Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tekrar merhaba kızlar bebeleri aldım geldim ..
bde pazara gittim geldimm ohh ...
asüm nassın pebbişim .......
gine akşamları boll boll yemişin acısı cumaya cıkar .....he he ..

aebenim senide görecez cuma günü:)...
evet benımkide benımkide baskülüde sakladım valla kesin eksi veririm yarına kadar tartılmıycan diye kalişe söz verdin baskülü taa dolabın üstüne kaldırdım ....delikafadulden
ama vardigimi sanmam ... kilo da .. inceliyom ben ya özellikle göbüşten ha . kilo aynı galiba ama incelma var onuda platese baglıyorum .....hihoyyyt

hayalcim buldum canım resimleri. gülay arkadaşlık teklifimi yanıtlamadan ben panik yapmışım kaydirigubbakcemile3
ahh aeben ya. bugün iyice kafaya koydum. bu iş bitecek. özellikle de mehalin yazısında eşimin bana bakışları değişmişti demesi koparttı beni kaydirigubbakcemile eşim hep dışarıda çalışıyor benim. kimbilir ne güzellikler görüyor. çıtırları falan :1closedeyes: beni onlarla kıyaslarsa ne olacak bugün göbeğim çıktı diye üzerime bol oluyor diye hiç sevmediğim bir kazağı giydim geldim. şöyle her giydiğim yakışsa ne olur sanki
yok yok bitti bu iş sayın siz süprizzzzz

yaa asimm silkelen ve kendine gelll cok deil gece yarım saat spor birde yogurttu sebzeydi takıl 1 aya cıpcıtırsın kız bitir şu işte

asim sende yaparsın tatlım,
evet şu bi gerçek daha zayıf ve daha özgüvenli olunca insanların sana bakışı değişiyo kim olursa olsun değişiyo,
e biz neye uğraşıyoz daha sağlıklı ve daha güsel olmak için değilmi ki:)...

aebenim valla bu hafta benimde benden umudum yok hemde hiç yok,
incelme falanda hissetmiyom akşam tekrar düzenli spor yapmaya başlayacağım reglim bitti bugün...

evet kütom haklısın. bu işi bitirmedikçe daha çok eziyet ediyoruz kendimize.
yaz da yaklaştı yine. yarın ilk cemre düşecekmiş :1shok:

haklısın kızzz dogru söze ne denir insan daha bi güvenli oluyo saglık güsellikte çabası

canım eminim verirsin ama veremesende gecen hafta cok verdin normal sakın moralini bozma evt sporu es gecmeyelim bu hafta yuruyecem hergun 1 saat akşamlarıda platesti mekikti bişiler yapıcam bakalım fark edecekmi

asim başarcaz tabe,
ben bi kaç kşlo daha vereyim aebene yeşil çay içmeye gitcem :)
asim inan sana yoksa olmuyo tatlım ,

kütom ben akşamları yürüyorum sıhıyeye kadar buradan,
sabahalarıda kızılaya şnme durmuma göre bakıyorum bizim orda yol çalışması var 30 dk yolu 50-60 dk geldiğimiz oluyo kaçta çıkarsan çık şöföre ve giittiğin yola göre değişiyo kızılaya gelme sürem erken gelirsem artık ordanda buraya yürüyeceğim valla,
zaten bizim oranın arabasıda bi hoş 7:30 arabası 8 de de gelebiliyo adam gibi düzeni yok neyse bozmayım ağzımı,
düzene girse süper olcakta,
kütom yürü tabe kıs valla çok ii oluyo,yürükende karnını içine çek bırakl aebenin dediği gibi derin nefesle...

Asim canım kafa koyyarsan olur canım daha önce yapmadınmı sanki .. bak ben sana gaz vermeye çalışıyom hep simitlerini yadigim .asimm....:1hug:

kızlar ben geldiimmm nazlı bi sen kalmısın kızz ıspanaklı yogurt süper doyurdu bi tencere makarna yesem bu kadar doyardım heralde cokta güzeldi tavsiye ederim kızlar

doraaa ben 2 gün içsem 3. gün bırakıyorum yeşili ya karasınıda sevmem zaten ya zayıflattıgı kesin bi gercek ama uygulamaya gecmiyom ofss

hayalciğim ben resimlerine yetişemedim sdece 4. takımda varmıştı toptan onlara bakabildimhihoyyyt
akşama mantı yapacaktım ama dayanamam yerim diye caydım yerine makarnaya karar verdim.:lepi:

öğlenede bir kaç dolma yedim. aslında onuda yemezdimde yine bana misafir geldibenneyaptımkibu hareket misafiri sevmiyorum analamına gelmesin haa misafir varken diyet zor oluyorda o yüzdenkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…