Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çizimimi yaptım geldim. şimdi kağıda çıktılarınıda alayım. bugün yediklerimi yazmadım hiç hepsini akşam toptan yazarım.
ellerine saglık kızzz he akşama toptan yazarsın saka maka baya verdinn kıyafetler nasıl bollaşmıştır şimdikaydirigubbakcemile5 şunu anladıkkı seni görerekten azim ve spor isteyince oluyo demekki bu arada nişanlında saglıkla bitirip gelsin azcık kalmış darısı başıma artıkk
sağol kütocuğum. inşallah senin eşinde sağ salim hayırlısıyla gelir. eskiden bacaklarımdan bile geçmeyen kot pantolonlarımı giyiyiyorum. onlarda bol gelmeye başladı bile ikidebir pantolonumu çekiyorum. :hooray:
kütom dahada ii olcez biz kısııııııııııııııııııım:)...
of süper ya kızlar maşallah hepimiz gaza gelmiş vaziyetteyiz haa Allah bozmasınn hayat güsel diyet süper spor şahanee yaşasın zayıflamakkkdelikafadulden:lepi:sositososito :teytey: :dance:
kütom ne kadar kalabalık yapsanda cüssesi küçük olcakya aladıklarının şimdikiler kadar yer tutmaz kız:roflol:
benim öle olcek bence:)
görcez tabe 10 daha vercem 40 olarım ben 40 eyi bana :roflol:,
azmettik başaracas biz ki yapıyosda...
asim hoşgeldin tatlım nasılsın,gördük beiz seni gerimi gitcen şimdi sen...:::)...