Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İş yerinde bel inceltme

Oturduğunuz yerden her iki bacağınızı yerden keserek yirmi santim yukarı kaldırın, on saniye bekleyip bacaklarınızı bırakın. Nefes burada çok önemlidir. Karın kasının üzerinde diyafram vardır. Derin bir nefes alıp bacakları yerden 20 santim çekip on saniye kalın. Yaklaşık olarak gün içinde 15-20 tekrar yapın. Bunları yaparken aynı zamanda nefesinizi kontrol etmeyi de unutmayın. Nefes kontrolü karın kasları için egzersiz anlamına gelir.

asümm bü senin için özellikle .....

Son düzenleme:
Yürürken göbek eritin

Örneğin otururken karın kasınızı kasılı tutun, on saniye içinizde havayı tutun sonra bırakın. İzometrik dediğimiz kasılmalar karın kasımızı korur. Ayrıca yürürken insanlar karın kaslarını kasılı olarak yürüdüklerinde aktif olarak karın kaslarını çalıştırmış olurlar. Bunlar alışkanlık haline de getirilebilir. Bu alışkanlık aynı zamanda size çok daha dik bir duruş kazandıracaktır. Karın kaslarınızı çalıştırırken bir yandan da yanlış duruş pozisyonlarınızı da düzeltmeniz mümkün olabilir.

aebenım sen anlarsın ben şimdi önümüzdeki 5 gün protein agırlıklı bişi yapacam sabah yogurt ögle sebze yogur ara meyve yogurt akşam protein yogurt kilo alırmıyımki verirmiyimki

ha birde sabah yuruyecem akşam göbüş hareketi yapacamm

Son düzenleme:
* Sizce en iyi hangi spor göbekten kurtulmayı sağlar?

En iyisi; spesifik karın kaslarını hedeflediği için pilatestir. Binicilik, yüzme ve kürek çekmek en idealleridir. 'Haftada iki gün futbol oynuyorum' demeyin, çünkü futbolun göbek eritme gibi bir özelliği yoktur. Ne kadar futbol oynarsanız oynayın göbeğiniz sabit durabilir. Yağ yaktığınız için her türlü egzersiz yağ birikimini azaltır ama kuvvetli karın kasları için yeterli değildir. Pilates özellikle duruşu; sırt ve bel kaslarını, karın kaslarını hedefleyen yoğun egzersiz içeren bir programdır. O nedenle çok etkilidir ve daha ritmik olduğu için sevilerek yapılabilir. Genellikle insanlar karın egzersizlerini sıkıcı bulurlar. Yürümek daha kolaydır ama karın kasları için yatay pozisyonda egzersizler vardır. Daha kolay ihmal edilir ama önemi anlaşılsa kişiler daha dik durur, daha pik olur, bel bölgesindeki biçimsel özelliklere kavuşabilirler.

Selam aebn dora ve kütahya nasılsınız arkadaşlar doracım kaç gündür sesin çıkmıyor.
kütahya canım ben ağırlıklı olarak proteinle besleniyorum ve bunun en doğrusu olduğunu düşünüyorum umraım sendede işe yarar hadi güzeller görüşmek üzre

Selam aebn dora ve kütahya nasılsınız arkadaşlar doracım kaç gündür sesin çıkmıyor.
kütahya canım ben ağırlıklı olarak proteinle besleniyorum ve bunun en doğrusu olduğunu düşünüyorum umraım sendede işe yarar hadi güzeller görüşmek üzre

inş. canım görüşürük yarın kendine iyi bakkk

aebenım sen anlarsın ben şimdi önümüzdeki 5 gün protein agırlıklı bişi yapacam sabah yogurt ögle sebze yogur ara meyve yogurt akşam protein yogurt kilo alırmıyımki verirmiyimki
şöyle yap . bediş . sabah az yaglı süt.. öylen dedigin gibi sebze yogurt..
ara meyve süt meyveyle yagurt yeme midede kalır o zaman olmaz ...:1rolleyes:
akşama yiyecegini sanmam zaten genelde 2 ögün yiyyosun ... ama yogurdu yiyebilirsin gene .. yatarkende süt iç sütlerini ya tüm yagsız al yada yarım yaglı .. yogurtta fark etmiyo ama sütte ediyo

canım ne kadar verecegini yada alacagını bilemem canım ya . ama vucudunu şaşırtacagın belli . denemekle ne kaybedersin . ki. şutarafagitti:içelim: ben tütü yogurdu bol yiyyorum yumurtada cabası bide calsuyum alıyorum hatta . diyet için olmasa bile gelecek için biliyosunuz biz hanımlar için önemli ....calsuyum ..

