Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünki menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek 2 dilim köy peyniri 2 siyah zeytin 1 haş yumurta 1 çatal bal kaymak
16.00 1 avuç içi çerez
19.30 4 kaşık dövme pilavı 1 kase cacık domates
21.00 1 kuru kayısı ile sade kahve
Su 2 lt
Spor(adımımı yazayım sporuda şimdi yapınca eklerim)kızım saatimi yere attı o yüzden görüntü böyleEki Görüntüle 2912202 700 p Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim saat gidici 😒

Aynı hatayı bende yaptım halalarinin lafına uydum oğlum yaramaz diye gittik yazdrdik çocuk oyun yaşında okula başladı. Okuldan soğudu, şimdi bı sene önden gidiyo boy bile ne kadar farkediyo ve vicdan azabim yıllardır sürüyor malesef. Ama 2. Tam yaşında vericem 7 yaş en uygun. Çocuklara da yazık bizim kiracı ve yan taraftaki akrabada yazdirmislar ya küçücük ikiside uyardım ama dinlemediler
Çok üzüldüm kuzum. Vaktinde ver. Hatta 1 yıl sonra ver. Önce asla verme. 😔

Canım zorunlu yapmışlar yılı tutan gidiyor ama bizim okulda yok 2016 doğumlu 2015 alıyorlar.
Canım yeğenim 1. Sınıfa giderken yanındaydım. Eşimden ayrıydım. Yeğenim yaşında gitti. 1 sayfa yazıyı 1 saatte yazıyordu. Oturamiyordu çok sıkılıyordu. Ordan biliyorum. Öğretmen için çok zor çocuk için çok zor. Veli için delirtici birşey. 😔

Bugünki menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek 2 dilim köy peyniri 2 siyah zeytin 1 haş yumurta 1 çatal bal kaymak
16.00 1 avuç içi çerez
19.30 4 kaşık dövme pilavı 1 kase cacık domates
21.00 1 kuru kayısı ile sade kahve
Su 2 lt
Spor(adımımı yazayım sporuda şimdi yapınca eklerim)kızım saatimi yere attı o yüzden görüntü böyleEki Görüntüle 2912202 700 p Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 💕

X