vallah asüm bi gerriplik var bu konuda ..kaydirigubbakcemile3 ben girdim gireli kütom 85 lerde dolmıyodu ... püsküütün gözünden kaçmiş galiba ...kaydirigubbakcemile3naniknanik ama olsun 17 kiloyla kurtarır zaten ....:1hug:
kütom vivanın geri dönmek üzere ayrıldıgını ve yanıt yazamayacagını ve onun daha önce başka bir nickle kilo vardigini sen kaptan olarak yazmalısın .. paylaşım alanına ki beklemesin püsküüt ......:1hug:
vede kızlar koçluk siztemi var bildiginiz gibi .... takım içinden isteyen olursa yanlızklava: razıysa . yardım edebilirim . ama koçluk talep meselesi koç isterseniz size veriliyo . sizi takip ediyo ayrıca her ay yada hafta size analiz yapıyo bi nevi size bekçilik yapıyo ...a.s
ya ben bu 300 gram olayını anlayamadım kızlarr ben ilk geldigimde 72 kiloydum şimdi 58-59 um 300 gram nasıl oluyor anlayamadım mantıgı
ondan olabilr mi kütocum bilemiyorum kii,bakalım eger öyleyse bende açıklamamı ona göre yaparım moralim bosulduu((
kızlarrr selam aklıma miniminnacık bişey takıldı 8.takımın analizlistesinde çitos var ayrıca o kasım annelerinde nasıl oluyooo ben yokum ama beniaydınlatın çıbıhh
ceylinim canım sen takıma 72 kiloyla gelmedin tatlım 60 küsürdün şeker . sen k.k girmeden kilo vermiştin ... mesela ben 77. hatta 78 le kilo vermeye başladım ama takıma girdigimde 73 kilo idim bende takıma girdigin kilo ile syılıyorum ... sen 1 .2 hafta beklemiş öyle girmiştin benin arkaamdan hatta o hafta bireysel dereceye girmiştin canım sonra tekrar aldım .. tabi sen daha iyi bilirsin ama ben öyle hatırlıyorum . takıma 70 li kilolarla gelmedin bebişim ...a.sceylincim yanlış hatırlamıyosam sen baya bi misafir uye kaldın takıma girdigin haftaya kadarkiler sayılmadı demekki
Bakhele bak . canım takımın en iyi kilo verenisin canım benım senin koçluk yapman lazım bana kıs .....kaydirigubbakcemile3Aabencim ben koçluk istiyorum hemde senin beim koçluğumu yapmanı istesem yaparmısın ablacım :)hihoyyyt
Oğluşuna çok geçmiş olsun canım.
:roflol::roflol: az kaldı az ...benımkine dedim bediş . yok demedi ama ben girosuna gidecem belli olmaz dedi ...delikafaduldendu bakalım ikna ederim gibime geliyo ....perü ne etti acep ... genede vakitdar .olmasa bana gelme ihtimalin varsa tercihimdir ..:1hug:ben koç neyin istemem ben illede teke isterimgecmişe gittim gelecem
o senle dogurdu . emmeeee geri geldi takıma len sende gel popon yiyyosa .....:roflol::roflol::jeyyar:kızlarrr selam aklıma miniminnacık bişey takıldı 8.takımın analizlistesinde çitos var ayrıca o kasım annelerinde nasıl oluyooo ben yokum ama beniaydınlatın çıbıhh
Bakhele bak . canım takımın en iyi kilo verenisin canım benım senin koçluk yapman lazım bana kıs .....kaydirigubbakcemile3
canım iki mizde kırmızı listede degiliz ama bi önerim var sana . sen benim ben senin koçun olalım . aslında kimseye olmayacaktım malum ben biraz dogrucu davutum .sivri dilliyimkimseyi kırmak istemem canım . arada bir sürçili ihsan edersem kusura bakma ..emi...:a015: belki bu senın içinde benım iinde daha iyi olur . deneyelim bu ay iyi olursa devam ederiz .olmassa bırakırız okey ......
Aabenim benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmkaydirigubbakcemile3delikafadulden . Ben alınmam merak etme ayrıca ben bu hafta çok kötü gittim ne yapcaz bilmem düzeltmek lazım beni herşeyin üstüste gelmesi çok kötü oldu benim için ama düzelecek herşey inşallah şmmdide dudağım elimin içi boynumun arkası flan şişti biraz anlamadım herhalde maddi olaylar ve Rüzgarın havale geçirmesi beni çok bunlattı birde herkeste bir baskı hali çocuğma sanki ben en iyi şekilde bakmazmışım bakamazmışım gibineyse işteeeeeeee en geç yarın başlayalım nasıl yapacağız bilmiyorum ama ben sen bana kötü şeyler desende ben alınmam yüzsüzümdür merak etmeeeeeeee:jeyyar: a.s.:1hug:
sampiyon refff gel bize taktik ver kızzz:))))
Kütommm taktik miiiiiiii:teytey::teytey: yiyosunnnnnn yiyosunnnnnnnnnnnnnnn, yiyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o listeye göre bakmıycaz baksana Ceyin flan doğru yazılmamış diyor eee NAzlıda yok yoksa Nazlı olsa ben birinci olamazdım :)):1hug:
yok canımiste yanlış degil sadece k.k takıma girişle başliyo kilo olayı nazlıya gelince . dikkatli okumamışın .. 1 ay olmayanları püsküt incelemeye almadı .....kaydirigubbakcemile3
Kütommm taktik miiiiiiii:teytey::teytey: yiyosunnnnnn yiyosunnnnnnnnnnnnnnn, yiyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o listeye göre bakmıycaz baksana Ceyin flan doğru yazılmamış diyor eee NAzlıda yok yoksa Nazlı olsa ben birinci olamazdım :)):1hug: