Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım benim sayfama gelmiştiniz şu anda aynı kilodayız kolay gelsin
Evet. Bazen kendimi asiri kilolu hissediyorm. Grubun en kilolusu olmak cok üzüyor beni. Ama bu yolda ayni kiloda oldugum biriyle beraber ilerlemek cok güzel. Insallah basardik dedigimiz günler de gelecektir

Evet cnm cok haklisin. Basarmis olan insanlari görmekte ayri bir motivasyon kaynagi zaten.

Farkındayım canım Daha önce 10 takımdaydım 20 kilo verdim ve bireyselde birinciliğim var Bu takımda da çok istekli başladım ama moralım bozuldu inşallah olumsuz etkilemez bu durum Zaten yeni girmişim

Evet. Bazen kendimi asiri kilolu hissediyorm. Grubun en kilolusu olmak cok üzüyor beni. Ama bu yolda ayni kiloda oldugum biriyle beraber ilerlemek cok güzel. Insallah basardik dedigimiz günler de gelecektir
Benim içinde canım ilk geldiğimde tektim ve etkilendim çünkü kilolar az değil özellikle oğlum çok istiyor Allah’tan vücut orantılı benim mide sıkıntılı bölge hafif çıksada etkiliyor İnşallah hep birlikte o güzel günleri göreceğiz

Salı menüsü,
1 haşlanmış yumurta iki dilim ekmek 7 zeytin bir tk fistik ezmesi,ir dilim peynir bir bardak çay.

Ara bir sütlü kahve 2 ceviz.

Öğlen bir tabak salata 5 kaşık taze fasulye.

Akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık kuru fasulye bir kase yoğurtlu semiz otu yemeği su 2 litre Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia 516p

Insallah

Farkındayım canım Daha önce 10 takımdaydım 20 kilo verdim ve bireyselde birinciliğim var Bu takımda da çok istekli başladım ama moralım bozuldu inşallah olumsuz etkilemez bu durum Zaten yeni girmişim
Burada yazarak anlaşılmıyor duygu ve düşünceler ne yazık ki ama hepimiz aynı şey için buradayız öyle bakalım.

Çok fazla gelip ertesi gün gidenler oldu burada onun için yazılan birşey fazla üstünde durmayın hepimiz birbirimizi motive etmek için geldik sohbete katılın ne bileyim yarışmalara katılım saglayalim ki daha güzel motive olalım amacı ile yazılan birşey.
Mesela adım yarışması olduğu zaman ne kadar hareket edersek o kadar cuma günü tartı da yüzümüz güler.

Evet cnm cok haklisin. Basarmis olan insanlari görmekte ayri bir motivasyon kaynagi zaten.
Mesela bak Cordelia 95 ten 59 indi hem sporunu yapti hem de diyetini hiç bozmadan kaçamak yapmadan takip etti burada örnek gösterilecek biri sende azimli ol pes etme.

Mesela bak Cordelia 95 ten 59 indi hem sporunu yapti hem de diyetini hiç bozmadan kaçamak yapmadan takip etti burada örnek gösterilecek biri sende azimli ol pes etme.
Eski takim arkadasim kendisi süreclerini takip ediyorum. Benden destegini hic esirgemedi sagolsun. Suan Cordelia sayesinde bu gruptayim❤❤

Evet canım ama o günde çok fazla spor yapıyordu belki 3/4 saat spor yapıyordu belki de daha fazla.
Ben diyetime sadik kalirim günde 30-60 dk sporumu da yaparim ama malesef 3-4 saat spor yapacak kdr vaktim olmaz. Cünkü ya calisiyorum. Calismadigim zamanlarda da cocuklarimla geciremedigim zamanlari telafi etmeye calisiyorm. Malesef günlük kendime ayiracagim 3-4 saatim hic olamiyor bu yüzden

Yok canım diyetisyene gitmiyorum gerek yok bir iki kilom vardı onu da spor ve dikkat edip koruma ile veririm diye

İşin sırrı azim isteyeceksin başka yolu yok
Aynen öyle canım aman diyeyim bozdum yedim yarın başlarım diye diye kilolar geliyor maalesef bozsan da aynı gün içinde devam et mesela öğlen bozdun çikolata yedin akşam hafif geçir.

Canım onemli olan hareket etmek senden 3/4 saat spor yapmani bekleyen yok seni yormayacak sporlar yap zaten yürüyüş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…