He heSaskinAnne geçmiş olsun canım. . Sınavı vermene sevindim. Artık rahat rahat diyetine dönebilirsin. Umutumut82 hoş geldin canım aramıza
North River benim oğlan da 1. Sınıfa başlayacak salı günü.
M MissHayaLet diskalifiye edildin .Ne pişiricem diye düşünmek yasak
Çocuklarla evde patladik sikintidan. İki iş yapiyorum sonra dinleniyorum ev darma daginEee ne yapiyorsunuz kizlar
Sağol canimAllah yardım etsin. Hayırlı olsun başarılar dilerim.
1. Sınıf bebesi ben de baktım. Çok zor iş. Gece 11 de okuma yapiyiyorduk. Öğretmen 5 kez okuyacak diyor. Akşam 7 den nasıl 11 oluyor bilmiyorum.
Poni Bon @askrhpozitif M MissHayaLet @kackaloribu
UyanıkmışPoni Bon @askrhpozitif M MissHayaLet @kackaloribu North River
Minik bir tavsiye vereyim. Eğer çocuğun ezberi kuvvetli ise aynı sayfayı 5 kez okutmayin. Benim yeğen ezberden söylüyordu. Ezberinin iyi olması erken sokmesini sağlıyor. Fakat sonra akıcı okumasini zorlaştırıyor. İnternetten farklı okuma metinleri bulup onları okutabilirsiniz. Hatta babamla ders çalışırken dede önce sen okusana bir kez sonra ben okurum diyordu. Dedesi okurken ezberliyordu. Kendisi bir kelimeyi okuyor diğerlerini hatırlıyor ve ezberden söylüyordu. Ben bu durumu maalesef geç farkettim.
Yerleştik canim cok birsey yoktu zaten toparlanma kismi daha zorduÇocuklarla evde patladik sikintidan. İki iş yapiyorum sonra dinleniyorum ev darma daginşimdi ikisinide uyuttum bende biraz uzancam.
Sen ne yaptin yerlesebildin mi eve
Ne guzel dinlen canim
Valla uyumusum saat 1de yatip 3bucuk ta kalktimYerleştik canim cok birsey yoktu zaten toparlanma kismi daha zordu
Ne guzel dinlen canim
Cuma yine gidiyorum köye
Kim gelmesin evine dedi cabuk çıksın ortaya
Çocuk çocukluğunu ne zaman yaşayacaksa artikValla canim bizim okullar ağustos başinda acıldi cok zorlaniyorum. Sabah 09
00 gidiyor Aksam 17.30 gibi geliyor birde ödev veriyorlar. Her akşam en az 3 ödev veriliyor. ayrica her aksam en az 1 kitap okutturuyorlar ertesi günü okulda anlatıyorlar.oyüzden kızı ayağıma alıp resmen çocuğun tepesindeyim hadi hadi diye. tek iyi yani evi dağıtacak enerjisi kalmıyor
Sere serpe yattim koltuga. Minigimde uyuyor, koltuktan kaldirmalari icin kazımaları lazım beniEee ne yapiyorsunuz kizlar
Ohh ne guzelSere serpe yattim koltuga. Minigimde uyuyor, koltuktan kaldirmalari icin kazımaları lazım beni
Evimi temizliyosunOhh ne guzel
7 den beri daha oturamadim :)
Yok canim yaa evi temizlemedik getirdiklerimizi yerlestirdik 2 defa yemek hazirladik sonra markete gittik evde pek birsey yoktu dolap bos 2 aydirEvimi temizliyosun
Eee normal canim evde bisey olmamasiYok canim yaa evi temizlemedik getirdiklerimizi yerlestirdik 2 defa yemek hazirladik sonra markete gittik evde pek birsey yoktu dolap bos 2 aydir
Yeni geldik eve simdi oturdum :)
Okul acilsa bi kardesininOhh ne guzel
7 den beri daha oturamadim :)
13 u diye biliyorduk 20 sinde açılacakmisOkul acilsa bi kardesinin
Kara haber gibi13 u diye biliyorduk 20 sinde açılacakmis