Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim bugün ama gidemem eşime paslicam artık napayım

Bizim daha guvenlik, yemekhane ihalesi alinmamis 1_2 hafta gidip getiriyorum bebisle ve sure 40dk ogrwtmen kendisi 1 saate uzatti Allahtan
Aynen canım bize de öğretmen öyle söyledi ihale ile secilecekmis görevliler.

Bizim cocuklarda bile vardi kız 1.e basladi verdik oglan 1e basladi verdik sıfır aldik herseyi sinifta 4sene okudular digerlerine kaldi
Okul eskiyse olabilir ama yeni okul aidat vs verilmis hala veliyi somurelim derdinde olanlar var anasinifimiz oyleydi mesela :)

Binayida yeniden restore ettirelim deseydiniz , bizim okul yeni canim sifir suan herseyi ama yan sinif aidat disinda 50tl temizlik malzemesi alacakmis 26*50 1300tl ile ne alacak acaba tek sinif icin

Bizim cocuklarda bile vardi kız 1.e basladi verdik oglan 1e basladi verdik sıfır aldik herseyi sinifta 4sene okudular digerlerine kaldi

Bizim bugün ama gidemem eşime paslicam artık napayım

ya bizim okulda yeni 4. senesiymiş bu yıl. kimseden kalmamış yani mezun olan sınıf olsa kalırdı.. bizimde servis yok daha hizmetli alınacak aynı şekilde güvenlikte yok daha.. bunlarda bizden çıkacak..

ya bizim okulda yeni 4. senesiymiş bu yıl. kimseden kalmamış yani mezun olan sınıf olsa kalırdı.. bizimde servis yok daha hizmetli alınacak aynı şekilde güvenlikte yok daha.. bunlarda bizden çıkacak..
Tatlim devlet elektrik , su ,tel, internet karsiliyor hatta onuda cogunda zamaninda karsilamiyormus ee geriye kalannhersey veliler tarafindan mecbur daha bunlar en iyi zamanlar bir buyusunler o zaman gor . Yegenime ev tutuldu iki ay staj suresince aylik 3750tl kirasi yani asgari ucretle gecinenin cocugu icin cok zor rakamlar resmen okuma diyorlar acik acik

Masallah canim cok güzel kilo vermişsin. Benim prensesim 2 aylık teyzesi evde birde 7 yaşinda paşam var. Önerilerinin ekran kopyasini aldim muhakkak uygulayacağim

Valla birde cogumuzda bebek var cifte kavrulmus delirmeler bizi bekliyor ben 1 ay diye bosuna demiyorum simdilik cizgi cakisiyorlar ama 1 aya kalmaz aksiyon baslar benim buraya gelmem zor gibi gibi

Bende nekadar kilo fazlaysa okadar az yemek lazim diye düsünüyordum. Önerilerini dikkate alıcağim. Teşekkürler

Valla birde cogumuzda bebek var cifte kavrulmus delirmeler bizi bekliyor ben 1 ay diye bosuna demiyorum simdilik cizgi cakisiyorlar ama 1 aya kalmaz aksiyon baslar benim buraya gelmem zor gibi gibi

Benim oğlan 2.sinıfa geçti. Gecen sene okusun diye okadar çok tekrarladıkki. Ela ismi agzımıza yapıştı. Kızımız olunca Ela koyduk.

Çok şukür 2.sinıfa geçtik canım. Allah 1.sinıf annelerine sabır versin. Gerçi 2.sinıfta bizi neler bekliyor bilemiyorum
En azindan okudugunu anlar yanlisini duzeltip destek olursun , senin bebek hepsinden kucukmus daha zor diye sana dertlenecektim valla

Masallah canim cok güzel kilo vermişsin. Benim prensesim 2 aylık teyzesi evde birde 7 yaşinda paşam var. Önerilerinin ekran kopyasini aldim muhakkak uygulayacağim
Allah bagislasin ikisinide. Benimde biri 1.5 digeri 4 yaşında. Çocuklarla diyet evet cok zor. Ama imkansiz degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…