Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canımiste yanlış degil sadece k.k takıma girişle başliyo kilo olayı nazlıya gelince . dikkatli okumamışın .. 1 ay olmayanları püsküt incelemeye almadı .....kaydirigubbakcemile3

Aslında doğru okudumda hızlı yazayım derken ben yanlış yazdım kızlarrr tamamen benim cimcimeee :) beni sıkıştırıyor diye olduuuuudelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdı

6. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

GENEL SONUÇ:
12 kişilik bir takım.
2 kişi yarışmamıza son bir ay içinde katıldığından analiz dışı.
Bu durumda 10 kişinin kilo verme analizi yapıldı.
Bu 10 kişiden, 5 kişinin durumu üzerinde konuşulması gerekiyor.

dora
Yarışmaya 5 Ekim 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 15 aylık zamanda 16 kilo verdi.

asibulut
Yarışmaya 18 Ocak 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 12 aylık zamanda 6.5 kilo verdi.

aeben
Yarışmaya 23 Mayıs 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 8 aylık zamanda 7 kilo verdi.

kütahya
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 17 kilo verdi.

pınarım
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 900 gram aldı.

cceylin
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 300 gram verdi.

vivalavita
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 900 gram aldı.

özgekrd
Yarışmaya 25 Temmuz 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 6 aylık zamanda 5.5 kilo verdi.

fatunuz
Yarışmaya 26 Eylül 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 4 aylık zamanda 2.2 kilo verdi.

referans
Yarışmaya 19 Aralık 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 1 aylık zamanda 3,5 kilo verdi. Takımın en iyi kilo vereni

nazlıgüleç
Yarışmaya son bir ay içinde katıldığından analiz dışıdır.

enesin annesi
Yarışmaya son bir ay içinde katıldığından analiz dışıdır.

Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi
asibulut / pınarım / cceylin / vivalavita / fatunuz

Bu beş arkadaşımızdan aşağıdaki soruları cevaplamalarını rica ediyorum.

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 8. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan referans dan koçluk yapmalarını ister misin?

hade analize bakalım...

1-şöyle başlayayım:ben takıma tesadüfen katıldım ve katıldığımda 15 kilomu yeni vermiştim...bi duraklama sürecine girdim,takıma katılmamla bir verdim bir aldım olduğum yerde sayıp durdum,,ama bu bile benim için başarı,15 kilo verdikten sonra bile 7 aydır sadece ve sadece 900 gr. almış olmambir mucizedir...genellikle 10-15 kilo verdiğim die6tlerden hemen sonra verdiğim kiloları fazlasıyla almışımdır...ama bu takımada oyun oynamaya ve sadece lak lak etmeye gelmedim...devamı 2. soruda.....
2_evet artık kendime bir çekidüzen vermem lazım,diyorumki ilk olmak istediğim kilo olan 79 u kısmetse 2 ay içerisinde görmek istiyorum,mart ortası ,en geç sonu hedefim arkadaşlar....
3_burada olmam demek zaten arkadaşlarımın devamlı arkamda olması demek,bu dönemi onlar sayesinde atlatacağım....
4_ben çoğu zaman zaten zayıflamada başarılı arkadaşlarımdan tüyolar alıp uyguluyorum,referans yada aeben,yada dora,veya küto veya kardeş takımdan bir arkadaşım bu arkadaşlarımın desteğine herzaman hazırım.....

ceylinim canım sen takıma 72 kiloyla gelmedin tatlım 60 küsürdün şeker . sen k.k girmeden kilo vermiştin ... mesela ben 77. hatta 78 le kilo vermeye başladım ama takıma girdigimde 73 kilo idim bende takıma girdigin kilo ile syılıyorum ... sen 1 .2 hafta beklemiş öyle girmiştin benin arkaamdan hatta o hafta bireysel dereceye girmiştin canım sonra tekrar aldım .. tabi sen daha iyi bilirsin ama ben öyle hatırlıyorum . takıma 70 li kilolarla gelmedin bebişim ...a.s

mesela pınarım 15 kilo verdi ama k.k girmeden önce .....
ne yazıkkı onlar sayılmıyo şekerler ....

evet canımm ben baya beklemedeydim ama 300 gram diyoo 60 kiloyla da girmedim ki benn.. kafam karıştı vallahi....72 ile başlamıştım diye takıma girdigimde 67 filan olabilirim diye düşünüyorum.

