İnşaAllah , panik yapma . Sakin ol. Pozitif düşün.İyi akşamlar arkadaşlar eşim aradı başım ağrıyor diye beni bir panik aldı yoksa dedim Biz bir yıl önce hastalıktan yeni kurtulmuştuk tekrar mı oldu diye korku aldı Yarın gelecek göz kontrolü yaptırmak için Bizim ev iki İşimiz gereği diğer evi kapatmadık O orada kalıyordu İşin başında durması gerekiyor Çok yoğun çalışan biri Normalde Cuma gelecekti İnşallah bir şeyi yoktur
Teşekkür ederim canım kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Sabah 10.30
Tavada peynirli yumurta. Cocuklarla yedik 3 yumurtayi bitiremedik.
Yarim dlm ekmek
Nescafe
Ara tahinli muzlu smotie
17.30
1 dlm findik ezmeli ekmek
19.30
Yarim kase mercimek
Tavuk şiş
Yarim pide ekmek
3 4 yk bulgur
Salata
4 yk yogurt
1 köz biber,1 domates
Aksam disaridan soyledim. Yemek yapmaya halim yoktu. Biraz saçma menü oldu ama içim bomboştu. Diyare bende de var
Afiyet olsun canım11 00
3 tahta kaşık menemen 4 bardak siyah çay 3 dilim ekmek. Ekmekleri arkaa yazıyorum ki poni görmesinbaşka yedim mi hatırlayamıyorum az geldi gözüme
Ara
5 adet ceviz
19 00 dan sonra
1 kase salata 1 balık
3 lt su
Birazdan kahve.
Spor yapmadım. Yaparsam yazarım
Evet fazla oldu ama gündüz az yeyince boyle olduAfiyet olsun canim
Aksam fazla geldi bana gecmis olsun
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım kaptaniçemAfiyet olsun canim
Aksam fazla geldi bana gecmis olsun
Afiyet olsun canım
Kışa gelicek takima zayiflamaya
Öncelikle geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur eşinizinİyi akşamlar arkadaşlar eşim aradı başım ağrıyor diye beni bir panik aldı yoksa dedim Biz bir yıl önce hastalıktan yeni kurtulmuştuk tekrar mı oldu diye korku aldı Yarın gelecek göz kontrolü yaptırmak için Bizim ev iki İşimiz gereği diğer evi kapatmadık O orada kalıyordu İşin başında durması gerekiyor Çok yoğun çalışan biri Normalde Cuma gelecekti İnşallah bir şeyi yoktur
Ben bı ara diyet grupları ben yaslanirim diye düşünmeye başlamıştımBir bakcakti takim puff olmuş
Kelebelekler ciceklere kondu o sirada kurbaga geldi hepsini yuttuKelebekler cicekler hicte sesiniz cikmıyor bea
Afiyet olsun cabimSelam kizlar menümü yazayimda cicekler bı tutuşsun
11.3o
Salata domates salatalık
1 dilim t.b ekmeği
3,5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 çk baltereyagi
1 t.k tahinpekmez
15.3o
1 kase yulaf ezmesi sütlü
1o Antep fıstığı
Kahve 1 kare Bitter çikolata
19.oo
1 küçük tabak sulu köfte
Salata
Izgara kabak biber
2,5 lt su 12.oo üstü adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
DeliKelebelekler ciceklere kondu o sirada kurbaga geldi hepsini yuttu
Afiyet olsun cabim
Kurbağa kim oluyor acabaKelebelekler ciceklere kondu o sirada kurbaga geldi hepsini yuttu
Afiyet olsun cabim
1aya yakin kimseyi bulup çözemicezKim kelebek kim çiçek cozememistim zaten iyi oldu