Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimki de 2014lü. Gecen yil 1e basladi. Okula gidemedigi icin herseyi biz ögrettik. Okuma yazamayi okul baslamadan ögretmistik. Okul döneminde de toplama cikarma saat vs gibi seyleri hep biz verdik cocuga.
Seninki normal zamanın da gitmiş canım bu sene 2014 olup 1 e gelenler var

2015 lu çocuklar için bile erken. 2016 li çocuk Çok büyük ihtimalle hep arkadaşlarından geride kalacak. Ve çok zorlanacak. Okuldan soğuyacak maalesef. O yaşta bir çocuğun dikkatini bir konuya vermesi uzun süre sırada oturması çok zor.
Okulu çok seven istisnai bir çocuk değilse tabi. 😔
Canım zorunlu yapmışlar yılı tutan gidiyor ama bizim okulda yok 2016 doğumlu 2015 alıyorlar.

Iyi geceler kizlar
Sabah
2 wasa arasi fistik ezmesi
Sutlu kahve

1 kucuk muz 6 bogurtlen

Ogle
1 kase ic bakla haslanmis salata

1 armut

Aksam tavuk sote
2 kasik yogurt

1 kucuk elma

Su 1.5 lt
Canım afiyet olsun

Sabah kizlar çok sallandi ya kahvaltiya vaktm olmadı
Menüm
08.15
1 activia

15.00
1 yumurtadan peynirli omlet
1 d ekmek
1 tane kepekli galeta
Domates

17.00
8kadar leblebi+kuru üzüm

Su 2 lt
Spor Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 2912170 Eki Görüntüle 2912171
Sağol teşekkür ederim 😍
Bende öyleyim ama dur demek istiyorum bu gidişata
Hg canım bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt
iyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Ac karna limonlu bitki cayi

2 yumurtadan domatesli yumurta 1salatalık domates 1kk penir zeytin 1k reçel 1d tb ekmek 1b kahve

Ara
1 elma

Akşam
1tb yoğurtlu kabak 1 kaç findik ceviz
2 lt su
10000 adım 1000 puan Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 2912169
Sabah
1 tb ekmek
Salatalik
Domates
Beyaz peynir
Haslanmis yumurta
5 zeytin

Ara
Armut
Kahve

Ara
4 k yogurt
3 kuru kayisi

Aksam
2 kepce tarhana
3 izgara kofte
1 haslanmis patates

Ara
Seftali
10 badem

2,5l su
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
9 45
Domates salatalık 1 çay kaşığı bal 1 dilim kaşar peynir 7 yeşil zeytin 3 dilim tb ekmek 4 bardak siyah çay
14 30
1 kepçe kuru fasulye w kade yoğurt
2 nektarin
19 00
1 kase salata 1 kase yoğurt
1 kahve
3lt su
Spor yapılıyor .....
Iyi geceler kizlar
Sabah
Sutlu kahve

1 kucuk muz 6 bogurtlen

Ogle

1 armut

Aksam tavuk sote
2 kasik yogurt

1 kucuk elma

Su 1.5 lt
Kızlar afiyet olsun 🥰🥰 cumleten

2015 lu çocuklar için bile erken. 2016 li çocuk Çok büyük ihtimalle hep arkadaşlarından geride kalacak. Ve çok zorlanacak. Okuldan soğuyacak maalesef. O yaşta bir çocuğun dikkatini bir konuya vermesi uzun süre sırada oturması çok zor.
Okulu çok seven istisnai bir çocuk değilse tabi. 😔
Aynı hatayı bende yaptım halalarinin lafına uydum oğlum yaramaz diye gittik yazdrdik çocuk oyun yaşında okula başladı. Okuldan soğudu, şimdi bı sene önden gidiyo boy bile ne kadar farkediyo ve vicdan azabim yıllardır sürüyor malesef. Ama 2. Tam yaşında vericem 7 yaş en uygun. Çocuklara da yazık bizim kiracı ve yan taraftaki akrabada yazdirmislar ya küçücük ikiside uyardım ama dinlemediler

Menu
Sabah (9;30)
2 dlm ekmek
2 tel peynir
1ck findik ezmesi
Domates

Ara(13:30)
Sutlu kahve
3dlm seftali
10 tane badem

Aksam(17;30)
6yk etli kurufasulye
2yk pilav
1 bardak ayran
Salata

Su:3 lt spor : Screenshot_20210906-231839_Mi Fit.jpg
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Menüm
08.15
1 activia