1-şöyle başlayayım:ben takıma tesadüfen katıldım ve katıldığımda 15 kilomu yeni vermiştim...bi duraklama sürecine girdim,takıma katılmamla bir verdim bir aldım olduğum yerde sayıp durdum,,ama bu bile benim için başarı,15 kilo verdikten sonra bile 7 aydır sadece ve sadece 900 gr. almış olmambir mucizedir...genellikle 10-15 kilo verdiğim die6tlerden hemen sonra verdiğim kiloları fazlasıyla almışımdır...ama bu takımada oyun oynamaya ve sadece lak lak etmeye gelmedim...devamı 2. soruda.....
2_evet artık kendime bir çekidüzen vermem lazım,diyorumki ilk olmak istediğim kilo olan 79 u kısmetse 2 ay içerisinde görmek istiyorum,mart ortası ,en geç sonu hedefim arkadaşlar....
3_burada olmam demek zaten arkadaşlarımın devamlı arkamda olması demek,bu dönemi onlar sayesinde atlatacağım....
4_ben çoğu zaman zaten zayıflamada başarılı arkadaşlarımdan tüyolar alıp uyguluyorum,referans yada aeben,yada dora,veya küto veya kardeş takımdan bir arkadaşım bu arkadaşlarımın desteğine herzaman hazırım.....

oyy canım benımmmmŞeniz

6. TAKIM **59.ETAP BİRİNCİSİ**

asi_bulut (56.0 / 55.8 / 0.2 / 0.36%)
superisi06 (63.0 / 64.0 / -1.0 / -1.59%)
dilara48 (72.3 / 72.3 / 0.0 / 0.0%)
lara (60.6 / 60.5 / 0.1 / 0.17%)
aeben (70.2 / 68.8 / 1.4 / 1.99%)
viva la vita (58.5 / 58.0 / 0.5 / 0.85%)
kütahya (86.0 / 86.0 / 0.0 / 0.0%)
pınarım (85.0 / 83.1 / 1.9 / 2.24%)
ceylin ( 64.6 / 60.0 / 4.6 / 7.12%)

ceyin ilk girişin böleymiş canım senın

evet canımm ben baya beklemedeydim ama 300 gram diyoo 60 kiloyla da girmedim ki benn.. kafam karıştı vallahi....72 ile başlamıştım diye takıma girdigimde 67 filan olabilirim diye düşünüyorum.

evet canım yiğiti öldürelim,rezil edelim ama hakkınıda yemeyelim dimi ama???:roflol::eek:
canlarım benım gardaşlarım . bunda üzülecek bişi yok bakın bunu kendinize bi gaz olarak düşünün ve degerlendirin . :1hug: bizlerin vardıgi kilolar hiçde az degil . ama bu tablolar nerde yanlış yaptıgımızı bize gösteriyo amacıda bu zaten kimseyi incitmak degil ....:teselli:
ben geçen hafta paylaşımı okuyunca eyvah dedim kendi kendime ve kolları sıvadım . kendimi topladım . o yüzden bu hafta buksdar asıldım akrebi kendime rakip yaptım niya azim için ...:teytey:KK43: yadegegilse akrep rakip yapılırmı hiç )kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım buda bize azim olsun .. canım arkadaşlarım ....:1hug:a.s.

