Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:1hug:
Evet abbencim kesin vede kesin o tarihlerde seni mezun edeceğiz :)peki ama 3,5 ay az bee koçluk için sen beni bırakmazsın artık :)):1hug:

sağol aebenim ben de paylaşım alanına yazdım teşşkürlerimi amaa yaa ne kadar yavaş kilo veriyomuşz dimii ben kendi adımaa çook çok üzüldüm ve gaza geldim !

konuşma kız,,bide yavaş veriyormuş...buna göre bende yavaş alıyorum ne var?kötükedihüso:tomato:

nerdesiniz kızlar?kütom sen bu saatte buralarda olurdun...ya kızlar ben kan için ufak şişelerde şuruplar içiyorum,reglm gecikti nedeni olabilir mi ki?birde sık sık bişeyler yeme ihti,yacı duyuyorum...gün içi hep yedim. az az ama yedim işte,kendimi frenlediğim halde..yarın bununla daha fazla başa çıkıcam savaşıcam artık..sözünü de verdik,mart ortası 79 olacam...ha gayret bakalım....

Pınarcım ben geldim ama kimse yok. Canım sanırım iştah açıyor kan ilaçları deikleri bu olsa gerek, ben sadece hamileyken kullanmıştım ve iştahımı açmıştı ama normal tek kişi iken hiç kullanmadım :)

Kızlar bu aralar pek fazla giremeyebilirim gelirsemde belki çok keyfli olmayabilirim. Gelince herşey üstüste geliyor dedikleri bu olsa gerek hastaneden az önce geldim , şimdi de benden 1 yaş büyük olan ablam var nefes alamıyordu rahatlıkla fenalaşmış akciğerinde hava varmış damar hastanesinde şuan 6-7 gün yatacak az önce hafif ameliyat ibi hortum soktular ciğerine sırtının ordan Allahım korusun bu 6 günde düzelmezse hava boşlukları ağır zor bir ameliyat geçirecek. Dedimya herşey üstüste geliyor diye Önce kriz sonra Rüzgarın hastalığı şimdide bu , ee ananesi bebeğime bakamayacak şimdi hastanede olduğu için üstüne birde beni işten çıkarmazlar umarım gidemiyorum diye ayyyy yazdım da rahatladım . Rahatsız oluyormusunuz herşeyi paylaşıyorum ama normalde ota çöpe ağlayan ben 3-4 gündür bebeğim hastalandığından beri ağlayamıyorum o yüzden çok kötüyümö tüm vücudum titriyor flan, umarım herşey yoluna girer. Tabiki girecek bunun sonu yok tabi herşey bir gün mutlaka yoluna girecek. işte böyleeeeeeeeee

günaydın açılışı benmı yapıyorum ........

refim üzülme canım hepsi geçeçek inşallah .....
ablanada çokkk geçmiş olsun .. rabbım bol şifa versin ......

pınar üzülme canım ya ... sen 15 kilo vermiş hatunsun . en kısa zamanda 70li rakamları göreceksin canım .. kan ilacı iştahını açabilir ama bak çok yanlızımda kullanıyo hala kilo veriyo kan hapıyla . eger kendini bu ilaç iştah açıyo diye odaklarsan iştahın zaten açılır ..
canım kilo vermeyi okadar istemelisinki .. o tereyagında sıcak ekmekte gözün kalmamalı ... ben bunları yemekten çok kilo vermeyi istiyorum diye bilmelisin işta o zaman başaracaksın . bide sen hani kırem alıyodun ne oldu o kırem senı motivede eder bence bir an önce al .....

kavaltımıda yazıp biraz spor yapayım o zamana kadar gelirsiniz umarım ....

kalkınca 1 bardak gıreyfurt ve portakal suyu ....
kavaltı 1 dilim ekmek peynir . çay ..
şimdide yeşil içiyom 1 bardak ....

nerdesiniz kızlar bu sıralarda paylaşımı iyce aksattınız . bilinki bu kilonuzu . kötü yönda etkiler .....

günaydın kardeş takımımmmm nasılsınızzz apaydir uğrayamıodum buraya bi bakiim dedim:)

refcim çok geçmiş olsun canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun tatlım tez zamanda kurtulursunuz inşallah canım...

hoş buldum aebenim nasılsın bitanemmm
iyiyim güzelim yanlız açım açım açımmmmmmmkaydirigubbakcemile3

platese kaçıcamm . valla aç geziyom okadarda spor yapıyom ama kilom istedigim gibi degil . galiba yarışı akrep cadısı kazanacak .....:1ninca:

asü bitiremedinmi okumayı kıs çık yukarı ....Şeniz

geldim aebenim geldim
reff çok geçmiş olsun canım. herşey üstüste gelse de üstüste de gidecektir. allah şifa versin ablana da rüzgara da tüm hastalara da inşallah :Saruboceq:
şimdi paylaşıma gidip ifademi vereyim kızlar

bende açım canım vala benimde yavaş gidio biras ama ben spor yapmıorum ondanda kaynaklanıo olabilir:) akrep çok hırslı yaw maşallah onun önüne kimse geçemio:)

günaydın kızlar. refciğim çok geçmiş olsun tabiki içini dök canım. her daim dinlemiye haxırız. allah dökülecek dert değilde paylaşacak sevinçler nasip etsin inşalllaaah:Saruboceq:
asiciğim bahanelerini merakla bekliyorum:jeyyar::roflol:

bende açlar kervanındayım . o kadar açımki sizi bile yerim ama yemiyeceğim:lepi: gidip bir ara öğün yapayım.cokacimcoook
şu malum dönemdeyim ama bir türlü olmadım yaa çok sinbirlerim bozuluyor bu durumada.kötükedihüso
gülay hoş geldin bebek nasıl gidiyo. açlıktan sesin soluğunmu gitti yoksa-tatlicadiarzu-

o senle dogurdu . emmeeee geri geldi takıma len sende gel popon yiyyosa .....:roflol::roflol::jeyyar:

geliyom lenn geliyom anasını satiim savulunnnnyoksa 68-69 gidicem 68.5 kgyim varmı yerinizz mehmetin annesinehihoyyyt

doracım al bahanelerim delikafadulden çok güldüm lafına :roflol:

maytapcım gel valla. çok sevindim. kıskanç seni :jeyyar: çitosu kıskandın dimi :jeyyar:
o çıtır anne olacak ya sen :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…