Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

asi bisilgetnen şeytcemişin ya ondan didim kıs:)
küto valla kiloyu almayı tetikleyen en ii ve güçlü şey % 90 kadınlarda çok ve düzendiz uyumak ondan didim,
ben lafı ortaya godum alan alır almayan bırakır geder hıh :roflol:...

hmmm sadece karar verdim hayalim umarım uygulayabilirim :nazar:
bisiklet bana yaramaz diye düşünüyorum. bende basen yokki. bel göbek çalışmam lazım da işte Çok üzgünüm çoook

asi bisilgetnen şeytcemişin ya ondan didim kıs:)
küto valla kiloyu almayı tetikleyen en ii ve güçlü şey % 90 kadınlarda çok ve düzendiz uyumak ondan didim,
ben lafı ortaya godum alan alır almayan bırakır geder hıh :roflol:...

hıı iyi o zaman ben kenarından zıpladım gectim lafın o zaman:roflol:

hmmm sadece karar verdim hayalim umarım uygulayabilirim :nazar:
bisiklet bana yaramaz diye düşünüyorum. bende basen yokki. bel göbek çalışmam lazım da işte Çok üzgünüm çoook

bende ole düşünüyodum ama sonucta kalori kharcanıyo illaki faydası olur göbek calışmak her yigidin harcı deil 3 saat bisiklet binen ben göbek hareketlerinde yarım saatim nadirdir 1520 dakkada pes ediyo insan

asi bizim takım umursamıyo gibi oluyoz ya hadi sen git ver ifadeni paylaşıma bizim takımdan ses soluk yok orda

bende ole düşünüyodum ama sonucta kalori kharcanıyo illaki faydası olur göbek calışmak her yigidin harcı deil 3 saat bisiklet binen ben göbek hareketlerinde yarım saatim nadirdir 1520 dakkada pes ediyo insan

evet kalori harcamak konusunda haklısın.
bu aralar çok tembel oldum yaa. oğlum yatarken bende uyumasam da mayışıyorum. kalkıp iş yapasım gelmiyor. günlerdir bir toz alamadım :nazar:

Kızlar ben eve gitmek istiyorum. Burun bir yandan akıyo gözler diğer yandan baş ağrısı deseniz cabası ben sabaha kalkamam kesin ilaçlarımı içtim. ıhlamur kaynattım onu içiyorum şimdi. Akşam evdede ıhlamura devam

yapma kütom harcama beni. yarın vereyim. hele pınar falan da gelsin. onun ağzı laf yapar bende kopya çekerim.

aebenim koçluk konusunu düşüniciim. ama korkuyom ben senden :1ninca:

Kızlar ben eve gitmek istiyorum. Burun bir yandan akıyo gözler diğer yandan baş ağrısı deseniz cabası ben sabaha kalkamam kesin ilaçlarımı içtim. ıhlamur kaynattım onu içiyorum şimdi. Akşam evdede ıhlamura devam

canım benım çok geçmiş olsun izin alamasmısın git eve yat ayakta kaldıkca atlatılmıyoki

nazlıcım çok geçmiş olsun. ilerlemeden geç önüne. beni çok kötü etki bu seferki. hiç böyle gip olmamıştım. gözlerim bile ağrıyordu. ben hastayken bir de oğlum hastalandı. kendime bakamazken onunla uğraştım bir de :1shok:

yapma kütom harcama beni. yarın vereyim. hele pınar falan da gelsin. onun ağzı laf yapar bende kopya çekerim.

aa olmas püsküütü ve tüm diger üyeri bekletecez yani hiç haberimiz yokmuş gibi gidip bişi yazmıyoz kötü izlenim oluyo ama korkma biz senın arkandayız gercekleri itiraf et rahatla herkes yazdı biz sona kaldık zaten onlardan cek kopyayı kız:lepi:

ilahi ben yapayım demedim zaten canım kaydirigubbakcemile3. her hangi bi arkadaş yapabilir 8. takımdanda bizim takımdanda ....a.skırmızısız olan birileri ...:1ninca:

canım benım çok geçmiş olsun izin alamasmısın git eve yat ayakta kaldıkca atlatılmıyoki

izin alsam bile burdan eve gitmem nerden baksan 2 saat yağmurda yağıyo dışarda en iyisi 17:30 a kadar bekleyeyim servisle yarım saatte evdeyim. 2 araba yapmam gerekiyo erken çıkarsam onlarda çok dolanıyo.

[ı]nazlıcım çok geçmiş olsun. Ilerlemeden geç önüne. Beni çok kötü etki bu seferki. Hiç böyle gip olmamıştım. Gözlerim bile ağrıyordu. Ben hastayken bir de oğlum hastalandı. Kendime bakamazken onunla uğraştım bir de :1shok:[/ı]

sağol canım ilerlememesi için elimden geleni yapıyorum ben geçen hafta çok üşüttüm acısı şimdi çıkıyo iş yerini taşırken terledim öyle dışarı çıktım sonuç bu......

ilahi ben yapayım demedim zaten canım kaydirigubbakcemile3. her hangi bi arkadaş yapabilir 8. takımdanda bizim takımdanda ....a.skırmızısız olan birileri ...:1ninca:

:eek:klava: isteyen varsa ben yaparım demedin mi :1closedeyes:
sen yapsan beni kesin eritirsin. ben seni istiyom bananeee delikafadulden

6. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

GENEL SONUÇ:
12 kişilik bir takım.
2 kişi yarışmamıza son bir ay içinde katıldığından analiz dışı.
Bu durumda 10 kişinin kilo verme analizi yapıldı.
Bu 10 kişiden, 5 kişinin durumu üzerinde konuşulması gerekiyor.

dora
Yarışmaya 5 Ekim 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 15 aylık zamanda 16 kilo verdi.

asibulut
Yarışmaya 18 Ocak 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 12 aylık zamanda 6.5 kilo verdi.

aeben
Yarışmaya 23 Mayıs 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 8 aylık zamanda 7 kilo verdi.

kütahya
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 17 kilo verdi.

pınarım
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 900 gram aldı.

cceylin
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 300 gram verdi.

vivalavita
Yarışmaya 27 Haziran 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 7 aylık zamanda 900 gram aldı.

özgekrd
Yarışmaya 25 Temmuz 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 6 aylık zamanda 5.5 kilo verdi.

fatunuz
Yarışmaya 26 Eylül 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 4 aylık zamanda 2.2 kilo verdi.

referans
Yarışmaya 19 Aralık 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 1 aylık zamanda 3,5 kilo verdi. Takımın en iyi kilo vereni :hooray:

nazlıgüleç
Yarışmaya son bir ay içinde katıldığından analiz dışıdır.

enesin annesi
Yarışmaya son bir ay içinde katıldığından analiz dışıdır.

Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi
asibulut / pınarım / cceylin / vivalavita / fatunuz

Bu beş arkadaşımızdan aşağıdaki soruları cevaplamalarını rica ediyorum.

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 8. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan referans dan koçluk yapmalarını ister misin?

paylaşıma yazın raporlarınızı şekerler

ya ben bu 300 gram olayını anlayamadım kızlarr ben ilk geldigimde 72 kiloydum şimdi 58-59 um 300 gram nasıl oluyor anlayamadım mantıgı

kızlarrr selam aklıma miniminnacık bişey takıldı 8.takımın analizlistesinde çitos var ayrıca o kasım annelerinde nasıl oluyooo ben yokum ama beniaydınlatın çıbıhh

X