• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynısını yedim. 😘 Afiyet olsun.
Sagol canim sanada afiyet olsun 🥰😘
Afiyet olsun. Ekmeği çok aramam ama kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum. Seni tebrik ederim valla ekmeksiz kahvaltı süper
Sagol canim 🥰😘

Cok iyi doydum canim yarim yumurta kaldi yiyemedim aslinda kendimizi az ekmek yemeye alistirsak cok kilo problemimizde olmaz biz millet olarak ekmeksiz yemege yemek demiyoruz 🤭🤭
Bazi yorelerde yemek ye demiyorlar gel ekmek ye diye hitap ediyorlar
Milletce ekmegi seviyoruz
Ben markette goruyorum yabancilar yarim paket ekmek aliyor biz 2 - 3 paket dilim ekmek aliyoz 🤭
Ama ben eskisi gibi ekmek yemiyorum ekmegi cok seviyorum ama diyette fazla yer almamasi gerekiyor

Sagol canim 🥰😘

Cok iyi doydum canim yarim yumurta kaldi yiyemedim aslinda kendimizi az ekmek yemeye alistirsak cok kilo problemimizde olmaz biz millet olarak ekmeksiz yemege yemek demiyoruz 🤭🤭
Ben markette goruyorum yabancilar yarim paket ekmek aliyor biz 3 - paket dilim ekmek aliyoz 🤭
Ama ben eskisi gibi ekmek yemiyorum ekmegi cok seviyorum ama diyette fazla ter almamasi gerekiyor
Bizim yorede öyle mesela. Hadi ekmek hazır 🙄

Sagol canim 🥰😘

Ben markette goruyorum yabancilar yarim paket ekmek aliyor biz 3 - paket dilim ekmek aliyoz 🤭
Ama ben eskisi gibi ekmek yemiyorum ekmegi cok seviyorum ama diyette fazla ter almamasi gerekiyor
Haha bizim yöre o bizim 🤣🤣
Ama yeşillik et sebze de bol tüketiliyor. Fakat ailemde tek ben kilo derdiyle cebelleşiyorum. Kahvaltı ekmeğinden de kurtulursam süper olacak. Seni takipteyim 😬

Back