- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Öğretmenlerde aynı şeyi söylüyor da insanlar inatÇok büyük hata yapmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmenlerde aynı şeyi söylüyor da insanlar inatÇok büyük hata yapmış.
HosbuldukHosgeldin ben Poni. 10 kiloyu göz açıp kapayana kadar verirsin
Evet biliyorum cnm bu sisteme yeni yeni geçildiğinde bende buralardayımYarinki tarti bildirimi nick+tarihi fotolu olsun canim artik öyle
Hosgeldin canim yaHosbulduk
İnş yaa daha 53 günlük bebeğim var inş tatlı ve ekmek isteğine karşı koyabilirim
eşim bakarım diyorsa git çalış bence . Dediğin gibi kafan dağılır . İyi gelirCanim keske çalişabilsem hem kafam dağılir
Cay kahve yemek yapiyodum matbada
Anneme yazdim babasina söyle dedi
Hoşgeldin canımYaş 28
Boy 1.50
Kilo 66 ama yarın sabah tartıştıktan sonra güncellerim
Hedef kilo 55 kg
M. Hali Evli
Çocuk S. 2
Meslek Kamuda Memur
Allah bagıslasin cnm ben 53 gunlukken bahanemde var acaba ne yesem ne içsem diye düşünür dururdumHosbulduk
İnş yaa daha 53 günlük bebeğim var inş tatlı ve ekmek isteğine karşı koyabilirim
Hosbulduk cnmHosgeldin canim ya
Daha yeni dogum yapmisin kendini toparlasaydin
Emziriyosanda dikkat et
Sağol teşekkür ederimAllah bagıslasin cnm ben 53 gunlukken bahanemde var acaba ne yesem ne içsem diye düşünür dururdum
Hosbulduk cnmeşim bakarım diyorsa git çalış bence . Dediğin gibi kafan dağılır . İyi gelir
Hoşgeldin canım
2015 lu çocuklar için bile erken. 2016 li çocuk Çok büyük ihtimalle hep arkadaşlarından geride kalacak. Ve çok zorlanacak. Okuldan soğuyacak maalesef. O yaşta bir çocuğun dikkatini bir konuya vermesi uzun süre sırada oturması çok zor.Öğretmenlerde aynı şeyi söylüyor da insanlar inat
Adımları eklememisim ve etiket yapmamamisimİlk menüm gelsin.
11:30
2 yumurta ile menemen
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli çay
Peynir
Zeytin
19:00
2 kepçe mercimek çorbası
6 adet fırında kanat
Cacık
21:00
6 üçgen dilim karpuz
Su: 2lt oldu
Benim ki zorunlu olmasa vermezdim bu sene valla bizim zamanımızda 7 yaşında başlıyorduk 1. Sinida2015 lu çocuklar için bile erken. 2016 li çocuk Çok büyük ihtimalle hep arkadaşlarından geride kalacak. Ve çok zorlanacak. Okuldan soğuyacak maalesef. O yaşta bir çocuğun dikkatini bir konuya vermesi uzun süre sırada oturması çok zor.
Okulu çok seven istisnai bir çocuk değilse tabi.
Yani zaten günümüz sistemine göre hayatimiz okumakla geciyor. Cocuklarin tam oyun oynama caginda okula baslamasinin hicbir anlamini göremiyorm. Ilerleyen yillarda bitmek tükenmek bilmeyen bi okul süreci baslayacak bari bu dönemde rahat birakilsin zavalli cocuklar.2015 lu çocuklar için bile erken. 2016 li çocuk Çok büyük ihtimalle hep arkadaşlarından geride kalacak. Ve çok zorlanacak. Okuldan soğuyacak maalesef. O yaşta bir çocuğun dikkatini bir konuya vermesi uzun süre sırada oturması çok zor.
Okulu çok seven istisnai bir çocuk değilse tabi.
İyim canım çok şükür bendeİyiyiz tatlım sen nasılsın?
Benimki de 2014lü. Gecen yil 1e basladi. Okula gidemedigi icin herseyi biz ögrettik. Okuma yazamayi okul baslamadan ögretmistik. Okul döneminde de toplama cikarma saat vs gibi seyleri hep biz verdik cocuga.Benim ki zorunlu olmasa vermezdim bu sene valla bizim zamanımızda 7 yaşında başlıyorduk 1. Sinida