- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Olabilir canim gecmisine baktim 9.da yaristigini gordum8.takimmi diyecegime 6 yazmisim. @Frytiop ben hamile kaldigimda 8. Takıma gelmistiorasi kapaninca 9. Takima geçmiş demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canim gecmisine baktim 9.da yaristigini gordum8.takimmi diyecegime 6 yazmisim. @Frytiop ben hamile kaldigimda 8. Takıma gelmistiorasi kapaninca 9. Takima geçmiş demekki
GörüyorumBen her yerdeyim bir türlü dizimi kırıp oturamadım![]()
Merhaba canım.Cuma günü gelip çok güzel selam vereceğim kilolarımla![]()
![]()
Benim kiz 1.5 yaşında1 sebe gecti ustunden dogrudur valla bebis dogdu o zaman
CanımMerhaba canım.![]()
Tmm sen başarılı olursun. Bravo.hunharca yedim
Yaaaaaaa kızzzzz dur hele anılarım canlanıyor gözümde
Kilo almadım ki ben. Bıktı herkes resimlerinden.Canım
Kaç kilo oldun bakim at bi foto gözüm gönlüm açılsın![]()
Hep yemekle canlaniyor nedenseYaaaaaaa kızzzzz dur hele anılarım canlanıyor gözümde![]()
Yemek için yaşıyorum ya napimmmHep yemekle canlaniyor nedense![]()
![]()
![]()
At sen at![]()
Sağol tatlım.Çok iyi canım![]()
Yeni yok kız eskiyi niye e atayımSağol tatlım.Sen de resim at bana ne. Kot ve beyaz bir üst giymiştin galiba onu at Yeni yoksa.
![]()
Aratma bana şimdi. Görmeyenler var görenler tekrar görmek istiyor. Aaa at işte. 6. Takımın mezunları nasıl oluyormuş görsun herkes.Yeni yok kız eskiyi niye e atayım![]()
Hahahha atıyorum ama kaç kiloyum bilmiyorum şimdi çektimAratma bana şimdi. Görmeyenler var görenler tekrar görmek istiyor. Aaa at işte. 6. Takımın mezunları nasıl oluyormuş görsun herkes.![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canim hoşgeldin![]()