- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sagol canim 8 de yola çıkacağız 9 da evdeyim bir aksilik çıkmazsaZipzip- hayırlı yolculuklar canım ben incirden gelene kadar sen ankarada olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim 8 de yola çıkacağız 9 da evdeyim bir aksilik çıkmazsaZipzip- hayırlı yolculuklar canım ben incirden gelene kadar sen ankarada olursun
Afiyet olsun canimİlk menüm gelsin.
11:30
2 yumurta ile menemen
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli çay
Peynir
Zeytin
19:00
2 kepçe mercimek çorbası
6 adet fırında kanat
Cacık
21:00
6 üçgen dilim karpuz
Su: 2lt oldu
Iyiyim canim sen nasilsinSelam kızlar napiyosunuz nasılsınız ??
Hosgeldin yeniden abla ozledik seniÇok teşekkür ederim canım
Tahminin doğru çıktı
Okul açılıncaya kadar hedef koymuştum kendime
Afiyet olsun canimYarin okulun ilk günü olacak oglum icin. Hazirliklarimi tamamladim ve geldim.
Bugünki menüm
Kahvalti(11.30)
Domates
Salatalik
Bikac tane zeytin
2 yumurtadan omlet
2 dilim tb
Ara(14.00)
1 tane muz
Sade türk kahvesi
Aksam(18.00)
1 tabak et patates haslama
Salata
Spor
10bin adim
Zipzip- @Filiz16 Cordelia
Eeeee Zipzip- nerdesin simdi iyi geceler demeyemi gelcen
Son gun ama iyi yoruldum dünHadi bugun son gün
Afiyet olsun canim6 Eylül menü ve spor
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
50 gram peynir
7 zeytin
Ara 16.00
1 avuç leblebi
1 avuç kuru üzüm
Sütlü kahve
Akşam 18.00
6 kaşık taze fasilye
1 baget
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Spor 120 dk. Eva
17.005 adım 1705 puan.
Hosgeldin canim yeniden bebegini sağlıklı buyut inşallahMrb kızlar en son 1 yıl önce buraya yazmıştım ideal kiloma çok az kalmıştı ki hamile kaldım ve şuan emziren arkadaşlar zayıflarken ben alıyorum. Buna bir dur demem gerekiyor artık.
Afiyet olsun canim su az olmusIyi geceler kizlar
Sabah
2 wasa arasi fistik ezmesi
Sutlu kahve
1 kucuk muz 6 bogurtlen
Ogle
1 kase ic bakla haslanmis salata
1 armut
Aksam tavuk sote
2 kasik yogurt
1 kucuk elma
Su 1.5 lt
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimiyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Ac karna limonlu bitki cayi
2 yumurtadan domatesli yumurta 1salatalık domates 1kk penir zeytin 1k reçel 1d tb ekmek 1b kahve
Ara
1 elma
Akşam
1tb yoğurtlu kabak 1 kaç findik ceviz
2 lt su
10000 adım 1000 puan Cordelia
Eki Görüntüle 2912169
Afiyet olsun canim gunu cok erken kapatmissinSabah kizlar çok sallandi ya kahvaltiya vaktm olmadı
Menüm
08.15
1 activia
15.00
1 yumurtadan peynirli omlet
1 d ekmek
1 tane kepekli galeta
Domates
17.00
8kadar leblebi+kuru üzüm
Su 2 lt
Spor Cordelia
Eki Görüntüle 2912170 Eki Görüntüle 2912171
Afiyet olsun canimMenu
Sabah (9;30)
2 dlm ekmek
2 tel peynir
1ck findik ezmesi
Domates
Ara(13:30)
Sutlu kahve
3dlm seftali
10 tane badem
Aksam(17;30)
6yk etli kurufasulye
2yk pilav
1 bardak ayran
Salata
Su:3 lt spor : Eki Görüntüle 2912195
Zipzip- @Filiz16 Cordelia
Cok gecmis olsun canimSağol canım futbol kursuna yazdirdik çok istiyordu haftasonu iki saat işte gidecek.
Hastaneye eşimle alakali gittik kocaelide amcasının oğlu doktor oradaki doktoru tavsiye etti ilkinde randevusuz gittik . Aylardirda randevu bulamadım.iste tesadüfen cuma günü buldum da bugün gittik tekrar kcuugude götürdüm evde durmuyo babaannesi ile, oda yolda usuttumu napti hastaneye gittik tam arabadan indik üstüme doğru kustu iki defa klima çarptı sanırım.Suan iyi sukur .
