Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh bu tatiller. Dr. bana da dedi. Dedim bilmiyorum gidebiliriz. Orda alırsıniz bir kaç kilo. Hiç öyle bir niyetim yok bol spor yapacağım normal yiyeceğim en fazla 1 kilo alacağım dedim. Bayram yilbaşi doğum günü evlilik yıldönümü piknik komşu daveti bunların sonu yok dedim. Siz bu işi çözmüşsünüz bravo dedi.Biliyor musun sende aklımdaydın dedim bu benden önce 58 olur ssjsjsjjsama ben hiç almadım kilo çok çok 61 gördüm korumaya geç ti vucud sanırım ama tatil yüzünden işler değişti
![]()
Oooo çoktan hazırız.Günaydın kızlaar, yarın büyük gün. Hazır mı bakalım benim asıl listedeki güzel arkadaşlarım?![]()
Gunaydin canımGünaydın kızlaar, yarın büyük gün. Hazır mı bakalım benim asıl listedeki güzel arkadaşlarım?![]()
Tabiki sen bu işi çözdün canımın içi. Bahanelerin arkasına sığınmamak gerektiğini en iyi öğrenenlerdensin.Ahh bu tatiller. Dr. bana da dedi. Dedim bilmiyorum gidebiliriz. Orda alırsıniz bir kaç kilo. Hiç öyle bir niyetim yok bol spor yapacağım normal yiyeceğim en fazla 1 kilo alacağım dedim. Bayram yilbaşi doğum günü evlilik yıldönümü piknik komşu daveti bunların sonu yok dedim. Siz bu işi çözmüşsünüz bravo dedi.![]()
Merak ve heyecanla bekliyorum inanOooo çoktan hazırız.![]()
Nasılsın kaptanım köyde misiniz?Gunaydin canım![]()
Iyiyim canım sen nasilsinNasılsın kaptanım köyde misiniz?
Bende iyiyim canım teşekkür ederim. Zaman derdi olmadan istediğin yerde kalmak ne güzel vallahi tadını çıkar.Iyiyim canım sen nasilsin
Köydeyiz canım pazartesi aksam geldik eylüle kadar burdayım sanirim :))
Sagol canımBende iyiyim canım teşekkür ederim. Zaman derdi olmadan istediğin yerde kalmak ne güzel vallahi tadını çıkar.
Eline saglik tatlimElisam iki temizlik yapcan bahane bahane
![]()
Gunaydin canım afiyet olsun
Günaydın canımGünaydın![]()
Aynısını yedim.
Çok ciddi bir kilo vermişsin 5-10 kilo da bile gözle görünür değişiklik oluyor çünkü. Bittiğinde ilk son yaparsın bizeEşimin çok bir tepkisi yok. Yani waoww cok guzel oldun vs demiyor. Ama destek olmaya çalıştı bir şekilde. Yakin çevremde de öyle aşırı bir tepki yok. Ama uzun zamandir görmeyen insanlardan cok guzel seyler duyuyorum![]()