 3 3. gun bıttı. yaklaşık 2 buçuk lt su içtim :):16::16::16:

kızlaar saat 17.00 civarı akşam yemeğimi yedim. menüm de 150 gr civarı dana bonfile ızgara yanında salata. Bugün de yemek olaylarını bitirdim darısı yarına :) hepinize kolay gelsin :)

gunaydinnn kizlarr...bn bugun sabah nesfitle basladim....nerelerdesinizz... bu arada her pazartesi tarti gunumuz pazartedi kilo bildirimini unutmayin

gunaydinnn kizlarr...bn bugun sabah nesfitle basladim....nerelerdesinizz... bu arada her pazartesi tarti gunumuz pazartedi kilo bildirimini unutmayin

Gunaydiiiin canim :16: tamamdir tarti gunumuz ptesi :) nesfitle doyuyor musuun ben hayatta doymuyorum :/
kızlaar saat 17.00 civarı akşam yemeğimi yedim. menüm de 150 gr civarı dana bonfile ızgara yanında salata. Bugün de yemek olaylarını bitirdim darısı yarına :) hepinize kolay gelsin :)
Afiyet olsun canim aksam yemegin cok guzel olmus :)
akşam menum:

1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak kavurma
1 bardak didi

jillian level 3 3. gun bıttı. yaklaşık 2 buçuk lt su içtim :):16::16::16:

Masallahh jillian 3. Level :10: cok azimlisin spor yapmis miydin daha onceden jilkian haric

selam kızlar dün sizinle akşam menümü paylaşmıştım ama yapamadım.sevgili kayınvalidem yemeğe çağırdı ve ne bulduysa yedirmeye çalıştı yani dün diyet falan kalmadı.bugünde çağırıyor yandık.

bugünkü kahvaltımı paylaşayım

3 adet ceviz büyüklüğünde peynirli poğaça
yarım domates salatalık
5 adet zeytin
bol miktarda şekersiz çay

Gunaydiiiin canim :16: tamamdir tarti gunumuz ptesi :) nesfitle doyuyor musuun ben hayatta doymuyorum :/

Afiyet olsun canim aksam yemegin cok guzel olmus :)

Masallahh jillian 3. Level :10: cok azimlisin spor yapmis miydin daha onceden jilkian haric
:) teşekkur ederım canım. daha önceden tuğba özayın fıtness videolarını yapıyordum:16:
selam kızlar dün sizinle akşam menümü paylaşmıştım ama yapamadım.sevgili kayınvalidem yemeğe çağırdı ve ne bulduysa yedirmeye çalıştı yani dün diyet falan kalmadı.bugünde çağırıyor yandık.

bugünkü kahvaltımı paylaşayım

3 adet ceviz büyüklüğünde peynirli poğaça
yarım domates salatalık
5 adet zeytin
bol miktarda şekersiz çay

canım afiyet olsun.. :) çok kaçırmamaya bak:16:

evetttt kızlar

sabah;
yarım simit
1 kupa şekersiz çay

ara;
1 adet yeşil elma

öğlen;
3 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon et döner (ekmeksiz)
1 kase yoğurt

:16::16::16:

su içmeye devam 1.5 oldu şuan :16:

Kızlar aslında sizlerle diyete devam etmeyi çok istiyordum ama interneti kapatıyoruz. Kadınlar kulubüne sık giremem :50: O yüzden listeden çıkartın beni. :14:Devamlılık sağlayacağıma söz vermiştim en başta ama elimde olan birşey değil malesef :26:

İnşallah hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınız. Kendinize iyi bakın :79:

Bu arada LazKızı özel olacak istersen cevap vermeyebilirsin ama bir ara nişanlıydın hala nişanlımısın? Gider ayak merak ettim sormak istedim :1:

:) teşekkur ederım canım. daha önceden tuğba özayın fıtness videolarını yapıyordum:16:

canım afiyet olsun.. :) çok kaçırmamaya bak:16:
Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum cnm mesela dün küçük bir kase mercimek çorbası içtim küçük bir dilim ekmek yedim bir kaç tane lahana sarması ve bol miktarda salata yedim.Ardından çay geldi yanında küçük bir dilim kek yedim.Daha sonra şeker pancarı geldi(bayılırım) benim almış kıramadım onu da yedim baya bir diyeti bozduk.Bakalım bugün neler yapacak yani benim böyle bir kayınvalidem olduğu sürece zayıflayamam.Kendisini de çok severim kıramıyorum.Onlara göre çok zayıfım sürekli bana kilo aldırma çabasındalar.:26::43:

Selam kızlarr;

sabah nesfit 110 cal

öğlen dairede yemekler çok güzeldi dayanamadım..

tarhana çorbası 183 cal
ankara tava 430 cal
ekmek kadayıfı 320 cal
ayran 110 cal:(((

Akşam yemek yemeyi düşünümyorum çok acıkırsam nesfit yiyeceğim:((

Bu günn çok fena olduu....ama yarın telafi edeceğim.. Günlük 1000 cal almam gerekiyor ama bugün limiti aştım :(

Selam kızlarr;

sabah nesfit 110 cal

öğlen dairede yemekler çok güzeldi dayanamadım..

tarhana çorbası 183 cal
ankara tava 430 cal
ekmek kadayıfı 320 cal
ayran 110 cal:(((

Akşam yemek yemeyi düşünümyorum çok acıkırsam nesfit yiyeceğim:((

Bu günn çok fena olduu....ama yarın telafi edeceğim.. Günlük 1000 cal almam gerekiyor ama bugün limiti aştım :([/QUOTE

Arada oluyor cnm çok canını sıkma dün bende baya bir abarttım.bugünde kayınvalideme davetliyiz yandık.Allahtan gündüzleri kendim olunca fazla yememeye gayret ediyorum yoksa gitmeyecek bu kilolar gerçi benim 48 kiloya düşmem şart değil göbeğim gitse yetecek bana

Back