- 9 Mayıs 2021
- 84
- 80
- 29
-
- Konu Sahibi morpapatya_
TARİH | KİLO | KOL | GÖĞÜS | BEL | KALÇA | ÜST BACAK | ALT BACAK |
10.05.2021 | 65.8 | 30 | 98 | 78 | 102 | 59 | 39 |
22.05.2021 | 63.3 | 29 | 97 | 76 | 98 | 57 | 38 |
05.06.2021 | |||||||
Umarım 60 gün sonra hedeflerime ulaşmış şekilde burada olabilirim.
Bugün 60.GÜN yazmayı dört gözle bekliyorum.
Biz bunu başarabiliriz
Neden zor olsun ki ? Diyet yapmak mı zor anlamadım ?zor ...
Ben de önümüzde pazartesi seninle başlasam mı ki? Evlendikten sonra 10 kilo aldım ve aldığım hiç bir kıyafetim olmuyorMerhaba Herkese;
Bu platform beni çok güzel motive etti. Bende düşündüm ki neden ben bir başkasını motive etmiyim :))
Ben çocukluğumdan beri çok kiloluydum. Kendi çabalarımla 60 kiloya düştüm ancak çok sağlıksızdı. Sürekli detokslarla verdim. Kabak detoksu , patates diyeti, 3 günde 5 kilo diyetleri vs. Çok kısıtlı beslendiğim için bu bende yeme bozukluğu yarattı. Hedefime ulaşmıştım ama canımın çektiği hiçbir şeyi yemediğim için diyeti bıraktığımda olur olmaz her şeyi yedim. Ama bayağı yedim. Yeme ataklarım oluştu yani. Kimsenin böyle sağlıksız diyetlerle zayıflamasını istemem.
Bu yeme ataklarım yüzünden kısa süre de 65-66 kiloya çıktım. Mutsuzluğumu tarif edemem. Aramızda da benim gibi kişilerin olduğunu biliyorum. Birbirimizin varlığı bana destek veriyor.
Yarın 10.05.2021 günü sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Hedefim 60 gün sayarak kendimi geliştirmek. Her gün spor- egzersiz-kitap okumak-kendime zaman ayırmak gibi aktivitelerle kendimi hem kilo olarak hem kişilik olarak geliştirmeyi umuyorum.
Her gün güncelleme yapacağım. Bazen yeme listemi yazarım bazen sporlarımı bazen sadece ilerlememi yazabilirim.
Umarım 60 gün sonra hedeflerime ulaşmış şekilde burada olabilirim.
Bugün 60.GÜN yazmayı dört gözle bekliyorum.
Biz bunu başarabiliriz
TARİH KİLO KOL GÖĞÜS BEL KALÇA ÜST BACAK ALT BACAK 10.05.2021 65.8 30 98 78 102 59 39 22.05.2021
Tabikii bana katılabilirsin. Destek oluruz birbirmize. Benimde yeme bozukluğum var onu tedavi etmeye uğraşıyorum. Önemli olan istemek. İstedikten sonra olmayacak iş değilBen de önümüzde pazartesi seninle başlasam mı ki? Evlendikten sonra 10 kilo aldım ve aldığım hiç bir kıyafetim olmuyorçok ciddi farkı var 10 kilonun. Hafta sonları minik kaçamaklar yapabilirim. Suyu çok içemem ama spor ve düzenli beslenmeyi halledebilirim inşallah
Ahhh ah. Aslında kolay kilo veriyorum. Yeter ki hayatımda bi hareket olsun. 3-4 sene önce staj yaparken hiiiççç dikkat etmememe, heeeeer gün öğle arası ayıptır söylemesi tantuni, kola yiyip içmeme rağmen 1 ayda 3-4 kilo vermiştim. İşte evlenip eve tıkılınca böyle oluyor maalesefTabikii bana katılabilirsin. Destek oluruz birbirmize. Benimde yeme bozukluğum var onu tedavi etmeye uğraşıyorum. Önemli olan istemek. İstedikten sonra olmayacak iş değil
Su içneye çalış. Su içmezsen kilo vermezsin
İşin sırrı hareket kesinlikle. Hareketli olduğumuz zaman yediklermizin de önemi kalmıyor.Ahhh ah. Aslında kolay kilo veriyorum. Yeter ki hayatımda bi hareket olsun. 3-4 sene önce staj yaparken hiiiççç dikkat etmememe, heeeeer gün öğle arası ayıptır söylemesi tantuni, kola yiyip içmeme rağmen 1 ayda 3-4 kilo vermiştim. İşte evlenip eve tıkılınca böyle oluyor maalesef