15.00
1 d ekmek
1 tane kepekli galeta
Domates

17.00
8kadar leblebi+kuru üzüm

Su 2 lt
Spor Cordelia Cordelia
Yavrum bu kadar yemekle acıkmıyor musun ? Afiyet olsun 💕
Aynı hatayı bende yaptım halalarinin lafına uydum oğlum yaramaz diye gittik yazdrdik çocuk oyun yaşında okula başladı. Okuldan soğudu, şimdi bı sene önden gidiyo boy bile ne kadar farkediyo ve vicdan azabim yıllardır sürüyor malesef. Ama 2. Tam yaşında vericem 7 yaş en uygun. Çocuklara da yazık bizim kiracı ve yan taraftaki akrabada yazdirmislar ya küçücük ikiside uyardım ama dinlemediler
Ben 2. Senide 7 ye yakın verdim ve elimde olsa daha geç verirdim ama yasalar gereği mecbur yollamak zorundayız. Çok hata yaptılar çok sen elinden geleni yapmışsın canım gerisi onlara kalsın boşver

Iyi geceler kizlar
Sabah
Sutlu kahve

1 kucuk muz 6 bogurtlen

Ogle

1 armut

Aksam tavuk sote
2 kasik yogurt

1 kucuk elma

Su 1.5 lt
Afiyet olsun canım 💕
9 45
Domates salatalık 1 çay kaşığı bal 1 dilim kaşar peynir 7 yeşil zeytin 3 dilim tb ekmek 4 bardak siyah çay
14 30
1 kepçe kuru fasulye w kade yoğurt
2 nektarin
19 00
1 kase salata 1 kase yoğurt
1 kahve
3lt su
Spor yapılıyor .....
Afiyet olsun canım 💕
Aksam 1dilim ekmek yada yemek yiyebilirdin
Sabah
1 tb ekmek
Salatalik
Domates
Beyaz peynir
Haslanmis yumurta
5 zeytin

Ara
Armut
Kahve

Ara
4 k yogurt
3 kuru kayisi

Aksam
2 kepce tarhana
3 izgara kofte
1 haslanmis patates

Ara
Seftali
10 badem

2,5l su
Afiyet olsun canım 💕
iyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Ac karna limonlu bitki cayi

2 yumurtadan domatesli yumurta 1salatalık domates 1kk penir zeytin 1k reçel 1d tb ekmek 1b kahve

Ara
1 elma

Akşam
1tb yoğurtlu kabak 1 kaç findik ceviz
2 lt su
10000 adım 1000 puan Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 2912169
Afiyet olsun canım 💕
Seninde menuler hep az😏
Menüm
08.15
1 activia

15.00
1 d ekmek
1 tane kepekli galeta
Domates

17.00
8kadar leblebi+kuru üzüm

Su 2 lt
Spor Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 💕
Günü erken kapatmissin yapma böleee😏
Menu
Sabah (9;30)
2 dlm ekmek
2 tel peynir
1ck findik ezmesi
Domates

Ara(13:30)
Sutlu kahve
3dlm seftali
10 tane badem

Aksam(17;30)
6yk etli kurufasulye
2yk pilav
1 bardak ayran
Salata

Su:3 lt spor : Eki Görüntüle 2912195
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 💕

Benim eltimde 2015 kasimliyi yazdirdi 1e ikna ettim anasinifina aldirdim benimk tam yasinda subatta 7 oluyor

Benim eltimde 2015 kasimliyi yazdirdi 1e ikna ettim anasinifina aldirdim benimk tam yasinda subatta 7 oluyor
Çok küçük yazdirmis ya yapmasin . Neyse ikna etmişsin çocuklar kcuukken eziliyorlar bak aklıma gelince üzülüyorum ben niye başkasının lafına baktım ki 😒😒

