Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kütoo kaydirigubbakcemile5
ayy analizler gelmiş. çok kötü yaa. önce birileri yapsın bizden ben de kopya çekeyim delikafadulden
kütoo tere tohumunu düşündüm de ağzı kokutuyor dedin ya onun için vazgeçtim canım

başkaları günlerdir yapıyo zaten kız ordan kopyy cekersin o kadar asırı bi koku yok canımya ucuz bşiy zaten al 1 liralık dene olmadı atarsın gider

bu aradaa pamuk benı deli ediyo akşamdan beri yas tutuyo sanki mavvvv mavvvvvvv -tatlicadiarzu- benım kocamda esker bendemi aglayım kızım ayıp falan diom yok 30 saniye dinliyo başlıyo gene mavvvvv mavvvv 15 gün çekecegim varr:1no2: zamane kızları böle demekki bizim zamanımızda bölemiydii utanma arlanma kalmamış

Son düzenleme:
asim canım benım senın bisikletinde kemerinde vardı sartlandır kendini 1 yarım saatini feda et sen sporsuz verdin bu kadar kiloyu spora baslasın şıp die vereceksin eminim spor fırsatını yaratman lazım takıldın iyice diyetle olmuyo bak artık yasık ac kaldıgına

mer haba kıslar .....
anelizlar gelmiş ha .
yanlız kütom sen gireli 7 ay olmadı benle girmedin canım bi yanlışlık var .. 1 sene yi geçti sen takımsasın . galiba ....

ben dışardaydım kıslar yeni girdim ogluşun dişçiye gittim sonrada .. benım oglanın burnu tıkalıydı sürekli et var geçer buyuyünce diyolardı.. nefesinide engelliyodu hatta gecelari tıkınıyodu agzından nefers alıyodu .... geçmemiş malasef dahada büyümüş ameliyat diyo doktorlar ...
29 mayısa gün vardiler bide başka yere gösterip yaptırıcaz artık .. yemek yerken bile zorlanıyodu .

neyse .. ogluşa gelirkem lahmacun ısmarladım kızlarada eve getirdim ama ben yemedim sadece salatasını yadım bide ayran ....
sizler nassınız....

canım bizim kızlardan arkamda bir destek istiyorum. sana kolay tabii 7 ayda 17 kilo vermişsin :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ahh caneeeemmmm iki mart kedisi kaldınız ortada. ama senin zamanın azaldı. halan baskın yapmazsa tabii :roflol:

küto nasıl didiyo,
anam siz nerelerdesiniz bu gün ya sesiniz çıkmadı heç:)
yaptınızmı analizleri bakammı kimin ne derdi varmış:)...

canım benım cok gecmiş olsun ablamın oglandada vardı doguştan ama hatta abiminkindede ameliyatsız halloldu dedikleri gibi buyuyunce iyice arastırında ole karar verin ole yaparsınız zatende yavrum yasık nasıl korkar şimdi kıyamam

ben 7 ay olmadım tabide hani ayrılmıştımya takımdan yeniden girdigim tarik baz alınıyo ama merak etmeyin 13 oldum o durumdada kırmızı olmaktan kurtuluyorum zaten :lepi:

afferim sana salata ayran süperr et yemiyo olmam buyuk sans benımya lahmacun benım için hiç olmaz mesela kaydirigubbakcemile3

kütom ben bisikleti kayınvalideme verdim :jeyyar:
ama akşamları yarım saat de olsa çıkmalıyım üzerine haklısın. bu akşam başlayayım bari delikafadulden
kemeri de unuttum yaww. o zamanlar iyi kilo veriyordum sengözlerimebaksanab şimdi oğlum benle uyuyor ya uyuması geç oluyor vakit kalmıyor ya da bende sızıp kalıyorum. ama bisikleti kullanıcam.
kaynım nişanlanacak yakında çıtır elti olmalıyım
hem püsküütün ortaya çıkardığı rezilliğim sonrası tıkır tıkır veririm herhalde. lakin çok utandımm

sorma yaw halamın eli kulagında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aman saglık olsun bişi olmas ben adepliyim bagırmam evde döne döne bu pamukun durumu vahim lülülülülülü

kütonun 2. girişini baz aldılar sanırım
aebencim geçmiş olsun. benim oğlumda da et var. bize de geçer dediler ama çok büyük değil bizimki galiba çok etkilemiyor.

