Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takimlar kapatildi günlükte devam.ediyoruzBende takıma katılmak istiyorum izninizle mümkün müdür?
Merhaba tekrar. Foruma da yeni üye oldum. El yordamıyla yavaş yavaş öğreneceğim. Şimdi dediğiniz başlığa geliyorum..Takimlar kapatildi günlükte devam.ediyoruz
Katilmak isterseniz
Popüler Konu - LenaG ile MasterFit
@Zipzip- KURUCU KAPTAN @Boncuk2307 Spor Kaptanı @LenaG Kaptan ♥️Masterfit (Kilo + menü yazmak zorunlu) 💙MasterFit (Kilo +menü yazmak zorunlu) ⭐cumartesi gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur ⭐kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer ⭐kaptanlar...www.kadinlarkulubu.com
bekliyoruzMerhaba tekrar. Foruma da yeni üye oldum. El yordamıyla yavaş yavaş öğreneceğim. Şimdi dediğiniz başlığa geliyorum..
Ben de geldim. Canım takımım. Buraya mi dönsek. Havası bile başka.Özlemişim buralari
Dönelim miBen de geldim. Canım takımım. Buraya mi dönsek. Havası bile başka.
Mis gibi zıpzıp sayfamız var. Ama çok özledim. Güzel günlerdi. Sevgi saygı huzur vardı. Ya da ben oyle sanıyordum.Dönelim mi
Bende cok ozledim canim eski gunlerimiMis gibi zıpzıp sayfamız var. Ama çok özledim. Güzel günlerdi. Sevgi saygı huzur vardı. Ya da ben oyle sanıyordum.
Merhaba canim kaptanlarim. Buraya dahim oldugum surecte iyi kilo vermistim ama ben gectigimiz yaz ideal kiloma dustum su an 53 kiloyum ve uzun suredir de almiyorum.
Yaa ne guzel tebrik ederim canimMerhaba canim kaptanlarim. Buraya dahim oldugum surecte iyi kilo vermistim ama ben gectigimiz yaz ideal kiloma dustum su an 53 kiloyum ve uzun suredir de almiyorum.
Harikasınnnnn. Nasılsın? her şey yolunda mı?Merhaba canim kaptanlarim. Buraya dahim oldugum surecte iyi kilo vermistim ama ben gectigimiz yaz ideal kiloma dustum su an 53 kiloyum ve uzun suredir de almiyorum.
Yaa ne guzel tebrik ederim canim
Cok tesekkur ederimHarikasınnnnn. Nasılsın? her şey yolunda mı?
Gecmis olsun canim Allah sifa versinCok tesekkur ederim
Genel olarak her sey yolunda, benim çözemediğim ufak bi saglik sorunum var ama umarim zamanla kendiliginden duzelir.
Sizi diger konuda bazen takip ediyorum. Sizler de harikasiniz ❤
Teşekkürler canım. İnşallah çözülür. Kendine çok iyi bak.Cok tesekkur ederim
Genel olarak her sey yolunda, benim çözemediğim ufak bi saglik sorunum var ama umarim zamanla kendiliginden duzelir.
Sizi diger konuda bazen takip ediyorum. Sizler de harikasiniz ❤
Iyiym canim sen nasilsin? 6 tkimdn bildirim geldi geri mi acıldi yoksaPoni Bon nasilsin canim