• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

Sabah kahvaltılıklardan biraz biraz bi kepek ekmeği bi bardak çay
Ara bi elma bi kivi
Öğlen öğünü yapmadım
Akşam
bi tabak mercimek çorbası , bi tabak pırasa yemeği birazda salata
Birazdan yarın kase kadar yoğurt yemeyi pilanlıyorum akşam yemeğinde hiç ekmek yemediğimden sanırım acıktım epey

Kızlar merhaba uzun bir süre nete giremeyeceğim. Eşimle yurtdışına tatile gidiyoruz. Oyüzden sizlerle iletişim halinde olamayacağım. Ben de sizlerle yakşaşık 2 kilo verdim, güzel bir deneyim oldu benim için. Döndüğümde yine buralardaysanız tekrar kaldığımız yerden devam ederiz. Kendinize çok iyi bakın. Sağlıklı ve kilosuz güzel günler dilerim. Sevgilerle..

Kızlar merhaba uzun bir süre nete giremeyeceğim. Eşimle yurtdışına tatile gidiyoruz. Oyüzden sizlerle iletişim halinde olamayacağım. Ben de sizlerle yakşaşık 2 kilo verdim, güzel bir deneyim oldu benim için. Döndüğümde yine buralardaysanız tekrar kaldığımız yerden devam ederiz. Kendinize çok iyi bakın. Sağlıklı ve kilosuz güzel günler dilerim. Sevgilerle..

İyi tatiller, bol bol gez, eğlen jengam.

Bugün yediklerim,

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, maydanoz, 5 zeytin, 6 çeri domates
Öğle : 4 adet köfte, 2 dilim domates
Akşam: 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık keşkek
Ara : 1 küçük muz

İyi geceler herkese, tatlı rüyalar ...

İyi tatiller, bol bol gez, eğlen jengam.

Bugün yediklerim,

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, maydanoz, 5 zeytin, 6 çeri domates
Öğle : 4 adet köfte, 2 dilim domates
Akşam: 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık keşkek
Ara : 1 küçük muz

İyi geceler herkese, tatlı rüyalar ...

Çook teşekkür ederim askbocuku, umarım güzel geçer. Uzun mesafeli uçak yolculuklarından çok tırsıyorum onun stresi var içimde işalla değer o uçuşa :)

bu arada menün çok güzel yumurtayı ihmal etme. Ben bir yandan da sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum hep bu sağlıksız beslenmekten biotin eksikliği çıktı saçlarım dökülüyo ön tarafı çok açıldı moralim bozuk :( o yüzden de bu tatil iyi gelecek bana :)

Çook teşekkür ederim askbocuku, umarım güzel geçer. Uzun mesafeli uçak yolculuklarından çok tırsıyorum onun stresi var içimde işalla değer o uçuşa :)

bu arada menün çok güzel yumurtayı ihmal etme. Ben bir yandan da sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum hep bu sağlıksız beslenmekten biotin eksikliği çıktı saçlarım dökülüyo ön tarafı çok açıldı moralim bozuk :( o yüzden de bu tatil iyi gelecek bana :)

Umarım yolculuğun güzel geçmiştir...

Her sabah 1 haşlanmış yumurta diyette olmasam da yiyorum hatta yumurta yemeden doymuyorum diyebilirim. Bende de hipoglisemi yani düşük şeker hastalığı var. Kısaca açıklama gerekirse vücut alınan besinleri kan şekeri olarak kana veremiyor direkt olarak depo ediyor :( Eğer ilacımı içmezsem yemeklerde doymak bilmiyorum. Hatta eşim ben yemekte biraz fazla kaçırsam ya da yemekten sonra hala ne yesem diye dolanıyorsam "ilacını aldın mı" sen diye uyarıyor, ve cidden unutmuş oluyorum. Allah herkese sağlıklı bir zihin ve beden versin zor.

Kızlar yaa çok sıkı bir diyet olduğu için belki tepki toplayacağım ama ben bugün Posta gazetesindeki yazı disinde verdiği diyete başladım.Dün gittim tüm malzemeyi yaptım, akşamdan kavanoza koyup yoğurtlu meyvemi ve içeceğim çaylar için gereken kuru otları yanıma aldım. Bu diyette her gün 1 sa. hızlı tempoda yürüyüş şart, onu da yaptım.
1. gün çok şükela geçti, biraz önce tartıldım 60.7 olmuşum çoooooook sevindim :D

Ne ise bu diyetteki 1.gün menüm şöyleydi;(Şeftali yerine - donmuş franbuaz dışında harfi harfine uyduğum için direkt gazetedeki yazıyı ekliyorum.)