05.09.2021 pazar menüsü
Kahvaltı gecikti saat 11.00
İki çatal omlet
Domates salata kırmızı biber
3 zeytin
2 dilim beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen yok
Akşam
5 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Şu 1 litre
Geldigimden beri bı turlu iş bitmedi dünde okul kıyafeti almaya gittik büyük oğluma kursa yazdırdım. Küçük bu ara huysuz dışarıdan gelmek istemiyo. Bana çok bağımlı bide bezden çıkarttım tamamen onun stresi var biraz üstümde. Saat 10 da hastaneye gidicez Kocaeli'ye eşimle onuda goturucem yanımda durmuyo babaanneyi bunaltiyo 😒😒🙄 yani o yüzden pek katilamiyorum kusura bakmayın lütfen ama artık okul işi falan halloldu gelirim artık Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Ne kursuna yazdırdın canım , ne hastanesi hayırdır ? Geçmiş olsun . Herşey yolunda zamanla girer sıkma tatlı canını .
Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
Aksam 1dilim ekmek yada yemek yiyebilirdin

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
Seninde menuler hep az😏

Afiyet olsun canım 💕
Günü erken kapatmissin yapma böleee😏

Afiyet olsun canım 💕
Ekmek çok oluyor poninin gözüne batıyor. Teşekkür ederim kaptanım 💕

Çok küçük yazdirmis ya yapmasin . Neyse ikna etmişsin çocuklar kcuukken eziliyorlar bak aklıma gelince üzülüyorum ben niye başkasının lafına baktım ki 😒😒
Bugun velileri almadilar giriste (oglen ve cikista curcuna orasi ayri) korona tedbiri diye sonra bizim birler civciv gibi saga sola dagildi benimki gitti baska sinifla, ogretmen yok trafige takilmis annem bendeydi kizim bulur o diyor ama aklimda hep o :KK43:

Ne kursuna yazdırdın canım , ne hastanesi hayırdır ? Geçmiş olsun . Herşey yolunda zamanla girer sıkma tatlı canını .

Ekmek çok oluyor poninin gözüne batıyor. Teşekkür ederim kaptanım 💕
Sağol canım futbol kursuna yazdirdik çok istiyordu haftasonu iki saat işte gidecek.
Hastaneye eşimle alakali gittik kocaelide amcasının oğlu doktor oradaki doktoru tavsiye etti ilkinde randevusuz gittik . Aylardirda randevu bulamadım.iste tesadüfen cuma günü buldum da bugün gittik tekrar kcuugude götürdüm evde durmuyo babaannesi ile, oda yolda usuttumu napti hastaneye gittik tam arabadan indik üstüme doğru kustu iki defa klima çarptı sanırım.Suan iyi sukur .

Sağol canım futbol kursuna yazdirdik çok istiyordu haftasonu iki saat işte gidecek.
Hastaneye eşimle alakali gittik kocaelide amcasının oğlu doktor oradaki doktoru tavsiye etti ilkinde randevusuz gittik . Aylardirda randevu bulamadım.iste tesadüfen cuma günü buldum da bugün gittik tekrar kcuugude götürdüm evde durmuyo babaannesi ile, oda yolda usuttumu napti hastaneye gittik tam arabadan indik üstüme doğru kustu iki defa klima çarptı sanırım.Suan iyi sukur .
Cok gecmis olsun canim

Bugünki menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek 2 dilim köy peyniri 2 siyah zeytin 1 haş yumurta 1 çatal bal kaymak
16.00 1 avuç içi çerez
19.30 4 kaşık dövme pilavı 1 kase cacık domates
21.00 1 kuru kayısı ile sade kahve
Su 2 lt
Spor(adımımı yazayım sporuda şimdi yapınca eklerim)kızım saatimi yere attı o yüzden görüntü böyle
Snapchat-663748689.jpg
700 p Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Bugun velileri almadilar giriste (oglen ve cikista curcuna orasi ayri) korona tedbiri diye sonra bizim birler civciv gibi saga sola dagildi benimki gitti baska sinifla, ogretmen yok trafige takilmis annem bendeydi kizim bulur o diyor ama aklimda hep o :KK43:
Ya Allah yardım etsin hepinjze . Benim büyük oğlan 8. Sınıf oldu kendi gidip geliyo yakında zaten okul en azından benim şimdilik öyle bı derdim yok ama o kalabalıkları çok yaşadım iyi bilirim. Birde hastalık var kötü döneme denk geldiniz 😒😒 daha yaşları küçük tabi aklın kalır. Ben 6 sene boyunca hep kendim aldım bıraktım. Bı yer belirleyin çocuk çıkınca direkt oraya gelsin biz öyle yapiyoduk oğlumla biraz erken gidin okula

X