Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün alisveris yapicam. Bebis olunca çıkamiyorum fazla. Bugün sipariş vericem birşeyler eve. zaten emzirdikçe içim çekiliyor.
Meraba hosgeldin. Bebegin kac aylik ?
Bende emziriyorum. Geçen sene ekim ayinda bebegim 9 aylik civariyken baslamistim diyete. 111 kg ile baslamistim. Porsiyon kontrolune dikkat et. Sabah bol proteinli yesillikli kahvalti yap. Gun icinde kahve, ayran, maden suyu icebilirsin. Ben kizim 1 yasina gelene kadar yesilcay gibi bitki cayi ya da detoka yapmamistim. Sonra diyetisyen destegi aldigimda onun onerisi ile içmiştim. İhlamur, rezene de icebilirsin. Tarçınlı kahve, tarcinli süt icebilirsin insulin için 💕 ekmek günde 4 dilime kadar yiyebilirsin. Şuan ozge bezircinin sekersiz 21 gününü yapiyorum. Emzirenler 4 dilime kadar yiyebilir diyor

Ozaman kilo verebilirmiyim acaba 😌
Canım emziriyorsun senin ek olarak +500 kalori fazladan alman gerekiyor zaten. Kaşık hesabı yap yemeklerini sebze yemeklerini 6/7 kaşık pilav yersen 3 kaşığı geçme. Protein bir tabak yanına salata yoğurt ya da çorba tüketebilirsin. Kilon 90larda galiba senin dolu dolu Yemen lazım eğer ki şimdiden kisarsan vücud kilo veremez.

Gideyim de bir kahve yapayım ev süpürdüm bulaşıklar makineye dizildi çamaşırlar atıldı bir ara verelim artık😪😪😪😪
Bende çok yorgunum:ruh:
Eylülle tarlaya gidiyorum eve gel evi hallet yemek yap onla ugras

Gideyim de bir kahve yapayım ev süpürdüm bulaşıklar makineye dizildi çamaşırlar atıldı bir ara verelim artık😪😪😪😪
Ayni moddayim simdi bitti kahvem , bugun okul yok hemen burnu tikanmis ne olur ne olmaz diye gondermedim bugun , sabah sabah deli durttu dun temizledigim evi temizleyip koltuklarin seklini filan degistirdim

Ayni moddayim simdi bitti kahvem , bugun okul yok hemen burnu tikanmis ne olur ne olmaz diye gondermedim bugun , sabah sabah deli durttu dun temizledigim evi temizleyip koltuklarin seklini filan degistirdim
Bende süpürdüm baktım ev almış başını gitmiş şimdi oturdum. Ne yemek yapayim onu düşünüyorum 😂

Oo ne cok birinci sinifa baslayan olmus bu sene Poni Bon Poni Bon askrhpozitif askrhpozitif M MissHayaLet kackaloribu kackaloribu benim ki var mi daha
hepimizin cinnet senesi yani :deli:kızlar o zaman sorayım okulda dün toplantı oldu, sıralar eskiymiş değişecekmiş, ayrıca bilgisayar projeksiyon aleti ve ek kitap alınacakmış. sınıf 21 kişi ne tutarsa 21 e böleceklermiş biz ödeyecekmişiz. bir de işsiz kaldım üstüne.. işsizlik maaşı da alamıyorum.. sizden de istediler mi?

hepimizin cinnet senesi yani :deli:kızlar o zaman sorayım okulda dün toplantı oldu, sıralar eskiymiş değişecekmiş, ayrıca bilgisayar projeksiyon aleti ve ek kitap alınacakmış. sınıf 21 kişi ne tutarsa 21 e böleceklermiş biz ödeyecekmişiz. bir de işsiz kaldım üstüne.. işsizlik maaşı da alamıyorum.. sizden de istediler mi?
Binayida yeniden restore ettirelim deseydiniz , bizim okul yeni canim sifir suan herseyi ama yan sinif aidat disinda 50tl temizlik malzemesi alacakmis 26*50 1300tl ile ne alacak acaba tek sinif icin

Bizim cocuklarda bile vardi kız 1.e basladi verdik oglan 1e basladi verdik sıfır aldik herseyi sinifta 4sene okudular digerlerine kaldi :KK70: :KK70: :KK70:

X