$1.gün.jpg

Ben de katılmak istiyorum. Tam bu sabah 61 i görmemle adına ısrarla diyet demek istemediğim yeni beslenme biçimime başlamış bulunuyorum ve hedefim de 48. boyum da 1.55 zaten

Selam kızlar,

Şeyda Coşkun diyetine başarıyla devam ediyorum, dün 1 kilo vermiştim bugün daha tartılmadım. Bugün alışveriş merkezine yürüyerek gitti, 1 sa. boyunca hızlı hızlı yürüdüm. Sonradan hesapladım 4.8 km yürümüşüm, dönerken de yürüyecektim fakat gözüm yemedi.

Sabah geç kalktığım için öğünler kaydı şuan öğle için verilen çorbamı içiyorum, tadı fena değil. Akşam yemeğimi de bundan 3 sa. sonra yerim, bugün geç yatacağım için sorun olmaz sanırım. arada bugün için verilen ödem çayımı da içtim, içine maydanoz eklemedim onu ayrı olarak yedim, haşlanmış maydanoz suyu midemi kaldırıyor :(

Evet bugünkü menüm aşağıdaki gibi,
$ikincigün_menü.jpg

Ben de bugunkü aktivitemi paylaşayım.
30.11.2013
Başlangıç:61
Hedef:48
Boy:155

Sabah
3/4 yumurta,
1 tane eti form kızarmış ekmek

(106 cal)

Ara
2 tane çokomel
(128kal)

Öğlen
Etli patates yemeği
2 Kaşık pilav
Cacık
(350 cal)

Akşam
1,5 porsiyon kıymasız ıspanak yemeği (115cal)

Jillian Michaels egzersizlerine de başladım . 30 dk level 1 üstüne 25 dk level 3 yaptım araya da bir şeyler kattım.
Kullandığım beslenme ve egzersiz takip programı da bana ortalama 309 kalori yaktıgımı söylüyor.

2 litre su içtim şimdilik.. devamı gelir
Totalde aldıgım ve yaktıgımı çıkarınca net kalori 390 :52: :46:
kendime bir aşureyi hak görüyorum :1: :16:
sevgiler

Arkadaşlar merhaba,

Ben çocukluğumdan beri hep tombik bir kız oldum.. Talii lise yıllarında aldığım aşırı kilolarla arkadan kat kat görünen bir sırtım iğrenç bacaklarım ile boyuma göre çok çok fazla olan 64 kiloyu taşımak zorunda kaldım . Üniversite 2. sınıfta bütünleme döneminde stresinde etkisiyle 62 kiloya düştüm. Sağlıksız diyetler çaylar vs. vs bir çok şey denedim. Ancak 2 haftalık yaptığım sağlıksız bir diyetle 58 kiloya düştüm.. Allah Allah deyip devam ettim... Öyle enerjiktim ki ve kendimi müthiş iyi hissediyordum..

2011 yılı benim için süper bir yıldı ilk defa ve bir kere gördüğüm 51 kilo ile kıyafet almaktan zevk alan bir insan haline geldim.. Ancak sonra yavaş yavaş tekrar kiloları geri kazanmaya başladım... 55 kilo ile evlendim ve yine hızla kilolarıma kilo kattım.. Ve şu an 60 kiloyum...

Hedefim neden 48? 1.55 cm boyunda ufak tefek biriyim... ve olmam gereken kilo en düşük kilo 48... Bu aralar bilumum forum siteleri diyet siteleri bloglar vs.. bakmadığım şey kalmadı ve eski bir kk üyesi olarak yine evime geri döndüm hemencecik...

Bu sefer farklı olmasını istediğim bu yolda kendim için eşim için zayıflamam gerektiği inancındayım... Herkese ideal kilosuna düşmek dileklerimle... Benimle birlikte zayıflamak isteyen ama en önemlisi bu yolda pes etmeden devam edecek bir yol arkadaşı arıyorum:)

ŞUANKİ KİLO BOY HEDEFLENEN KİLO 1.KB(25.11.2013)
THERAPNE 60 KG 158 CM 48 KG

ILAZKIZI34 53.9 KG 155 CM 48 KG

TEREROKA 54 KG 154 CM 48 KG

BUSEİREM 50 KG 155 CM 45 KG

NLOKCU 52,5 KG 158 CM 48 KG

JENGAM 54 KG 160 CM 48 KG

MERCANİ 57 KG 163 CM 48 KG

Aranıza benide alırsanız sevinirim:21: boyum 1.68 kilom 60 48 e düşmek istiyoruuuum :44:

Benide aranıza kabul edermisiniz :42: Ben 56 kiloyum 48 47 kilo olmam gerek ideal vucut ölçüme ulaşmam için.Evlendikten sonra kilolar aldı başını gitti.Bende sizlere arkadaş yoldaş olurum :) birlikten kuvvet doğar :52:

Beniii de araniza alin lütfen :kkk: ben 160 boyunda ve 53 kiloyum olmak istedigim rakam 46 yani ayni yoldayiz kizlar:) su an recimimin 3 günü ben 1 ayda 7 kilo listesini uyguluyorum zaten listeler benzer .:46:

Back