benden kaçarmı hiç yanlişa gelemem ...delikafadulden
bende inceledim hafta hafta kendimi valla . en son aylarda çokkkk takılmişim çokkkkk :mymeka: evet bende kendime hedef koyyorum sayın koçum refim .. başladıgım tarıhe yani 5 ayın 23 bu iş bitecek ve mezun olacagım ....
3.5 ayım var .....ve verecegim 6 kilo eger veremesen o zamana kadar takımdan kovun beni .....şutarafagittikötükedihüso:dance:
sağol aebenim ben de paylaşım alanına yazdım teşşkürlerimi amaa yaa ne kadar yavaş kilo veriyomuşz dimii ben kendi adımaa çook çok üzüldüm ve gaza geldim !
nerdesiniz kızlar?kütom sen bu saatte buralarda olurdun...ya kızlar ben kan için ufak şişelerde şuruplar içiyorum,reglm gecikti nedeni olabilir mi ki?birde sık sık bişeyler yeme ihti,yacı duyuyorum...gün içi hep yedim. az az ama yedim işte,kendimi frenlediğim halde..yarın bununla daha fazla başa çıkıcam savaşıcam artık..sözünü de verdik,mart ortası 79 olacam...ha gayret bakalım....
iyiyim güzelim yanlız açım açım açımmmmmmmkaydirigubbakcemile3hoş buldum aebenim nasılsın bitanemmm
canım o geri dönmek üzere cıkmışmış ve baya yuklu bi - kiloyla dönmüştü çok emin deilim hatırladıgım kadarıyla ole kız istiyosan sende dön enesin annesini çıkarmamız gerekecek galiba pc tamir olamıyo galiba gelemiyo
o senle dogurdu . emmeeee geri geldi takıma len sende gel popon yiyyosa .....:roflol::roflol::jeyyar:
6. TAKIM asi_bulut
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
haziran-2008 de tatile gidene kadar çok güzel kilo veriyordum. çok azimliydim. çok sevdiğim yiyeceklere bile sırt çevirebilmiştim. tatile gidip kilo almadan geri dönebilmiştim. ama herkesin verdiğim kiloyu ve yeni halimi beğenmesi sanırım beni şımarttı. ondan sonra da bayram seyran derken ben bir türlü yeniden adapte olamadım.
bir de ben bu kiloyu sporsuz verdim. spora ayıracak vakti bulamıyordum ki hala öyle. çalışan anne olmanın verdiği vicdan azabıyla oğlumun uyku saatine kadar onunla ilgileniyorum sadece. o uyuduktan sonra da evin işleri. kendime ayıracak vaktim bile yok. sporu hala yapabileceğimi düşünmüyorum. kilo verebildiğim dönemde akşam yemeklerini çok hafif geçiştiriyordum. ama şimdi gündüz diyet şeklindeyken akşamları normal yiyorum. bu da kilo vermemi engelliyor. akşam yemeklerini düzenlemem lazım...
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
aslında ben hedefimi ocak ayı içinde belirlemiştim ama olmadı...
şu an diyorum ki mart sonuna kadar 55'in altını görmek istiyorum...
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
önceden takımıma daha çok vakit ayırabiliyordum. masamın yerinin değişmesiyle ekranım görülebilir hale geldiği için artık işyerinde rahat olamıyorum. bu nedenle motivasyonum azaldı. öncelikle daha sık girmem gerekiyor biliyorum. bu sitedeki zayıflamaya çalışan ve bunu başarabilen insanları gördüğüm zaman ben niye yapamayayım ki diyorum. olacak biliyorum...
4 - Kardeş takımınız olan 8. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan referans dan koçluk yapmalarını ister misin?
koçluk olmasa da arkamda desteklerini hissetmek isterim...