6. TAKIM **59.ETAP BİRİNCİSİ**

ceyin ilk girişin böleymiş canım senın
yeni üye yazıyomuydu yanında bediş ...... ama evet giriş haftasıydı bireysele girgdigi hafta .... 0 zaman bi yanlişlik var .....:uhm:
ana ben 1.4 gr vermişim o hafta heygidi günler heyyy...:1shok:

aebencim ben tabiki üzülmüyorum sadece yanlş hesaplandıgını anlatmaya çalştım bi de anlamdım o yüzdenn belki bilen biri dogrusunu gösteriri diyee yani matematiksel olarak 300 gram neyin nesi anlayamdım...

aman çok da öenmli degil aslında ben gidipp fademi vereyim o halde :=)

yeni üye yazıyomuydu yanında bediş ...... ama evet giriş haftasıydı bireysele girgdigi hafta .... 0 zaman bi yanlişlik var .....:uhm:

yok yazmıyo ama ilk burda eklenmiş

canım işte benm de anlatmak istedigim o ben aranıza ilk geldigimde 72 kiloydum sonra bi ay akdar misafir üye oldum o zaman da 67 lere filan indimmm ilk girdigim hafta bireyselde birinci olmuştum.

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 8. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan referans dan koçluk yapmalarını ister misin?

ben bu utancın başıma geleceğini biliodum
aslında kilo çok verdim ama alıp alıp verdiğim için bişey değişmedi:1shok::eek:

neden aksama oluyor??
boğazımı tutamıyorum aburcuburu çok yiyorum
ve beyin olarak kendimi hala moda sokmuş değilim...:eek:klava:

şu tarihte şu kilo???
mart ayının başına kadar 80 olacağım tekrardan çünkü kilo aldım (rezalet itiraf ediyorum)kötükedihüsokötükedihüso

bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
hantalım spordan nefret ediyorum ve zorunlu olmadıkça spor yapmam pek... en baş sorun bu...
bir de motivasyonum düşük
aslında bir motive olsam değil çikolata (en büyük baş belam)
çikolata fabrikasını önüme yığsalar dönüp bakmam canım çekmez

motive olmama ve spor yapmam konusundsa desteğe ihtiyacım var
aslında biricik takım arkdaşlarım sürekli motive etmeye çalışıyorlar ama
ben nato kafa nato mermer konumuda olduğum için kafamdan güüüümmm güüüüüüümm diye sesler geliyor...:mymeka::mymeka:

koçluk ister miyim???

aslında güzel bir yöntem ama ben de işlemez gibi geliyor (demedm mi motivasyon sıfır diye)
:mymeka::eek:klava:
işte böyle.........
:1shok:delikafadulden:1ninca:

6. TAKIM **59.ETAP BİRİNCİSİ:hooray:**

6. TAKIM TOPLAM KİLO (616.2 / 608.5 / 7.7 / 1.25%)

delikafadulden hıhı öyleyim ....:jeyyar:
ceylinim yazdım . 6 ayda 5.7 vermişin yanı adın kırmızı degil tatlummm ....:1hug:

sağol aebenim ben de paylaşım alanına yazdım teşşkürlerimi amaa yaa ne kadar yavaş kilo veriyomuşz dimii ben kendi adımaa çook çok üzüldüm ve gaza geldim !

arastırmacı aebenım benım yaa çözdü olayıa.s.
benden kaçarmı hiç yanlişa gelemem ...delikafadulden:nazar:
sağol aebenim ben de paylaşım alanına yazdım teşşkürlerimi amaa yaa ne kadar yavaş kilo veriyomuşz dimii ben kendi adımaa çook çok üzüldüm ve gaza geldim !
bende inceledim hafta hafta kendimi valla . en son aylarda çokkkk takılmişim çokkkkk :mymeka: evet bende kendime hedef koyyorum sayın koçum refim .. başladıgım tarıhe yani 5 ayın 23 bu iş bitecek ve mezun olacagım ....
3.5 ayım var .....ve verecegim 6 kilo eger veremesen o zamana kadar takımdan kovun beni .....şutarafagittikötükedihüso:dance:

X