Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
funda suyuna başladım inşallah kalan ödemler de gidecekOlsun canım. Dikkat et listedesin ödem oluşucak şeyler tüketme. Ödem atıcı şeyler iç. Yağdanda gidecek inşallah
Bi önceki hafta olduğum kiloya ulaşmam lazım kaptanım 72 küsürlereGuzel eksi canim
Gunaydin canim
Olsun canim guzel kilo verdiniz
Olsun canim yaparsin bugün
Gunaydin canim iyi dersler
Günaydın canimGunaydin kizlar
Dikkat edersen ulasirsin canimfunda suyuna başladım inşallah kalan ödemler de gidecek
Bi önceki hafta olduğum kiloya ulaşmam lazım kaptanım 72 küsürlere
Tatildeyken pek diyete uygun beslenemedim. Bugun sekersiz 21 gune basladimBende bir ugradim. Listede gözüm seni aradi göremeyince takimdan ayrildin sandim cnm. Diyete devam ettigini görünce sevindim
Günaydın canimGünaydın
Günaydın hosgeldin yenidenGünaydın herkese, uzun zaman oldu gelemedim sonra şifremi unuttum giremedim, nasılsınız kızlar eskilerden kimler var Zipzip- nasılsın cnmm
Kilom bu sabah tartida 69,2 kg gosterdi Zipzip-ADINIZ: ( isteğe bağlı ) sandriyon
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: yarin sabah yani 1 eylul sabahi tartilip ogrenicem
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 6.takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi cok seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglik icin, kendimi daha guzel gormek icin
Afiyet olsun canım31 Ağustos salı menü
10.30
1 dilim yumurtalı tb ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
13.30
1 porsiyon olacak şekilde karışık meyve üzüm erik şeftali hepsinden minnak minnak
10 fındık
17.30
1 dürüm lavaşın 3te 2sini çıkardım
1 bardak ev yapımı şekersiz vişne suyu
21.30
7 badem
1 armut
3 litre su
Spor yok dinlenme günü yaptım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek, 1 domates, salatalık 1 dilim peynir, 1 hş yumurta, 1 adet incir reçeli.
Ara 3 adet incir
Akşam avuç üzüm, 1 bardak ayran. 1 salatalık Saçma oldu yiyemedim.
Su
3 litre
Yeşil 2
Spor.
10.000 adım
Günaydın canim hoşgeldinGünaydın herkese, uzun zaman oldu gelemedim sonra şifremi unuttum giremedim, nasılsınız kızlar eskilerden kimler var Zipzip- nasılsın cnmm
Evet tanıdık göremedim sankiGünaydın canim
Günaydın hosgeldin yeniden
Iyiyim sen nasilsin abla
Eskilerden cogumuz duruyor galiba nickler degisti:))
HoşbuldukAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canim hoşgeldin
Ben varım mezun oldum. İyiyiz den nasılsın canım?Günaydın herkese, uzun zaman oldu gelemedim sonra şifremi unuttum giremedim, nasılsınız kızlar eskilerden kimler var Zipzip- nasılsın cnmm
Sağol cnm, Sen kimdin hatırlayamadım nick mi değiştiBen varım mezun oldum. İyiyiz den nasılsın canım?
Cordelia ben.Sen kimdin hatırlayamadım nick mi değişti
Hayırlı olsun mezuniyetin, inşallah korumaya devamBen varım mezun oldum. İyiyiz den nasılsın canım?
Cordelia ben.
Gel arada canimGörüşmek üzere