- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Selam canim ne guzel inşallah alerjisi kalmaz hic birseyeSelam gençler. Süt ürünlerini açtım kızımda. Önce sütle yapılmış ekmek yedim. İki gündür peynirli tost yiyorum. Çok şükür tepki vermedi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canim ne guzel inşallah alerjisi kalmaz hic birseyeSelam gençler. Süt ürünlerini açtım kızımda. Önce sütle yapılmış ekmek yedim. İki gündür peynirli tost yiyorum. Çok şükür tepki vermedi.![]()
Afiyet olsun. Ekmeği çok aramam ama kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum. Seni tebrik ederim valla ekmeksiz kahvaltı süper
İnan benimde oyle. Gecenin bir yarisi kalkip 2 3 saat duruyoruzGunaydin kizlar
2 gundur hic bir uyku duzenimiz yok
Bu kiz beni mahfetti![]()
Bende hesapliyim bakalim kaç olmuşTeşekkürler tatlım.
%1 cepte.![]()
Amin cnm ah ne güzel olur.Selam canim ne guzel inşallah alerjisi kalmaz hic birseye![]()
Dur ben de hesaplayımBende hesapliyim bakalim kaç olmuş![]()
Sagol canim. Artik 3 5 kg da bile bende farkedebiliyorumÇok ciddi bir kilo vermişsin 5-10 kilo da bile gözle görünür değişiklik oluyor çünkü. Bittiğinde ilk son yaparsın bize![]()
Ay cok şükür ya. Boyle diyet cok zorlayici oluyor anne icinSelam gençler. Süt ürünlerini açtım kızımda. Önce sütle yapılmış ekmek yedim. İki gündür peynirli tost yiyorum. Çok şükür tepki vermedi.![]()
Sagol canim sanada afiyet olsunAynısını yedim.Afiyet olsun.
Sagol canimAfiyet olsun. Ekmeği çok aramam ama kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum. Seni tebrik ederim valla ekmeksiz kahvaltı süper
3 gündür lokma ekmek yemedimAfiyet olsun. Ekmeği çok aramam ama kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum. Seni tebrik ederim valla ekmeksiz kahvaltı süper
Öperim yüreğinden.
Bizim yorede öyle mesela. Hadi ekmek hazırSagol canim sanada afiyet olsun
Sagol canim
Cok iyi doydum canim yarim yumurta kaldi yiyemedim aslinda kendimizi az ekmek yemeye alistirsak cok kilo problemimizde olmaz biz millet olarak ekmeksiz yemege yemek demiyoruz
Bazi yorelerde yemek ye demiyorlar gel ekmek ye diye hitap ediyorlar
Milletce ekmegi seviyoruz
Ben markette goruyorum yabancilar yarim paket ekmek aliyor biz 3 - paket dilim ekmek aliyoz
Ama ben eskisi gibi ekmek yemiyorum ekmegi cok seviyorum ama diyette fazla ter almamasi gerekiyor
Haha bizim yöre o bizimSagol canim sanada afiyet olsun
Sagol canim
Cok iyi doydum canim yarim yumurta kaldi yiyemedim aslinda kendimizi az ekmek yemeye alistirsak cok kilo problemimizde olmaz biz millet olarak ekmeksiz yemege yemek demiyoruz
Bazi yorelerde yemek ye demiyorlar gel ekmek ye diye hitap ediyorlar
Milletce ekmegi seviyoruz
Ben markette goruyorum yabancilar yarim paket ekmek aliyor biz 3 - paket dilim ekmek aliyoz
Ama ben eskisi gibi ekmek yemiyorum ekmegi cok seviyorum ama diyette fazla ter almamasi gerekiyor
Cok guzel eksin canimBenden de yazın bakem 1,2
İnş sabaha artı uyanmam![]()
Evet hadi gelin ekmek yeyin derlerBizim yorede öyle mesela. Hadi ekmek hazır![]()
Ama yüzdesi bu kaptancım kilosu değil maalesefCok guzel eksin canim![]()
Süpersin cnm. Son kilolarda hızla gidecek3 gündür lokma ekmek yemedim![]()
900 gram eksidesin bence haftalik olarak guzel bir rakamAma yüzdesi bu kaptancım kilosu değil maalesef![]()