- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
1 kilo veririm diye düsünüyorm bende cnm.fantastikaaa KumsalveDeniz hadi bakalım kızlar cumaya son 2 gün yapabiliriz bende 1 kilo hedef koydum ama bakalım ne yapicam spor yapmam lazim
Uygulamalarda önceki günün sporu kayıtlı oluyor canım baksana telefonuna.Kaptanım dün 9385 adım attım ama uyuyakalmışım kızı sallarken çekemedim resim sıfırlandı saat 12 den sonra yandı mı benim 900 puanımZipzip-
Hadi bakalım canım yapabilirsin1 kilo veririm diye düsünüyorm bende cnm.
Günaydın hayırlı sabahlar canımHerkese hayırlı güzel sabahlar
Günaydın canımGünaydın arkadaşlargece pek kotuydum ateşlendim usumekten uyuyamadım resmen .2.asiyi oldum dün onun yaptığı güzellik oldu galiba sabahta yürüyüşe çıkmadım artık öğleden sonra çıkarım kızı uyutup
Günaydın canımGünaydın kızlar
Tek o güzelliği oluyor zatenAynen cnm. Ama mesai tamamlama acisindan iyi oluyor
Filyasyondayım canm şimdilik bazen aşıya geçiyoruz 12 saat çalışıyoruz biz de nöbetlerde..bluegreeneyes sen hangi servistesin cnm?
fantastikaaa KumsalveDeniz hadi bakalım kızlar cumaya son 2 gün yapabiliriz bende 1 kilo hedef koydum ama bakalım ne yapicam spor yapmam lazim
1 kilo banada yeter canım1 kilo veririm diye düsünüyorm bende cnm.
Günaydın canımGünaydın canım
Ben cuma dışında akşam karbonhidrat fazla almıyorum canım burda hem pilav hem ekmek çok görünüyor tercihim ya pilav ya ekmek canım dün 3 k pilav yedim pişman oldum
Ekmek tercih etmezsin canım kendine uyarla.Ben cuma dışında akşam karbonhidrat fazla almıyorum canım burda hem pilav hem ekmek çok görünüyor tercihim ya pilav ya ekmek canım dün 3 k pilav yedim pişman oldum
Sade yoğurtlu kabak güzel ve hafifmis ama
hepsi de çok leziz şeyler, yiyemem diyebileceğim bir tabak yok, hatta acıktım mercimek olsada yesem
Evet canım kilo vermek isteyen ekmek tercih etmez ama Koruma için çok güzel menüler korumaya geçersem bu şekilde beslenecemEkmek tercih etmezsin canım kendine uyarla.
Ben aboneyim bu sayfaya :)
Yok canım bende takip ediyorumBen aboneyim bu sayfaya :)
Seninmi yoksa