- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Bende oyleydim ama zamanla alisiliyorKilo aldim diye üzülüyordum
Koyde son zamanlarda cok calistik ama cok fazlada yemek yedim
Az yemege alismam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyleydim ama zamanla alisiliyorKilo aldim diye üzülüyordum
Koyde son zamanlarda cok calistik ama cok fazlada yemek yedim
Az yemege alismam lazim
Yavaştan rayına sokmaya çalışıyorum canım normalde bunun mislisini yiyordumAfiyet olsun canım
Eeeee dün büskuvi bugun kurabiye ve fanta
Buz buradayız seni 60 kg görmeden gitmeyiz.Takimlarin kapanmasi söz konusu galiba. Tam motive oldum derken kapanirsa cok üzülürüm. Insallah bu kez basardim demeyi nasip eder Rabbim bana. Ve tabi hepimize de...
Harikasın canım.Köye ağustosun 8 inde giderken 54.6 kiloydum şimdi geldim 56.1 kiloyum ama yag oranım azalmis tarti bile 26 yaşında gosteriyor beni
Afiyet olsun canımBugün dışarda piknik yapalım kahvaltı yapalım dedik parkta o yüzden kahvaltı gecikti
10 30
Domates salatalık 5 zeytin 1 dilim beyaz peynir 2 haşlanmış yumurta 2 tb ekmek üzeri az krem peynir. 1 tb ekmek üzeri ıhlamur reçeli 1 çay kaşığı. Siyah çay kaç bardak bilmiyorum bardak
Ara
5 ceviz 1 nektarin 1 kahve
18 30
1 tabak yeşil fasulye yemeği 3 kaşık bulgur 1 kase salata
2 lt su
E Elif_Eylul Zipzip-
Fantaaaaaa no fanta. Afiyet olsun canım.Bugün ki menüm.
Sabah: 11:45
Salatalık
3 yumurtadan yaptığım menemen( eşimle paylaştık)
2 siyah zeytin
Biraz Ezine peyniri
2 dilim ekmeğin sadece dış kabuklarını yedim
1 bardak çay
15 gibiydi sanırım
1 tane zeytinyağlı kurabiye
20:00
Yaklaşık 150 gram hamsi
Bol marul salatası
1 tane biber turşusu
3 zeytin
1 bardak fanta
Su:2lt
Tsk ederim cnm. Insallah herseyin hayirlisi olur da bu son ugraslarim olmus olurKesin bişey yok kapanana kadar düzene oturur kafada bitirirsin inşallah .Sen o güne kadar elinden gelenin en iyisini yap arkadaşım
Tsk ederim kaptanim. Insallah kapanmaz ama kapanirsa da haklisiniz devam ederiz yineKesin birsey yok canim ama takim kapansa bile biz devam ederiz
Aynen canim sabah 6 da uyaniyorum gece de en gec 11 uyuyorum koydeyken
Surekli bir kosturma oluyor bahcede evde
Ayy Allah mi söyletti acaba. Hadi insallah yaa❤❤Buz buradayız seni 60 kg görmeden gitmeyiz.
Biz de bir şansızlık var. Bulunduğumuz iki takım kapandı şimdi tamamen kapanıyor. Bahtimiz kapalı demek.Tsk ederim kaptanim. Insallah kapanmaz ama kapanirsa da haklisiniz devam ederiz yine
10000 tamamlandı 22ye kadar ne yaparsam artık sonra yatış kaptan gibi oldum Zipzip-Y
Afiyet olsun çiçeğim. Sporda yapılmış.
Supersin tatlım.
Afiyet olsun kelebeğim.
Yat dinlen canım. Ben 2. Part spora başlayayım.10000 tamamlandı 22ye kadar ne yaparsam artık sonra yatış kaptan gibi oldum Zipzip-
En guzeli canim erken yatıp dinlenmek10000 tamamlandı 22ye kadar ne yaparsam artık sonra yatış kaptan gibi oldum Zipzip-
Iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsinSelam kızlar akşamıniz hayırlı olsun inşallah nasılsınız ne var ne yok ..
Bezelye mercimek ve ekmek ayni ögün için çok olmuş canımİyi akşamlar.
Bugünkü menüm
Saat 6 30 bir bardak süt
10.00
Omlet,
1 dlm kaşar
Domates salata
Nescafe
Disaridan eve gelince 13.00 civari yarim muz
16.00
Turk kahvesi, fistik ezmeli hurma 3 tane
Aksam 18.45
Yarim kase mercimek
1 kase yogurt
1 kase bezelye
1 dlm ekmek
Selam kızlar akşamıniz hayırlı olsun inşallah nasılsınız ne var ne yok ..
Bosuna diyet yapiyosn kilon var sankiÇarşamba menüsü,
2 dilim ekmek bir dilim peynir bir tane domates bir tane salatalık 5 zeytin bir poşe yumurta bir tk fistik ezmesi bir tk tahin bir bardak çay.
Ara yarım şeftali yarım muz.
Akşam bir küçük tabak bamya yemeği bir kase yeşil mercimek salatası bir bardak ayran.
1 litre detoks suyu 1,5 litre su.
Zipzip- E Elif_Eylul
Gorsen 2gram bisey kalmışBosuna diyet yapiyosn kilon var sanki