Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esimle oğlum dışardan yemek yemiyorlar içecekte içmiyorlad malesef . Oyüzden ben yazlari karinca gibi çalışiyorum.
Engüzel canim doğal seyler bende buzluga atabildigimi atiyorum visne kizilcik seftali gibi sonra meyve suyu yapiyorum

Bizde yaptık o kadar. Salça ayvar menemen.kac kavanoz saymadım ama 300 uzeridir. Bir günde değil ama. 3-4 kişi farklı günlerde yaptık.
Salcayi annemde yapıyorda baska birsey yapmıyoruz
Eriste,tarhana,fasulye gibi şeyler yapiyoruz kislik sadece
Esimle oğlum dışardan yemek yemiyorlar içecekte içmiyorlad malesef . Oyüzden ben yazlari karinca gibi çalışiyorum.
En guzeli aslinda canim sana zor olur ama saglikli besleniyorlar

Engüzel canim doğal seyler bende buzluga atabildigimi atiyorum visne kizilcik seftali gibi sonra meyve suyu yapiyorum

Bende elma armut üzüm kiraz erik şeftali kızılcık yapiyorum. Ama geçen sene kızilcığa denk gelemedim kaçırdim. Normalde sadece 50 kavanoz kızılcık yaparim. Kızılcık Çok çok saglikli özelliklede kemikler icin. Marmelatida güzel oluyor.

Salcayi annemde yapıyorda baska birsey yapmıyoruz
Eriste,tarhana,fasulye gibi şeyler yapiyoruz kislik sadece

En guzeli aslinda canim sana zor olur ama saglikli besleniyorlar

Evet bazen disardanda yese iyi olur diyorum. En azindan zaruri durumlarda iyi olur. Okulda bile verilen meyve suyunu içmiyordu. Anne ćok sekerli midemi boğazlarimi yakiyor diyordu.

Geçen sene 120 kavanoz domates +30 kavanoz kırmızi biber +70 kavanoz komposta doldurmuştum bu sene bebiş olduğundan yapamadim. Yapınca iyi oluyor . Bereketli olsun
Ciddimisin ne kadarda çok yapmışsin maşallah ama tek yapmamissindir dimi. Teşekkür ederjm amin insallah

Eline saglik canim kisin afiyetle yersiniz insallah
Yazın yaparken zor oluyor da kisin buyuk kolaylik konserve tarzi seyler
Bende uzandim oyle yorulmuşum

Iyi yapmissin afiyet olsun canim
Sağol canım valla kışın iyi oluyo insan biraz yoruluyor ama yapacak bişey yok artık .
Sen napiyosun koydemisin ne iş yapiyosunuz koyde

Visneyi sevmeyince hic aklima gelmedi bizde visne koyulur ama hic icmem
Sen neyi seviyosunki
Erikten marmelat yaptim cok guzel olmus
Kompostalik attim erik ama bitti,kizilcik bende severim cok faydalıymis gercekten,
E Elif_Eylul filiz abla sen incir topluyorum dedin dün incir sizemi ait ücretlimi topluyosunuz annemde ben bekarken çok gitti şeftali armut toplamaya sizin o taraftada varmı bunlardan
Bizde sadece incir var canim 6bahcede bize ait,ama 2sini verdik baskasi topluyor yetistiremiyoruz,4tane tarla bizde,armut bizim tarafta yok

Ciddimisin ne kadarda çok yapmışsin maşallah ama tek yapmamissindir dimi. Teşekkür ederjm amin insallah

Tek yaptim ama şöyle söyliyim, tek seferde yapmadim.2 kasa 2 kasa alıp yaptim. Yaparken yorucu oluyor ama kullanirken iyi oluyor. Ben dışardan salcada kullanmiyorum genelde oyüzden ziyan olmuyor bitiyor

Olur canim zahmet olmazsa tam uyamasamda (oglum eşim yemek seçiyor kendime özel yemek yapamiyorum) en azindan fikir olur ne neyle yenir diye
Benim kizimda cok yemek seciyo
Ya ben orta yol buluyorum
Mesela corba yaziyo
Corbayi herkez yiyo
Sebze yemegi yaziyo patlican esim cok sever onu yaparim mesela
Bi gun icin tavuk, kofte veya balik arasinda secim yapiyosun, ev icin yapiyorum kendi porsiyonumu aliyorum tabagima
Yani listeden gidince Banada fikir olmus oluyo
Bi aksam Menemen yaziyo o aksam kizartma falanda yapiyorum ben sadece menemen yiyorum digerleri kizartmasinida yiyo
Ozelden 1.listeyi atiyorum

Selam kizlar menümü yazayimda cicekler bı tutuşsun

11.3o
Salata domates salatalık
1 dilim t.b ekmeği
3,5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 çk baltereyagi
1 t.k tahinpekmez

15.3o
1 kase yulaf ezmesi sütlü
1o Antep fıstığı

Kahve 1 kare Bitter çikolata

19.oo
1 küçük tabak sulu köfte
Salata
Izgara kabak biber

2,5 lt su 12.oo üstü adım

Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…