Gecmis olsun canimİyi geceler. Ben akşamı acilde geçirdim. Yorumlarinizi okudum ama cevap veremiyorum kusuruma bakmayin
Gunaydin canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın kızlar
Bence git belinede iyi gelebilirAllah kolaylık versin canım
Kesinlikle kaptanım bugün baya bir frenledim kendimi hedefe ulaşıp koruma işini öğrenmem lazim
Nasıl dersen kaptanım tamma unutmam
Birabilirim inşallah bugün almadan durabildim
Efendim
İnşallah tıkır tıkır gider ponicim
Yok canım Perşembe aktif olacak spor dondurmustum belimden gidebilir miyim bilmiyorum. Oraya buraya kosusturmaktab çıktı pertim
1 saatte nasıl geliyorsun balım cankiradanSagol canim 8 de yola çıkacağız 9 da evdeyim bir aksilik çıkmazsa
Anladim bebegin hayirli olsunHosbulduk cnm
Evet yeni doğum yaptım ama daha fazla almaktan korkuyorum. O yüzden yavaştan olsa vermek istiyorum
Icinden değiliz canim 80 km mesafe1 saatte nasıl geliyorsun balım cankiradan
Günaydın canimGünaydın hatunlar
Hayırlı yolculuklar cnmIcinden değiliz canim 80 km mesafe
Günaydın canim
Günaydın canim
Sagol canimHayırlı yolculuklar cnm
Günaydın canim hosgeldin yeniden kizina cok gecmis olsunGünaydınn
Zipzip- kaptanimdan izin almıştım çok yoğundum sınavım vardı sonrasında da 4 günlüğüne tatile gittik toplamda 6 günüm şehir dışında gecti
Sınavım iyi geçti
Ama tatilden +3 kilo ile döndüm
Diyetisyenime dedim ne yapicam tam 79u görmeme az kaldı gittiğimiz gün sabah 80.8 dim o da takılma dedi kaldığın yerden devam edersin dedi bana ❤
42 gün oldu adet görmedim tarlusalin sonunu pazar günü ictim aslında fazla da kaçırmadım ama yol şişkinliği de olabilir neyse cumaya kadar hallederim
Zaten tatilin 2.gunu de kızım hasta oldu salgın varmış bilmiyorum havuzdan mi kaptı yoksa güneş mi çarptı hastaneye götürdük serum takıldı atesi zor düştü yavrumun şimdi biraz daha iyice
Tarlusal bende çok şişkinlik yapıyor mecburen ictim okul başlayacak benim regl de uzun sürüyor bir an önce olsun bitsin diye düşündüm
Günaydın canım Antalya merkezde olduğum için şanslıyım. Okul Meslek Lisesi henüz nasıl bilmiyorum. 15 saat dersim var problemli bile olsa idare edilir. Ben de çok özledim burayıAfiyet olsun canim
Iyiyim canim sen nasilsin
Hosgeldin yeniden abla ozledik seni
Istedigin okul oldu mu tayin surecinde hic konusamadik
Afiyet olsun canim
Son gun ama iyi yoruldum dün
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim yeniden bebegini sağlıklı buyut inşallah
Afiyet olsun canim su az olmus
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim gunu cok erken kapatmissin
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim
Gunaydin canim
Günaydın canim
Yavrucağina geçmiş olsun canımGünaydınn
Zipzip- kaptanimdan izin almıştım çok yoğundum sınavım vardı sonrasında da 4 günlüğüne tatile gittik toplamda 6 günüm şehir dışında gecti
Sınavım iyi geçti
Ama tatilden +3 kilo ile döndüm
Diyetisyenime dedim ne yapicam tam 79u görmeme az kaldı gittiğimiz gün sabah 80.8 dim o da takılma dedi kaldığın yerden devam edersin dedi bana ❤
42 gün oldu adet görmedim tarlusalin sonunu pazar günü ictim aslında fazla da kaçırmadım ama yol şişkinliği de olabilir neyse cumaya kadar hallederim
Zaten tatilin 2.gunu de kızım hasta oldu salgın varmış bilmiyorum havuzdan mi kaptı yoksa güneş mi çarptı hastaneye götürdük serum takıldı atesi zor düştü yavrumun şimdi biraz daha iyice
Tarlusal bende çok şişkinlik yapıyor mecburen ictim okul başlayacak benim regl de uzun sürüyor bir an önce olsun bitsin diye düşündüm
Günaydın canim hosgeldin yeniden kizina cok gecmis olsun
Tesekkur ederim canlarYavrucağina geçmiş olsun canım
Merhaba hoşgeldinMrb kızlar en son 1 yıl önce buraya yazmıştım ideal kiloma çok az kalmıştı ki hamile kaldım ve şuan emziren arkadaşlar zayıflarken ben alıyorum. Buna bir dur demem gerekiyor artık.
Allah razı olsun canım sağolKv ne rabbim şifa versin canım benimde eşim haftada 3 gün evde onun dışında bırakacak kimsem yok esimede her zaman bırakamıyorum bazen toplantısı vs oluyor bizimde veli toplantısı oldu öğretmen çocuklar gelmesin dedi el mahkum ben götürdüm aksi gibi eşim şirkete gitmişti ufaklık bir şekilde babasyla kalmalı en kotu servise vermek zorunda kalicam
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın kızlar
Günaydın hatunlar
Günaydın kızlargunaydin kuzularrr
Hosbulduk kaptanımAfiyet olsun canim
Iyiyim canim sen nasilsin
Hosgeldin yeniden abla ozledik seni
Istedigin okul oldu mu tayin surecinde hic konusamadik
Afiyet olsun canim
Son gun ama iyi yoruldum dün
Afiyet olsun canim