ahh mehalim misafirden gözüm biyermi görüyor yaa. gelmezler gelmezler gelincede ard arda geliyolar mübareklerdelikafadulden
ben iyiyim canım sen nasılsın bu aradaŞeniz

şöyle yap . bediş . sabah az yaglı süt.. öylen dedigin gibi sebze yogurt..
ara meyve süt meyveyle yagurt yeme midede kalır o zaman olmaz ...:1rolleyes:
akşama yiyecegini sanmam zaten genelde 2 ögün yiyyosun ... ama yogurdu yiyebilirsin gene .. yatarkende süt iç sütlerini ya tüm yagsız al yada yarım yaglı .. yogurtta fark etmiyo ama sütte ediyo

canım ne kadar verecegini yada alacagını bilemem canım ya . ama vucudunu şaşırtacagın belli . denemekle ne kaybedersin . ki. şutarafagitti:içelim:

canım haklısın aslında sut konusundada 2 ögün konusundada liste bu şekilde şimdi meyve yogurt kısmını yaptım ıspanak yedimya acıkmamıştım bile birde akşam die yumurta yogurt düşünüyodum gene ama fazla gelecek bana acaip tokum şimdi ya akjşam yemeyecem yada ara yemeyim cok gelecek dedigin gibi sabahta süt içeyim yogurt gitmiyo sut içer yurur gelirim ögle sebze yogurt yaparım yarım yaglı alıyorum benya olmasmı sıfır yaglımı almak lazımki

abenciğim seni gizli takip ettim didsin ordada yakaladımkaydirigubbakcemile
ama iyikide etmişim süper bilgiler vardı ordahihoyyyt
:teytey:

abenciğim seni gizli takip ettim didsin ordada yakaladımkaydirigubbakcemile
ama iyikide etmişim süper bilgiler vardı ordahihoyyyt
:teytey:

doram ya ben başarılı olamam die göbüş yarışmasına başvurmadım 1 ayda 5 cm. gitti keşkem katılsaymışım yaa

doram ya ben başarılı olamam die göbüş yarışmasına başvurmadım 1 ayda 5 cm. gitti keşkem katılsaymışım yaa

bende izinli olarak ayrıldım ama henüz başlamadım kütocuğum. yoğunluğum azalsın başlıyacağım. günler uzadıkça benim yoğunluk azalıyor bakalım.
hareketlerimi yapıyorum ama oraya yazacak kadar sayıları olmuyor malesef:1no2:

canım haklısın aslında sut konusundada 2 ögün konusundada liste bu şekilde şimdi meyve yogurt kısmını yaptım ıspanak yedimya acıkmamıştım bile birde akşam die yumurta yogurt düşünüyodum gene ama fazla gelecek bana acaip tokum şimdi ya akjşam yemeyecem yada ara yemeyim cok gelecek dedigin gibi sabahta süt içeyim yogurt gitmiyo sut içer yurur gelirim ögle sebze yogurt yaparım yarım yaglı alıyorum benya olmasmı sıfır yaglımı almak lazımki
şart degil ama öyle alsan daha iyiymiş . bide onun purotegin degeri daha yüksek olluyo .
unutma meyveyle yogurt yeme sütle ye ....süprizzzzz

şart degil ama öyle alsan daha iyiymiş . bide onun purotegin degeri daha yüksek olluyo .
unutma meyveyle yogurt yeme sütle ye ....süprizzzzz

tmm anlaştık bugün böle oldu yarın düseltiriz artık ben akşam yiyemiyecegim artık gece kuru erik papatya cayı varr plates varrrrkaydirigubbakcemile5sositososito

pinarım yavrımm hoş geldinnnnnnnnnn

hoşbuldum canım ama geç kalmışım okurken yazdığınız sayfaları...
neyse arkadaşta 1 kahve içtim(türk),kendi yöresine ait bişey tattırdı bana 3-4 çatal aldım,kuru kayısı,cevizli,o bişey yapmaz,2 lokma simit yedim,akşamüstü çok acıkmıştım,evdede yoğurtlu ıspanak ... arada portakal ve 1 ayva var,ama karnımın hala aç olduğunu hissediyom galiba 1 meyveli maden suyu içicem,sonrada stepper ve yer hareketleri var.....

X