Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canim hoşgeldin
Gunaydin canim baslangicin hayirli olsun bakalim
Cok fazla kilo almamissin dikkat etmeye başlayınca verirsinEvet tanıdık göremedim sanki
Bende iyiyim cnm nolsun, fultime çalışmaya başladım aniden gelişti ama 2 ay daha çalışıp bırakıcam bakalım, yardım ediyorum Bi firmaya bırakamadım,
Kiloya hiç gelmeyelim 64 kiloya çıktım azıcık ucunu kaçırdım, sporunda bırakınca tabiiama toparlicam vericem 4 kiloyu inşallah,
Bi bakiim dedim nasılsınız napıyosunuz diye, özledim valla
Günaydın canimGünaydın Şampiyonlar.
Hadi bakalim baslangicin hayırlı olsun canimKahvalti tamam bugünkü kilom
Sağol canım hoşgeldinAfiyet olsun canim
Geçmiş olsun canım1 yasinda canim azilarla kopek disleride sismis iyice cildirdi
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hayirli gunler canimHerkesr hayırlı günler tatliş bayanlar
Hosgeldin canim aramiza inşallah hedefledigin kilona burda birlikte ulasirizADINIZ: Gül su
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 72.2
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: yonetici
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: istah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli ve genc gorunmek kilo ister istemez yasli gosteriyor
Insallah filiz son 2 ayda kendimi zorluyorum aksam kendimi abur cubur yerlen buluyorum burasi bana oyi gelecek inaniyorumHosgeldin canim aramiza inşallah hedefledigin kilona burda birlikte ulasiriz
Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayimArkadaslar merhaba ismim Gül su daha once baska bir takimdaydim 70 kusur kilodan 58 e kadar dustum bazi ssbeplerden dolayi ayrilmak zorunda kaldim suan guncel 72.2 kilo olmam lazim tekrar vermek istiyorum ve farkettim ki buradaki motivasyon ve sinerjiyi tek basima yakalayamoyorum ve veremiyorum cunku burada cok kisa surede veriyorum.
Guanydin canimGünaydın kizlar
Hoşgeldin arkadaşım ben Dilek burdan kopmazsan çok kısa sürede hedefine ulasirsinADINIZ: Gül su
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 72.2
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: yonetici
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: istah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli ve genc gorunmek kilo ister istemez yasli gosteriyor
Ozaman o abur cuburu hemen simdi yere bırak simdi bugün basliyoruz duzenli menülerini bekliyorumInsallah filiz son 2 ayda kendimi zorluyorum aksam kendimi abur cubur yerlen buluyorum burasi bana oyi gelecek inaniyorum
Hayırlı günler canım benimHerkesr hayırlı günler tatliş bayanlar
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Salata domates salatalık
Zeytin 5 tane
1 tk tahin pekmez
Öğle sütlü yulaf ezmesi
Ara 2 erik
Akşam