- 9 Mayıs 2021
- 84
- 80
- 29
-
- Konu Sahibi morpapatya_
Siz ne güzel çalışıyormuşsunuz. Full evdeyim ben bi deİşin sırrı hareket kesinlikle. Hareketli olduğumuz zaman yediklermizin de önemi kalmıyor.
bu pandemi mahvetti bütün kiloları o zaman aldık.
bugün ben evdeydim tatilden dolayı. Her şeyi canım çekti. Ama işteyken öyle olmuyor. Evde can sıkıntısından yiyor insan. Nasıl bir çözüm olucak bilmiyorum
evet size hak veriyorum. Evde olup diyet yapmak çok zor. Hele o tatlılar abur cuburlar evde varsa işkenceye dönüşüyorSiz ne güzel çalışıyormuşsunuz. Full evdeyim ben bi de
Karşılığını mutlaka alacaksınızdırişyerinde herkes fast food söyledi o kadar canım istedi ki size anlatamam. Yiyemediğim için moralim bozuldu.
Cumartesi günü diyetisyen kontrolüm var umarım beni mutlu eder :))
Ay umarımKarşılığını mutlaka alacaksınızdıraslında benim aşırı yemeyle ilgili bi problemim yok. Hem hareketsizim hem de metabolizmam çok yavaş. 3-4 sene önce bi incelme merkezinde metabolizma yaşım 57 çıkmıştı. 57. Koca teyze yaşı resmen. O da etkiliyor çok
Bol su içmeye çalışacağım. Bi de bisiklet var evde. Günde en az 1 saat sürmeye çalışacağım inşallahAy umarım
Aa metabolizmanı hızlanfırman lazım bol su iç. Evde yürüyüş yap yerinde yürü. Zıpla vs
Eveet işte çok iyiii. Bisiklet çok güzel kalori yaktırıyorBol su içmeye çalışacağım. Bi de bisiklet var evde. Günde en az 1 saat sürmeye çalışacağım inşallah
Pazartesine bomba gibi hazırlanacağım inşallah. Sonrasında diyet+spor. İlk etapta 69 da düşmeye çalışacağım. 60 ları bir göreyim tekrardan diye yaniEveet işte çok iyiii. Bisiklet çok güzel kalori yaktırıyor
Ay desene Pazartesi güzel bir serüven başlayacak. 6 lı rakamları görünce diyeti bırakmak istemeyeceksin inan banaPazartesine bomba gibi hazırlanacağım inşallah. Sonrasında diyet+spor. İlk etapta 69 da düşmeye çalışacağım. 60 ları bir göreyim tekrardan diye yani
Ay inşallah. Sorması ayıp siz kaç kilosunuz acaba? Ben 72-74 arası gidip geliyorumAy desene Pazartesi güzel bir serüven başlayacak. 6 lı rakamları görünce diyeti bırakmak istemeyeceksin inan bana
Ne ayıp olucak burda aynı amaç için birlikteyizAy inşallah. Sorması ayıp siz kaç kilosunuz acaba? Ben 72-74 arası gidip geliyorum
Ay ne güzelNe ayıp olucak burda aynı amaç için birlikteyiz
2 hafta önce diyetisyende 65 çıktım. Yeni başladım gerçi hedefim 53.
59 a kadar düşmüştüm ama orda kalmayı beceremedim. Şuan 65 diyebiliriz
olur olur 6lı rakamları görüceksin sen eminim hem ne kalmış şunun şurasında. benimde hedefim 5li rakamlar bakalım ne olucakAy ne güzeldarısı bana inşallah
5 Li rakamları en son 10 sene önce falan gördüm heraldeolur olur 6lı rakamları görüceksin sen eminim hem ne kalmış şunun şurasında. benimde hedefim 5li rakamlar bakalım ne olucak