- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
Günaydın canimGünaydın kızlar
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlardün neydi öyle bana yazanlar kimlerdi üyemi kaptanım lütfen açıklama yaparmısınız
GünaydınGünaydın güzeller ben okula
GünaydınGünaydın
Günaydın kaptanımNiye uzuleyim gunluklere gideriz
Cok sevindim canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Eline saglik canim
Tostombalakanne ile Minikkalpi cikar istersen
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canım24 saat nöbette oldugum bir günden herkese günaydin arkadaslar❣
GünaydınGünaydın kızlar
Öncelikle geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur eşinizin
Arkadaşım bişey dikkatimi çekti sadece sabah gunaydin diyip akşamda bı mesaj yazıp gidiyorsunuz.Daha öncede 5.takim da yarismissiniz takımın da etkileşim olursa üyeler aktif olursa motivasyonun karşilikli olucagini bilirsiniz
Öbür türlü sadece Aksam gelip rapor vermek, kimsenin mesajına cevap yazmak istemiyen insanın günlük açmasi daha mantıklı...
Günaydın canimKumsalveDeniz canım bu mesajı mi diyorsun birşey yazmamış ki güzel de söylemiş ne kadar aktif olursan hem sen hem takım daha güzel kilo verirsin burada bu bir gerçek. Takımdan ayrilanlar kilo alıp geliyor maalesef.
Bir çok yeni gelen arkadaşlar sadece akşam menü yazıp çıkıyor onu hatırlatmış.
Anlıyorum canım üzgün olduğum anda gelmesi olmadıKumsalveDeniz canım bu mesajı mi diyorsun birşey yazmamış ki güzel de söylemiş ne kadar aktif olursan hem sen hem takım daha güzel kilo verirsin burada bu bir gerçek. Takımdan ayrilanlar kilo alıp geliyor maalesef.
Aynen cnm. Ama mesai tamamlama acisindan iyi oluyorGünaydın
Günaydın
Günaydın kaptanım
Günaydın canım24ü ben de hiç sevmem
Günaydın
Günaydın kaptanımGunaydin canim
Arkadaslar uzun zamandir takimdalar kötü birsey yazmadilar aktif olup zayiflamani istiyorlar
Evet cnm haklisin.KumsalveDeniz canım bu mesajı mi diyorsun birşey yazmamış ki güzel de söylemiş ne kadar aktif olursan hem sen hem takım daha güzel kilo verirsin burada bu bir gerçek. Takımdan ayrilanlar kilo alıp geliyor maalesef.
Günaydın canımGünaydın kızlar, güzel bir gün olsun..
Günaydın canımGünaydın canimNe yaptınız servis işini, yoluna girdi mi
Aynı takımlarda idik.
Günaydın canım benim sayfama gelmiştiniz şu anda aynı kilodayız kolay gelsinbluegreeneyes sen hangi servistesin cnm?
Evet canım zamanlama kötü olmuş ma ne kadar takip edersen inan o kadar motive olursun.Anlıyorum canım üzgün olduğum anda gelmesi olmadı
Günaydın canımGünaydın kızlar, güzel bir gün olsun..
Olsun canim kilo vermek yine senin elinde olan birşey sadece bol sabır ve motivasyon gerekiyor.