selam kütoo kaydirigubbakcemile5
ayy analizler gelmiş. çok kötü yaa. önce birileri yapsın bizden ben de kopya çekeyim delikafadulden
kütoo tere tohumunu düşündüm de ağzı kokutuyor dedin ya onun için vazgeçtim canım
mer haba kıslar .....
anelizlar gelmiş ha .
yanlız kütom sen gireli 7 ay olmadı benle girmedin canım bi yanlışlık var .. 1 sene yi geçti sen takımsasın . galiba ....
ben dışardaydım kıslar yeni girdim ogluşun dişçiye gittim sonrada .. benım oglanın burnu tıkalıydı sürekli et var geçer buyuyünce diyolardı.. nefesinide engelliyodu hatta gecelari tıkınıyodu agzından nefers alıyodu .... geçmemiş malasef dahada büyümüş ameliyat diyo doktorlar ...
29 mayısa gün vardiler bide başka yere gösterip yaptırıcaz artık .. yemek yerken bile zorlanıyodu .
neyse .. ogluşa gelirkem lahmacun ısmarladım kızlarada eve getirdim ama ben yemedim sadece salatasını yadım bide ayran ....
sizler nassınız....
asim canım benım senın bisikletinde kemerinde vardı sartlandır kendini 1 yarım saatini feda et sen sporsuz verdin bu kadar kiloyu spora baslasın şıp die vereceksin eminim spor fırsatını yaratman lazım takıldın iyice diyetle olmuyo bak artık yasık ac kaldıgına
canım bizim kızlardan arkamda bir destek istiyorum. sana kolay tabii 7 ayda 17 kilo vermişsin :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ahh caneeeemmmm iki mart kedisi kaldınız ortada. ama senin zamanın azaldı. halan baskın yapmazsa tabii :roflol:
mer haba kıslar .....
anelizlar gelmiş ha .
yanlız kütom sen gireli 7 ay olmadı benle girmedin canım bi yanlışlık var .. 1 sene yi geçti sen takımsasın . galiba ....
ben dışardaydım kıslar yeni girdim ogluşun dişçiye gittim sonrada .. benım oglanın burnu tıkalıydı sürekli et var geçer buyuyünce diyolardı.. nefesinide engelliyodu hatta gecelari tıkınıyodu agzından nefers alıyodu .... geçmemiş malasef dahada büyümüş ameliyat diyo doktorlar ...
29 mayısa gün vardiler bide başka yere gösterip yaptırıcaz artık .. yemek yerken bile zorlanıyodu .
neyse .. ogluşa gelirkem lahmacun ısmarladım kızlarada eve getirdim ama ben yemedim sadece salatasını yadım bide ayran ....
sizler nassınız....
küto nasıl didiyo,
anam siz nerelerdesiniz bu gün ya sesiniz çıkmadı heç:)
yaptınızmı analizleri bakammı kimin ne derdi varmış:)...
canım benım cok gecmiş olsun ablamın oglandada vardı doguştan ama hatta abiminkindede ameliyatsız halloldu dedikleri gibi buyuyunce iyice arastırında ole karar verin ole yaparsınız zatende yavrum yasık nasıl korkar şimdi kıyamam
ben 7 ay olmadım tabide hani ayrılmıştımya takımdan yeniden girdigim tarik baz alınıyo ama merak etmeyin 13 oldum o durumdada kırmızı olmaktan kurtuluyorum zaten :lepi:
afferim sana salata ayran süperr et yemiyo olmam buyuk sans benımya lahmacun benım için hiç olmaz mesela kaydirigubbakcemile3
kıss kütooo çabuk yüzün kızarsın. benimki kızardı ya hiç affetmem kaydirigubbakcemile3
bacım sen 83 le girmemişmiydin 2. girişinde :jeyyar:
aebencim bir baksana sen anlarsın bu işlerden kaydirigubbakcemile5
vallah asüm bi gerriplik var bu konuda ..kaydirigubbakcemile3 ben girdim gireli kütom 85 lerde dolmıyodu ... püsküütün gözünden kaçmiş galiba ...kaydirigubbakcemile3naniknanik ama olsun 17 kiloyla kurtarır zaten ....:1hug:kıss kütooo çabuk yüzün kızarsın. benimki kızardı ya hiç affetmem kaydirigubbakcemile3
bacım sen 83 le girmemişmiydin 2. girişinde :jeyyar:
aebencim bir baksana sen anlarsın bu işlerden kaydirigubbakcemile5
küto asi için vay beeeeeeeeeeeeeeee dimek geldi içimden,
ben sana bişi deyimmi küto şu uykuyu bi düzene sok yoksa değil diyet acından gebersen gitmez o kilolar benden sölemesi...
küto asi için vay beeeeeeeeeeeeeeee dimek geldi içimden,
ben sana bişi deyimmi küto şu uykuyu bi düzene sok yoksa değil diyet acından gebersen gitmez o kilolar benden sölemesi...
ne öndesi yafrım . sen 3 haftadır ölçü vermiyodun . o 3 santım 3 haftanın incelmesi .....:jeyyar::hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:
akrep33
İKİNCİ a.s.
aeben
ÜÇÜNCÜ a.s.
minenil
:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:
akrep33 + aeben
İKİNCİ a.s.
Alleysen
ÜÇÜNCÜ
:smiley-cool:
:lepi: bir farkla öndeyim naaabeeeerr:sm_cool::teytey: