Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 sabah 1oglemi yedin pogca yani 2 pogcami😏
Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
💋💋💋💋
Hadi ya🙄Aslında yazık canına be çiçeğim boşver sen detoksu ben yaparım ikimizde yerine😉
😂😂😂😂
Sizlerle bir sevincimide paylasayim. Son gunlerde hep hastalık konusuyorum. Evde olmayan bütün kiyafetlerim olmaya başladı. Oyle guzel mutlulukmuş ki. 44 bedene girmek... Yillar sonra tam 7 sene sonra
👍💞💞💞
Köye ağustosun 8 inde giderken 54.6 kiloydum şimdi geldim 56.1 kiloyum ama yag oranım azalmis tarti bile 26 yaşında gosteriyor beni 🤭🤭🤭
Maşallah canim calisirken kas yapmışsın 😂
Teşekkürler 40 beden olur muyum acaba bir gun
Olursun canim bir zamanlar bende 44/42 beden giyiyordum.

Takimlarin kapanmasi söz konusu galiba. Tam motive oldum derken kapanirsa cok üzülürüm. Insallah bu kez basardim demeyi nasip eder Rabbim bana. Ve tabi hepimize de...
Kesin bişey yok kapanana kadar düzene oturur kafada bitirirsin inşallah .Sen o güne kadar elinden gelenin en iyisini yap arkadaşım

Menu
Sabah(10:00)
2kk peynir
1dlm tam bugday
Domates salatalik

Aksam(16:30)
6yk turlu (kabak patlican biber)
2 dlm ekmek
1 bardqk ayran

Ara(18:30)
2 kare bitter
10 findik
Kahve

Su:2 lt spor: Screenshot_20210908-211741_Mi Fit.jpg Screenshot_20210908-211721_Samsung Health.jpg

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul

Kilo aldim diye üzülüyordum 🤭🤭
Koyde son zamanlarda cok calistik ama cok fazlada yemek yedim
Az yemege alismam lazim 🤭
Eskiden köye giderdim hep hamurlu yağlı yerlerdi ama kilolu insan yoktu .Çünkü köy işleri iyi efor harcatiyor erken yatıp erken kalkmaninda etkisi vardı r

Bugün dışarda piknik yapalım kahvaltı yapalım dedik parkta o yüzden kahvaltı gecikti
10 30
Domates salatalık 5 zeytin 1 dilim beyaz peynir 2 haşlanmış yumurta 2 tb ekmek üzeri az krem peynir. 1 tb ekmek üzeri ıhlamur reçeli 1 çay kaşığı. Siyah çay kaç bardak bilmiyorum bardak
Ara
5 ceviz 1 nektarin 1 kahve
18 30
1 tabak yeşil fasulye yemeği 3 kaşık bulgur 1 kase salata
2 lt su
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-

Y
Menu
Sabah(10:00)
2kk peynir
1dlm tam bugday
Domates salatalik

Aksam(16:30)
6yk turlu (kabak patlican biber)
2 dlm ekmek
1 bardqk ayran

Ara(18:30)
2 kare bitter
10 findik
Kahve

Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2913335 Eki Görüntüle 2913336

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun çiçeğim. Sporda yapılmış. 🌺♥️
Evin içinde tur atıyorum inşallah 10000 tamamlicam 😂
Supersin tatlım. ♥️♥️🌺
Bugün dışarda piknik yapalım kahvaltı yapalım dedik parkta o yüzden kahvaltı gecikti
10 30
Domates salatalık 5 zeytin 1 dilim beyaz peynir 2 haşlanmış yumurta 2 tb ekmek üzeri az krem peynir. 1 tb ekmek üzeri ıhlamur reçeli 1 çay kaşığı. Siyah çay kaç bardak bilmiyorum bardak
Ara
18 30
2 lt su
Afiyet olsun kelebeğim. ♥️🦋

10 30
Ara
18 30
2 lt su
Afiyet olsun Cnm menü güzel bence.Ihlamur recelinide ilk defa duydum nasıl oluyor o

Takimlarin kapanmasi söz konusu galiba. Tam motive oldum derken kapanirsa cok üzülürüm. Insallah bu kez basardim demeyi nasip eder Rabbim bana. Ve tabi hepimize de...
Kesin birsey yok canim ama takim kapansa bile biz devam ederiz 🥰
Eskiden köye giderdim hep hamurlu yağlı yerlerdi ama kilolu insan yoktu .Çünkü köy işleri iyi efor harcatiyor erken yatıp erken kalkmaninda etkisi vardı r
Aynen canim sabah 6 da uyaniyorum gece de en gec 11 uyuyorum koydeyken
Surekli bir kosturma oluyor bahcede evde

Afiyet olsun Cnm menü güzel bence.Ihlamur recelinide ilk defa duydum nasıl oluyor o
Bende bugün ilk gördüm arkadaş internetten sipariş veriyormuş bir bakayım nasılmış diye aynı diğerleri gibi tatlı işte . Beğendiysen kavanozu vereyim dedi arkadaş yok bu kadar kafi diyetteyim dedim 😁ben söyleyeyim de fotosunu atsın bana .

X