- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
C Chikolata_gozlum nerdesin yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe gidicem bakalımBence git belinede iyi gelebilir
Ne kadar çok varmisOo ne cok birinci sinifa baslayan olmus bu sene @Poni Bon askrhpozitif @sena zeynep @kackaloribu benim ki var mi daha
Amin canım bakalım bizi neler bekliyorAllah yardım etsin. Hayırlı olsun başarılar dilerim.
1. Sınıf bebesi ben de baktım. Çok zor iş. Gece 11 de okuma yapiyiyorduk. Öğretmen 5 kez okuyacak diyor. Akşam 7 den nasıl 11 oluyor bilmiyorum.
@Poni Bon askrhpozitif @sena zeynep @kackaloribu
Maşallah canım uyanıklık yapıyormuş cimcime@Poni Bon askrhpozitif @sena zeynep @kackaloribu @Tutaste53
Minik bir tavsiye vereyim. Eğer çocuğun ezberi kuvvetli ise aynı sayfayı 5 kez okutmayin. Benim yeğen ezberden söylüyordu. Ezberinin iyi olması erken sokmesini sağlıyor. Fakat sonra akıcı okumasini zorlaştırıyor. İnternetten farklı okuma metinleri bulup onları okutabilirsiniz. Hatta babamla ders çalışırken dede önce sen okusana bir kez sonra ben okurum diyordu. Dedesi okurken ezberliyordu. Kendisi bir kelimeyi okuyor diğerlerini hatırlıyor ve ezberden söylüyordu. Ben bu durumu maalesef geç farkettim.
Altta 12 kisi görünüyor ustte 2013 üye elma dersem çık armut dersem çıkma
Afiyet olsun canımSlm arkadaslarim...
Bugünki menümü yazayim.
Sabah
Sade kahve
Ögle(12.00)
Tavuk sote 1 tabak
Şehriye corbası 1 kepce
Aksam(17.00)
Tavuk suyuna corba 2 kepce
Birkac kasik patates yemegi
Spor
10bin adim
Afiyet olsun canim menuye salata ekleyebilirmissinSlm arkadaslarim...
Bugünki menümü yazayim.
Sabah
Sade kahve
Ögle(12.00)
Tavuk sote 1 tabak
Şehriye corbası 1 kepce
Aksam(17.00)
Tavuk suyuna corba 2 kepce
Birkac kasik patates yemegi
Spor
10bin adim
Heee neden öyleAltta 12 kisi görünüyor ustte 20
Bir suredir boyle bir durum var ama neden bilmiyorumHeee neden öyle
İyi canım iyi bomba gibi maşallah yaramazliktan ödün vermiyo bu abisini geçti yaramazliktaGeçmiş olsun canım , bugün nasıl bebişin ?
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım
Istersen ben sana listelerimi atim
Bende 11 liste var
Ben bugun 1.listeyi bitiriyorum
Liste 5 gunluk ama 2 kez tekrarlaniyo. ben 7 gunluk yapip yeni listeye gecicem
Eee ne yapiyorsunuz kizlar
Eline saglik canim kisin afiyetle yersiniz insallahSelam kızlar napiyosunuz bugün ne Akla hizmet iki kasa domates aldım yaramaz bı cocukla kendime guvenipte nasıl yapacaktiysam. Allah razı olsun kayınvalidemde groumcem geldi yardıma yaptık. Yarısını pisrdim siseledim yarısı duruyo dograndi soyuldu pazara geldim acı biber almaya şimdi eve doğru gidiyorum (gidemiyroum) oturdum yol kenarına yigiti bekliyorum ( büyük oğlumu) önüme gelcek bana yardıma . Pazar arabası onu bile çekemiyorum halim kalmadı yorgunluktan..
Iyi yapmissin afiyet olsun canimBenim esim bugün evdeydi. Dün gece kız beni hiç uyutmadı. Esimde dalga geçti yakında kapılara tırmanacaksın diye. Bende verdim eline süpürgeyle vilada kovasini bütün evi süpürdü sildi. Bende kendime bir kahve yaptim bebegide ayağıma aldim onu izledim keyifle
Çocuk çocukluğunu ne zaman yaşayacaksa artik
Selam kızlar napiyosunuz bugün ne Akla hizmet iki kasa domates aldım yaramaz bı cocukla kendime guvenipte nasıl yapacaktiysam. Allah razı olsun kayınvalidemde groumcem geldi yardıma yaptık. Yarısını pisrdim siseledim yarısı duruyo dograndi soyuldu pazara geldim acı biber almaya şimdi eve doğru gidiyorum (gidemiyroum) oturdum yol kenarına yigiti bekliyorum ( büyük oğlumu) önüme gelcek bana yardıma . Pazar arabası onu bile çekemiyorum halim kalmadı yorgunluktan..
Erkek. Hepsi uyanık. Ders yaparken bir sürü soru bir sürü hikaye dinleyeceksiniz. Sizi oyalamak bu için herşeyi yapacaklar.Perşembe gidicem bakalım
Ne kadar çok varmis
Amin canım bakalım bizi neler bekliyor
Maşallah canım uyanıklık yapıyormuş cimcime
Masallah ne kadar cok yapmissinGeçen sene 120 kavanoz domates +30 kavanoz kırmızi biber +70 kavanoz komposta doldurmuştum bu sene bebiş olduğundan yapamadim. Yapınca iyi oluyor . Bereketli olsun
Erkek. Hepsi uyanık. Ders yaparken bir sürü soru bir sürü hikaye dinleyeceksiniz. Sizi oyalamak bu için herşeyi yapacaklar.