Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar çizimimi yaptım geldim. şimdi kağıda çıktılarınıda alayım. bugün yediklerimi yazmadım hiç hepsini akşam toptan yazarım.

hayaletim biz senle tıpkısının aynısıyız kızzz maşallah acaip güsel olmusun dicem sen olmusun ben olmamısım :))

kızlar bugün iyi işler yaptım tammmmm 1,5 saat deli danalar gibi dolandım sona markete gettim yogurt süt sebze falan depoladım ha bide yumurta hem spor hem protein daha ne olsun bu hafta acaip umutluyum bennn

kızlar çizimimi yaptım geldim. şimdi kağıda çıktılarınıda alayım. bugün yediklerimi yazmadım hiç hepsini akşam toptan yazarım.

ellerine saglık kızzz he akşama toptan yazarsın saka maka baya verdinn kıyafetler nasıl bollaşmıştır şimdikaydirigubbakcemile5 şunu anladıkkı seni görerekten azim ve spor isteyince oluyo demekki bu arada nişanlında saglıkla bitirip gelsin azcık kalmış darısı başıma artıkk

ellerine saglık kızzz he akşama toptan yazarsın saka maka baya verdinn kıyafetler nasıl bollaşmıştır şimdikaydirigubbakcemile5 şunu anladıkkı seni görerekten azim ve spor isteyince oluyo demekki bu arada nişanlında saglıkla bitirip gelsin azcık kalmış darısı başıma artıkk

sağol kütocuğum. inşallah senin eşinde sağ salim hayırlısıyla gelir. eskiden bacaklarımdan bile geçmeyen kot pantolonlarımı giyiyiyorum. onlarda bol gelmeye başladı bile ikidebir pantolonumu çekiyorum. :hooray:

sağol kütocuğum. inşallah senin eşinde sağ salim hayırlısıyla gelir. eskiden bacaklarımdan bile geçmeyen kot pantolonlarımı giyiyiyorum. onlarda bol gelmeye başladı bile ikidebir pantolonumu çekiyorum. :hooray:

of süper ya kızlar maşallah hepimiz gaza gelmiş vaziyetteyiz haa Allah bozmasınn hayat güsel diyet süper spor şahanee yaşasın zayıflamakkkdelikafadulden:lepi:sositososito :teytey: :dance:

Son düzenleme:
selam kızlar
geçmişteyim bugün gibi
yaşıyorum hala seni
sen benim şarkılarımsın... delikafadulden
geçmişi okuyup geliyorum. bugün müsait değilim pek. bitiremesem de geldiğimi görün istedim sengözlerimebaksanab

of süper ya kızlar maşallah hepimiz gaza gelmiş vaziyetteyiz haa Allah bozmasınn hayat güsel diyet süper spor şahanee yaşasın zayıflamakkkdelikafadulden:lepi:sositososito :teytey: :dance:

maşallah kütom inşallah bu hafta hepimiz kilo vermiş olacağız. :nazar: bende yaza doğru kendime yeni ciciler alırım artık.

kütom ne kadar kalabalık yapsanda cüssesi küçük olcakya aladıklarının şimdikiler kadar yer tutmaz kız:roflol:
benim öle olcek bence:)
görcez tabe 10 daha vercem 40 olarım ben 40 eyi bana :roflol:,
azmettik başaracas biz ki yapıyosda...

asim hoşgeldin tatlım nasılsın,gördük beiz seni gerimi gitcen şimdi sen...:::)...

kütom ne kadar kalabalık yapsanda cüssesi küçük olcakya aladıklarının şimdikiler kadar yer tutmaz kız:roflol:
benim öle olcek bence:)
görcez tabe 10 daha vercem 40 olarım ben 40 eyi bana :roflol:,
azmettik başaracas biz ki yapıyosda...

asim hoşgeldin tatlım nasılsın,gördük beiz seni gerimi gitcen şimdi sen...:::)...

heaa bak ben onu akıl etmedimmikaydirigubbakcemile3 40 acaip bişi ya düşün bi insan cıktı nerdeyse içinden abavvvv:1shok:

asimin işi yogunn kıyamamm ben onaa

ösgeyle fatu dert oldu içimee yarın gelirler inş.

kızlar ben kacıyom ıspanak aseriyodum kaç gündür cok canım cekti aldım sonunda ama yıkaması zulum şimdi gidip parnahlarım burusana kadar bi yıkayım yogurtlar ögle yemegee ederim kendilerini haydin görüşürük bakalımmm öpüldünüs

hala geçmişteyim. bitirince burda olursanız görüşürük hayalim...
özgeye kafam takıldı. anlaşılan sorunu söylemedi...

küto ben 29 la attım nerdeyse bi insan bitince atcaklarım vermiş olcam evet bi insanı sırtımdan :)
ösgemi bende merak ediyom kuzum yok hiç biyerde,
fatunun nesi var o nerde...

evet geldim. ne çok konuşmuşsunuz yaww süprizzzzz
bugün bende acayip bir şişlik var. göbüşüm simitlerim pantolonumdan iyice fırladı. dün akşam yine dışarda yedik. bu böyle olmayacak. dışarıda yiyince hem paramız gidiyor hem kilolar geliyor :kızgın: dışarıda 1 haftada yediğimize ödediğimiz parayla evde 1 ay geçiniriz :1closedeyes:

ahanda yine yalnız kaldım :nazar:
eee hayalcim ben resmi kaçırdım ama şimdi gülaya arkadaşlık teklif ettim. kabul ederse çok bahtiyar olacağım :asigim:

hmm gülay da silmiş resmi :nazar:
yok anam ben istifa edicem. olmaz ki bu kadar. çalışmak bir insanı bu kadar bağlamamalı -tatlicadiarzu-

X