Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inanaılmazzz fark varrrrrr hayalimm tebriklerrr,ve saç rengin kesinlikle sarı olmalı canımmm yüzünün güzelligini daha da öne çıkarmşş

evet aynen öyle oluyo. annem vuracak beni birgün zaten akşam bana diyo oturda bir muhabet edelim. bu akşamda yürümeyi ver diyo .

ceylin ben açıyom sende niye açılmadıki,
gülay gülay varya onun profilde var bakabilirsin tatım ordan benim arkadaşlarda var gülay...

al ceylinin bakda sileyim ... giri pontolonlü gülay gerisi hayal cadısı ....

kızlar ben gideyimde biraz resim çizeyim yarın bursaya gideceklermiş bizimkiler. inşallah makinayı satıp gelirler. yoksa bu gidişle nisana kadar maaş falan alamayız biz. offffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff

eline saglım aebenmm,hayalimm seni de tekrar tebrk ediyorum çok güzel gidiyorsun maşallahh mucksss

kızlar ben gideyimde biraz resim çizeyim yarın bursaya gideceklermiş bizimkiler. inşallah makinayı satıp gelirler. yoksa bu gidişle nisana kadar maaş falan alamayız biz. offffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff
gönlünce olur ...inşallah nazlı ..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…