• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kıslar 🙋🏻‍♀️😍 buradayım canım yorgunum sadece dinleniyordum bayramdan sonra aktif olacağım insaAllah 😁 bu arada dikkat edemiyorum fazla niye bilmiyorum kemiklerim ağrıyor ya da bana öyle geliyor kalkıp kendime yemek bile yapmak içimden gelmiyor ne varsa onu yiyorum bazen eşim dışardan söylüyor 🤦🏻‍♀️ biraz saldım kendimi insaAllah kilom çok olmaz su an 61.5 civarıyım
Günaydın canım 💜
Günaydın canım 💜

Kizlar size birsey danismak istiyorum. Birkac gune regl olacagim icin sanirim, vucudum odem tutmaya basladi. Bacaklarimin sis oldugunu hissediyorum, parmagimla bastirinca anlasiliyor zaten. Pazartesi 56.6 cikan kilom bu sabah 57.2 cikti. Ben de kendime detoks suyu hazirladim. Yesil cay, limon, maydanoz, cubuk tarcin ve ustune de sicak su koydum. 1 litreden fazla bir su hazirladim. Bunu bugun bitiririm ama her gun icince herhangi bir sorun olur mu? Tadi cok guzek olmus. Ben bunu her gun yapsam kendime, 1 litre suyumu boyle icsem nasil olur?
Hiçbir şey olmaz..arada içine koyduğun malzemeleri ceşitlendir. Mesela yeşil elma, taze zencefil, taze nane , tane karabiber, karanfil de ekle ... afiyet olsun canım ❤️ bütün toksinlerin gitsin inşallah.

Gri olmamis ki abla baska birinimi gördün
Yanılmış olmama çok sevindim :KK76:
Canım tabloda ismi gri görünüyordu.
Öyle zannetmişim.
IMG_20210701_101046.webp

Back
X