• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biliyor musun sende aklımdaydın dedim bu benden önce 58 olur ssjsjsjjs 😂😂😂 ama ben hiç almadım kilo çok çok 61 gördüm korumaya geç ti vucud sanırım ama tatil yüzünden işler değişti 😀
Ahh bu tatiller. Dr. bana da dedi. Dedim bilmiyorum gidebiliriz. Orda alırsıniz bir kaç kilo. Hiç öyle bir niyetim yok bol spor yapacağım normal yiyeceğim en fazla 1 kilo alacağım dedim. Bayram yilbaşi doğum günü evlilik yıldönümü piknik komşu daveti bunların sonu yok dedim. Siz bu işi çözmüşsünüz bravo dedi. 🙈

Ahh bu tatiller. Dr. bana da dedi. Dedim bilmiyorum gidebiliriz. Orda alırsıniz bir kaç kilo. Hiç öyle bir niyetim yok bol spor yapacağım normal yiyeceğim en fazla 1 kilo alacağım dedim. Bayram yilbaşi doğum günü evlilik yıldönümü piknik komşu daveti bunların sonu yok dedim. Siz bu işi çözmüşsünüz bravo dedi. 🙈
Tabiki sen bu işi çözdün canımın içi. Bahanelerin arkasına sığınmamak gerektiğini en iyi öğrenenlerdensin.

Günaydın kizlar :KK19:

kahvaltimla geldim 💞💞💞💞

20210701_100907.jpg

Son düzenleme:
Eşimin çok bir tepkisi yok. Yani waoww cok guzel oldun vs demiyor. Ama destek olmaya çalıştı bir şekilde. Yakin çevremde de öyle aşırı bir tepki yok. Ama uzun zamandir görmeyen insanlardan cok guzel seyler duyuyorum ☺️
Çok ciddi bir kilo vermişsin 5-10 kilo da bile gözle görünür değişiklik oluyor çünkü. Bittiğinde ilk son yaparsın bize 😉

Back