Nice to meet youMy.names filiz
Nabersin canimhello canım bana demesende ben bi hellolaşalım istedim
Okadarda degil okadarda degilNice too met you
iyi canım nolsun, geçmiş olsun ilaç al yatsana biraz fırsatın varsa..Nabersin canim
Valla cok başım ağrıyor simdi geldik incirden
Naptın canım incire gittin mi bugünOkadarda degil okadarda degil
Afiyet olsun canımKızlar tünaydın diğer telefonu oğluma verdim şirket telefonu bende o yüzden pek giremedim
Dünkü menüm sabah 1 çay bardagi beyaz leblebi
15:00 1 kase nesfit diyet süt ile
Akşam 20:00 çöp sis 5 sis 2 küçük lavaş
Dün ko. Yemeğe çıkarttı valla yoksa çorba salata geliştirecektim
Sagol canim 2yudum yedimde ictim simdi aşırı ruzgar var o yaptı sanirimiyi canım nolsun, geçmiş olsun ilaç al yatsana biraz fırsatın varsa..
Kışa takim kalmicak alooooooo bahar takimlari kapatalim dediBurdayım da saklanıyorum
Yok kışı bulmaz inşallah başladım diyete az zayıflayıp öyle gelecem
Geldik şimdi sofra kurdumNaptın canım incire gittin mi bugün
Teşekkür ederim canım arkadaşımGünaydın geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun cnm havalar soğudu dikkat etmek lazımSagol canim 2yudum yedimde ictim simdi aşırı ruzgar var o yaptı sanirim
Takım kapanınca gelirlerKışa takim kalmicak alooooooo bahar takimlari kapatalim dedi
Geldik şimdi sofra kurdum
Sagol canim,birak kizıda aliyoz ondan korkuyorum kimse yok bakmaya canım sıkıldı artık bu işeÇok geçmiş olsun cnm havalar soğudu dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun canımSagol canim 2yudum yedimde ictim simdi aşırı ruzgar var o yaptı sanirim
Kışa takim kalmicak alooooooo bahar takimlari kapatalim dedi
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Eeee neee olamaz oldu iste
Nayır nolamaz
yorgunlukta var tabi şimdiSagol canim 2yudum yedimde ictim simdi aşırı ruzgar var o yaptı sanirim
yaa üzüldüm gerçektenKışa takim kalmicak alooooooo bahar takimlari kapatalim dedi