lahmacun ve salata konusundaki seçiminde tebrik ederim seni :teytey:

küto nasıl didiyo,
anam siz nerelerdesiniz bu gün ya sesiniz çıkmadı heç:)
yaptınızmı analizleri bakammı kimin ne derdi varmış:)...

iyi didiyo kız napak bildigin gibi ben yeni uyandım malumunuz ondan sesim cıkamıyodu analizler süper oldu buyuk boyutta gaz sıkışması hatta patlaması bekliyorum bakk asim bisikletle buluşmaya karar verdi anında

kıss kütooo çabuk yüzün kızarsın. benimki kızardı ya hiç affetmem kaydirigubbakcemile3
bacım sen 83 le girmemişmiydin 2. girişinde :jeyyar:
aebencim bir baksana sen anlarsın bu işlerden kaydirigubbakcemile5

o söle oluyo takımdan ayrılıp geri döndügünde eski verdikjlerin yada dönerken aldıgın iptal olmuyo eski üye ibaresi koyuluyorya o yuzden dedimya 13 ay oldum 17 verdim 83 bırakıp 86 girdim ben galiba o durumdada ucu ucuna girtıyorum 7 ay 6 kilo olaraktan herseye bahanem hazır haakaydirigubbakcemile3

küto asi için vay beeeeeeeeeeeeeeee dimek geldi içimden,
ben sana bişi deyimmi küto şu uykuyu bi düzene sok yoksa değil diyet acından gebersen gitmez o kilolar benden sölemesi...

vallah asüm bi gerriplik var bu konuda ..kaydirigubbakcemile3 ben girdim gireli kütom 85 lerde dolmıyodu ... püsküütün gözünden kaçmiş galiba ...kaydirigubbakcemile3naniknanik ama olsun 17 kiloyla kurtarır zaten ....:1hug:

kütom vivanın geri dönmek üzere ayrıldıgını ve yanıt yazamayacagını ve onun daha önce başka bir nickle kilo vardigini sen kaptan olarak yazmalısın .. paylaşım alanına ki beklemesin püsküüt ......:1hug:
vede kızlar koçluk siztemi var bildiginiz gibi .... takım içinden isteyen olursa yanlız klava: razıysa . yardım edebilirim . ama koçluk talep meselesi koç isterseniz size veriliyo . sizi takip ediyo ayrıca her ay yada hafta size analiz yapıyo bi nevi size bekçilik yapıyo ...a.s

ben sana bişi deyimmi küto şu uykuyu bi düzene sok yoksa değil diyet acından gebersen gitmez o kilolar benden sölemesi...

niye kıss hayall fisfisfis
valla çok utandım offff
haklısın kütom. gittim baktım geldim. 86 ile girmişsin. yine yırttın yanee Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3
neyse boynumuz kıldan ince bitiricez bu işi

hayalım kız düselttim biras eskisi kadar abartmıyom olayı mavvvv mavvvvvvvvvvvvv mavvvvvvvvvvvvvvvvvv mavvvvvvvvvvvvvvvvvv:mymeka:kafamçokkarıştı

asi bisilgetnen şeytcemişin ya ondan didim kıs:)
küto valla kiloyu almayı tetikleyen en ii ve güçlü şey % 90 kadınlarda çok ve düzendiz uyumak ondan didim,
ben lafı ortaya godum alan alır almayan bırakır geder hıh :roflol:...

ne öndesi yafrım . sen 3 haftadır ölçü vermiyodun . o 3 santım 3 haftanın incelmesi .....:jeyyar:
benım ki 1 haftanın...hadüüüüüüüüüüüüdelikafadulden:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…