- 24 Haziran 2016
- 7.217
- 26.143
Hayırlı olsun canim 1. Sınıf epey yorucu bizde 8. Sınıf olduk inşallah iyi bı lise tutturur bizimkisi deEvet ablam bugün start verdik büyük kızım 1. Sınıfa başladı okula giden o mu ben mi hala anlamadım
Çok teşekkür ederim canımGünaydın canim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin ablacim hosgeldin sabah aklimdan gecmistin okul basliyor gelir diye
Iyi dersler
Günaydın canim
Günaydın canim
Dun biraz daha eksiydin sanki ama olsun cumaya guzel eksiler gelecek
Salatalık malzemem yoktu canım , karpuzda yemeyecektim dayanamadım yineAfiyet olsun canım
Karpuzu geceye almasaydin tavugun yanina bol salatayla guzel olurdu acikmazdin
İnşallah canım başarılar dilerim umarım istediği yer olurHayırlı olsun canim 1. Sınıf epey yorucu bizde 8. Sınıf olduk inşallah iyi bı lise tutturur bizimkisi de
Bu sene 1Evet ablam bugün start verdik büyük kızım 1. Sınıfa başladı okula giden o mu ben mi hala anlamadım
Ya yürüyüş var ama adım sayarim sıfırlandı oglene kadar adımı tutuyo tekrar baştan basliyo çarşıya inince ayarı yaptırmam lazım saatciyeSporun yoksa burda paylas sporda yaparken burda paylaş istersen mira tasiyor zaten
Dayan yüregim dayan,dayan yarına inan gün gelir acilar ezberlenir iyilesince yaranSalatalık malzemem yoktu canım , karpuzda yemeyecektim dayanamadım yine
Bende 2 haftadır koşturuyorum okul biraz uzak uğraşıyoruz.Bu sene 1
Sınıfa giden ne kadar çok çocuk var bizde başladık valla 2 haftadır çok yoğun geciyor
Hoş buldum huzurum...Hoşgeldin ablacım
Amin canım Allah herkesin evladijin yaninda olsun inşallah hepsi başarılı olur.İnşallah canım başarılar dilerim umarım istediği yer olur
Hoşgeldin ablaHoş buldum canımçok çok öperim seni
Yakın olsada zor oluyor canım ya bizim 400 metre falan ama küçük kızla git gel vs baya zor oluyorBende 2 haftadır koşturuyorum okul biraz uzak uğraşıyoruz.
Aaa benim takip ettiğim arkadaş da buradaymis seni burada bulmak ne güzelHoşgeldin abla
Ne güzel ablacım napiyosun peki hayat temposu nasıl gidiyor kilo aldinmi aynimisin ? Derslerde başladı bende bu sene tutustum oğlum 8. Sınıfa geçti bı sene çocuğu erken verdikHoş buldum huzurum...
Bayağı sıkıcı günlerden sonra sıcak .esajlar ruhuma çok iyi geldi .
Benimde tanıdık bir sürü 1. Sınıf var küçük cocuklada kışın zor olacak sizler için hele okulu uzak olanlarYakın olsada zor oluyor canım ya bizim 400 metre falan ama küçük kızla git gel vs baya zor oluyor
Afiyet olsun canımYarin okulun ilk günü olacak oglum icin. Hazirliklarimi tamamladim ve geldim.
Bugünki menüm
Kahvalti(11.30)
Domates
Salatalik
Bikac tane zeytin
2 yumurtadan omlet
2 dilim tb
Ara(14.00)
1 tane muz
Sade türk kahvesi
Aksam(18.00)
1 tabak et patates haslama
Salata
Spor
10bin adim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Şimdiki nesil böyle anneleriyle başlıyor okula.. dur bakalım daha neler bekliyor seniEvet ablam bugün start verdik büyük kızım 1. Sınıfa başladı okula giden o mu ben mi hala anlamadım
Bende daha dün geldim ablaAaa benim takip ettiğim arkadaş da buradaymis seni burada bulmak ne güzel
Hoş buldum nasılsın? Okul programın nasıl? Hayırlı olsun bu arada başarılar dilerim
Afiyet olsun canimYarin okulun ilk günü olacak oglum icin. Hazirliklarimi tamamladim ve geldim.
Bugünki menüm
Kahvalti(11.30)
Domates
Salatalik
Bikac tane zeytin
2 yumurtadan omlet
2 dilim tb
Ara(14.00)
1 tane muz
Sade türk kahvesi
Aksam(18.00)
1 tabak et patates haslama