Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim keske çalişabilsem hem kafam dağılir😏

Cay kahve yemek yapiyodum matbada

Anneme yazdim babasina söyle dedi
😔eşim bakarım diyorsa git çalış bence . Dediğin gibi kafan dağılır . İyi gelir
Yaş 28
Boy 1.50
Kilo 66 ama yarın sabah tartıştıktan sonra güncellerim
Hedef kilo 55 kg
M. Hali Evli
Çocuk S. 2
Meslek Kamuda Memur
Hoşgeldin canım

iyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Ac karna limonlu bitki cayi

2 yumurtadan domatesli yumurta 1salatalık domates 1kk penir zeytin 1k reçel 1d tb ekmek 1b kahve

Ara
1 elma

Akşam
1tb yoğurtlu kabak 1 kaç findik ceviz
2 lt su
10000 adım 1000 puan Cordelia Cordelia
20210906_214313.jpg

Öğretmenlerde aynı şeyi söylüyor da insanlar inat
2015 lu çocuklar için bile erken. 2016 li çocuk Çok büyük ihtimalle hep arkadaşlarından geride kalacak. Ve çok zorlanacak. Okuldan soğuyacak maalesef. O yaşta bir çocuğun dikkatini bir konuya vermesi uzun süre sırada oturması çok zor.
Okulu çok seven istisnai bir çocuk değilse tabi. 😔

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-06-23-03-36-204_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_2021-09-06-23-03-36-204_com.xiaomi.hm.health.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2021-09-06-23-03-08-252_com.mi.android.globalminusscreen.jpg
    Screenshot_2021-09-06-23-03-08-252_com.mi.android.globalminusscreen.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 22
2015 lu çocuklar için bile erken. 2016 li çocuk Çok büyük ihtimalle hep arkadaşlarından geride kalacak. Ve çok zorlanacak. Okuldan soğuyacak maalesef. O yaşta bir çocuğun dikkatini bir konuya vermesi uzun süre sırada oturması çok zor.
Benim ki zorunlu olmasa vermezdim bu sene valla bizim zamanımızda 7 yaşında başlıyorduk 1. Sinida

Yani zaten günümüz sistemine göre hayatimiz okumakla geciyor. Cocuklarin tam oyun oynama caginda okula baslamasinin hicbir anlamini göremiyorm. Ilerleyen yillarda bitmek tükenmek bilmeyen bi okul süreci baslayacak bari bu dönemde rahat birakilsin zavalli cocuklar.

Benim ki zorunlu olmasa vermezdim bu sene valla bizim zamanımızda 7 yaşında başlıyorduk 1. Sinida
Benimki de 2014lü. Gecen yil 1e basladi. Okula gidemedigi icin herseyi biz ögrettik. Okuma yazamayi okul baslamadan ögretmistik. Okul döneminde de toplama cikarma saat vs gibi seyleri hep biz verdik cocuga.

X