Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyor 😂😂 Bizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der 😂😂
ayyyy yok artık, çocukla bir mi tutuyor kendini :KK70: :KK70:

oyyyy oyyyyy, aynı bizim evin halleri, hep diyorum ben zaten benim iki değil üç çocuğum var diye :KK23:

Hoş gördüm sibelcim sağol :KK200: :KK200:
🥰🥰🥰🥰
İki çatal için leptini niye bozdun 🤔
Valla bende anlamadım. Ama leptin bozulsun diye yemedim . 😁😁 Kahvaltı yapacaktım. Canım istemedi bıraktım.
Kalbinden öperim Sibelim. :KK15:
Gönlünce dinlenecegin fırsat bulduğunda uyuyabilecegin güzel bir gün gecirmeni dilerim 💜
Sende dinlenebilir miyim hocam? Çocuklar acıktık dediler. Onları doyurdum. Kızın cekmecelerini döktüm. Hepsini nasıl birbirine katıyorlar anlamiyorum. Onları yeniden düzenledim. Şimdi bulaşık makinesi bitmiş. Çayımı aldım makine az daha bekleyiversin dedim. Açtım doksanlar dizisini izliyorum. 😁😁

Elhan Elhan Sitare55 Sitare55 sibel_84 sibel_84 @arke @dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum 🥰😍

Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum 🌸❤️🥰
Biz de seni çok seviyoruz canım çok teşekkğr ederim 😘

Başta Elhan Elhan şekerparem, Sitare55 Sitare55 yıldızım canım ciğerim @dolar milyoneri balımsuuu, sibel_84 sibel_84 canımın en içiii kaptanım, @arke baltanemiz olmak üzere hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. En kutsal mesleklerden bir tanesini yapıyorsunuz, hakkınız ödenmez. Sizlere teeek tek kocaman sarılıyorum ve gül kokulu yanaklarınızdan öpüyorum ❤️❤️❤️
Canım kaptanım bugün bu mesaj şetefine ekstra spor yapacam yazarken seni az zorlayabilrim 😘😘😘

Dünü bugüne taşimamayi dertlerin içinde boğulmamayi öğrendik kuzum :KK14:Kocalar iyi gün dostu bunu akıldan çıkarmamak lazım. Her modeli böyle benimki 65 model diğerleri de öyle zannedersem. Önyargıliyim belki bilmiyorum ama yıllar içinde tecrübem bu şekilde.
Yürüyüşte kafa dengi bir arkadaşın olması büyük avantaj maalesef hep yalnız yürüyorum. 🥺 Kalbimde taşıyorum sizleri kısa molalarda mesajlarınızı okuyup motive oluyorum bu çok güzel. :KK19:
Ne kadar doğru dedin abla iyi gün dostu hakikaten iyiyken iyi kötüyken tam kötü

X