Bizde yaptık o kadar. Salça ayvar menemen.kac kavanoz saymadım ama 300 uzeridir. Bir günde değil ama. 3-4 kişi farklı günlerde yaptık.Masallah ne kadar cok yapmissin
Masallah ne kadar cok yapmissin
Engüzel canim doğal seyler bende buzluga atabildigimi atiyorum visne kizilcik seftali gibi sonra meyve suyu yapiyorumEsimle oğlum dışardan yemek yemiyorlar içecekte içmiyorlad malesef . Oyüzden ben yazlari karinca gibi çalışiyorum.
Salcayi annemde yapıyorda baska birsey yapmıyoruzBizde yaptık o kadar. Salça ayvar menemen.kac kavanoz saymadım ama 300 uzeridir. Bir günde değil ama. 3-4 kişi farklı günlerde yaptık.
En guzeli aslinda canim sana zor olur ama saglikli besleniyorlarEsimle oğlum dışardan yemek yemiyorlar içecekte içmiyorlad malesef . Oyüzden ben yazlari karinca gibi çalışiyorum.
Visneyi sevmeyince hic aklima gelmedi bizde visne koyulur ama hic icmemEngüzel canim doğal seyler bende buzluga atabildigimi atiyorum visne kizilcik seftali gibi sonra meyve suyu yapiyorum
Engüzel canim doğal seyler bende buzluga atabildigimi atiyorum visne kizilcik seftali gibi sonra meyve suyu yapiyorum
Salcayi annemde yapıyorda baska birsey yapmıyoruz
Eriste,tarhana,fasulye gibi şeyler yapiyoruz kislik sadece
En guzeli aslinda canim sana zor olur ama saglikli besleniyorlar
Geçen sene 120 kavanoz domates +30 kavanoz kırmızi biber +70 kavanoz komposta doldurmuştum bu sene bebiş olduğundan yapamadim. Yapınca iyi oluyor . Bereketli olsun
Sağol canım valla kışın iyi oluyo insan biraz yoruluyor ama yapacak bişey yok artık .Eline saglik canim kisin afiyetle yersiniz insallah
Yazın yaparken zor oluyor da kisin buyuk kolaylik konserve tarzi seyler
Bende uzandim oyle yorulmuşum
Iyi yapmissin afiyet olsun canim
Ankaraya geldik bu sabah cuma geri döneceğiz sonra haftaya cuma gelip dugune gidecegiz canimSağol canım valla kışın iyi oluyo insan biraz yoruluyor ama yapacak bişey yok artık .
Sen napiyosun koydemisin ne iş yapiyosunuz koyde
Sen neyi seviyosunkiVisneyi sevmeyince hic aklima gelmedi bizde visne koyulur ama hic icmem
Erikten marmelat yaptim cok guzel olmusBende elma armut üzüm kiraz erik şeftali kızılcık yapiyorum. Ama geçen sene kızilcığa denk gelemedim kaçırdim. Normalde sadece 50 kavanoz kızılcık yaparim. Kızılcık Çok çok saglikli özelliklede kemikler icin. Marmelatida güzel oluyor.
Bizde sadece incir var canim 6bahcede bize ait,ama 2sini verdik baskasi topluyor yetistiremiyoruz,4tane tarla bizde,armut bizim tarafta yokE Elif_Eylul filiz abla sen incir topluyorum dedin dün incir sizemi ait ücretlimi topluyosunuz annemde ben bekarken çok gitti şeftali armut toplamaya sizin o taraftada varmı bunlardan
Ayagim iyi hafif sancilaniyor yürürken. Salata cok severim aslinda ama bikac gündür yiyemedim yarin yiyeyim kaptanim haklisin.Afiyet olsun canim menuye salata ekleyebilirmissin
Ayagin nasil oldu 10 bin adimi guzel atmissin
Cok tsk ederim❤Afiyet olsun canım
Ciddimisin ne kadarda çok yapmışsin maşallah ama tek yapmamissindir dimi. Teşekkür ederjm amin insallah
Benim kizimda cok yemek seciyoOlur canim zahmet olmazsa tam uyamasamda (oglum eşim yemek seçiyor kendime özel yemek yapamiyorum) en azindan fikir olur ne neyle yenir diye
Valla sevdigim seyler var ama kalorili hepsiSen neyi seviyosunki
Tamam canim dikkat et kendineAyagim iyi hafif sancilaniyor yürürken. Salata cok severim aslinda ama bikac gündür yiyemedim yarin yiyeyim kaptanim haklisin.