- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
2gram kalmissin zatenBen artık koruma dayım yoksa ablam yolcak beni haftasonu yerim haftaici kabağa devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2gram kalmissin zatenBen artık koruma dayım yoksa ablam yolcak beni haftasonu yerim haftaici kabağa devam
unutma küserGünlük adı: kabak yiyenler
Birak artik şu brokoliyiunutma küser
Bir haftada 10 kilo vermişsinBana 70 yazmissin canim ah keşke olsaydi
ilk baştan beri bir beklentim ya da isteğim olmadı, ablamın bacımın da olmadı hatta reddi miras yapsak mı diye bile düşünmüştük:)Bi ara koptun merak ettim Çok şükür atlamışsınız canım kardeşinin düğünü hayırlı olsun inşallah
Yeterki sağlık olsun herşey gelip geçer canım maddi acıdan durumunuz iyiyse boşver tenezzül etme kimsenin parasına en iyi miras kendi kazancindir
Ya bizimki şurup icmiyor içse kolay yoldan çözcez ama yok mecbur iğne isticezeyvah eyvahh iğne zor olacak , inşallah enfeksiyon dışın da bir şey çıkmaz
Sağol canımGeçmiş olsun canım
İnşallah tanışırız tabihoş buldum gülüm , senin ufaklık iyi olsun allahın izniyle , bir de güzel uyuyup dinlenin beraber sonra tam tanışırız gülüm
Tamam tamam bitti2gram kalmissin zaten
Tamam senin dediğin gibi beslenecemBirak artik şu brokoliyi
kız ponimmm düşün sen zaten 70 kilosun ve liste yayınlanmış sen de kendine ahh haftaya 69 u görmeden direk 68 i görsem keşke diyorsun , az hayal et duygularını da kat , hatırlama sanatını yap yaniBana 70 yazmissin canim ah keşke olsaydi
Geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu mu varŞimdi oyun oynuyor ama çişini yaptığı zaman yanıyor herhalde acıyor diyor
allah yardımcınız olsunYa bizimki şurup icmiyor içse kolay yoldan çözcez ama yok mecbur iğne isticez
Gecmis olsun canim allah şifa versinKızlar küçük kızım gece hastalandı kustu her yeri temizledim bütün gece uyumadım 1 saat uyku ile duruyorum bütün gün çocuklar ile uğraştım şimdi tartildim. Hastaneden yeni geldik. @MiraPham kusura bakma canım bu hafta üzgünüm
Daha belli değil canım sonuc çıkmıştır eşim alacak.Geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu mu var
Amin canım benim sağolGecmis olsun canim allah şifa versin
Ayy valla nasil yaptim neyse daha listeyi paylasmadimBana 70 yazmissin canim ah keşke olsaydi
Amin inşallah biter giderallah yardımcınız olsun
Şakaya vuruyoruz ama bende inanamıyorum. Sanki seabahar çıkıp şaka yaptım hadi takımlara devam edin diyecek gibi bekliyorumRuhum daraldı. Cidden beni mezun edin sonra kapatın dedim dedim nasıl bir enerjiyse 2. Haftaya kapanıyor. Şaka olsun gelin vazgeçin o kadar yılın emeği var.
SanmamŞakaya vuruyoruz ama bende inanamıyorum. Sanki seabahar çıkıp şaka yaptım hadi takımlara devam edin diyecek gibi bekliyorum
Çok muş1 gram yeter.