Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence git belinede iyi gelebilir
Perşembe gidicem bakalım
Oo ne cok birinci sinifa baslayan olmus bu sene @Poni Bon askrhpozitif @sena zeynep @kackaloribu benim ki var mi daha
Ne kadar çok varmis
Amin canım bakalım bizi neler bekliyor
Maşallah canım uyanıklık yapıyormuş cimcime

Slm arkadaslarim...
Bugünki menümü yazayim.
Sabah
Sade kahve

Ögle(12.00)
Tavuk sote 1 tabak
Şehriye corbası 1 kepce

Aksam(17.00)
Tavuk suyuna corba 2 kepce
Birkac kasik patates yemegi

Spor
10bin adim
Afiyet olsun canım

Slm arkadaslarim...
Bugünki menümü yazayim.
Sabah
Sade kahve

Ögle(12.00)
Tavuk sote 1 tabak
Şehriye corbası 1 kepce

Aksam(17.00)
Tavuk suyuna corba 2 kepce
Birkac kasik patates yemegi

Spor
10bin adim
Afiyet olsun canim menuye salata ekleyebilirmissin
Ayagin nasil oldu 10 bin adimi guzel atmissin

Istersen ben sana listelerimi atim
Bende 11 liste var
Ben bugun 1.listeyi bitiriyorum
Liste 5 gunluk ama 2 kez tekrarlaniyo. ben 7 gunluk yapip yeni listeye gecicem

Olur canim zahmet olmazsa tam uyamasamda (oglum eşim yemek seçiyor kendime özel yemek yapamiyorum) en azindan fikir olur ne neyle yenir diye

Selam kızlar napiyosunuz bugün ne Akla hizmet iki kasa domates aldım yaramaz bı cocukla kendime guvenipte nasıl yapacaktiysam. Allah razı olsun kayınvalidemde groumcem geldi yardıma yaptık. Yarısını pisrdim siseledim yarısı duruyo dograndi soyuldu pazara geldim acı biber almaya şimdi eve doğru gidiyorum (gidemiyroum) oturdum yol kenarına yigiti bekliyorum ( büyük oğlumu) önüme gelcek bana yardıma . Pazar arabası onu bile çekemiyorum halim kalmadı yorgunluktan..

Eee ne yapiyorsunuz kizlar

Benim esim bugün evdeydi. Dün gece kız beni hiç uyutmadı. Esimde dalga geçti yakında kapılara tırmanacaksın diye. Bende verdim eline süpürgeyle vilada kovasini bütün evi süpürdü sildi. Bende kendime bir kahve yaptim bebegide ayağıma aldim onu izledim keyifle

Eline saglik canim kisin afiyetle yersiniz insallah
Yazın yaparken zor oluyor da kisin buyuk kolaylik konserve tarzi seyler
Bende uzandim oyle yorulmuşum
Iyi yapmissin afiyet olsun canim

Çocuk çocukluğunu ne zaman yaşayacaksa artik

Çocuklar çocukluklarini yaşamak isteselerde oyle bir ortam yok malesef. Eskiden sokakta oynardik arkadaslarimizla ip atlardik vs.ama şimdi korkudan sokağa çıkarmak mümkünmü heryer sapık sadist dolu. Eskiden sokakta oynarken komşu teyzeler birbirlerinin çocuklarina sahip çıkarlardı . Sanayağlı şekerli veya salçalı ekmeği sokakta keyifle yerdik. simdi ayni apartmanda yabanci insanlar gibi yaşıyoruz. Eskiden evin babası çalissa bile karnimiz doyardi simdi hersey ates pahasi anne olarak çalismak zorunda olan çok kişi var. Mesela ben çalismak zorundayim. Ćocugumu bırakacak kimsem yok. Bakıci tutsam hakkiyla emeginin karsiligini versem ayda kolej parasina denk geliyor. ayrica bakici ne verebilecek gelisme çagindaki bir çocuğa. Oyüzden mecburen tam gün okula verdim. En azindan satranç, yüzme ,robatik kodlama ,akıl oyunlari, görsel sanatlar dersleri var beden eğitimi gibi oyalanacagi derslerde var.

Geçen sene 120 kavanoz domates +30 kavanoz kırmızi biber +70 kavanoz komposta doldurmuştum bu sene bebiş olduğundan yapamadim. Yapınca iyi oluyor . Bereketli olsun

Erkek. Hepsi uyanık. Ders yaparken bir sürü soru bir sürü hikaye dinleyeceksiniz. Sizi oyalamak bu için herşeyi yapacaklar.

+1 oglumda ders yaparken biranda konu değisiyor anlatacak şeyleri hiç bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…