Gidecem zaten 1 saatim kaldiDünde ütüyü yapamadım bazı arkadaşlarla ağız dalaşı yapicam diyeşimdi yapayim bari kaçış yok kaptanlarim sizde dükkanı kapatıp eve gidin bence gelen giden yok bu akşam boşa beklemeyin bence
1.saat 5dkGidecem zaten 1 saatim kaldi
Allah kolaylık versin canımCok tsk ederim cnm❤
Tsk ederim❤
Cok haklisin cnm. Bu defa birakmayacagim ins. Birakip kilo almaktansa her eksi bana kar olacak.
Ins cok tsk ederim❤
Saolasin cnm. Iyi olmak zorunda kaldim. Cocugun okul pantolonu kücük geldi onu degistirmeye carsiya gittim. Yürüyebildim. Şimdi de altini yaptirmaya terziye gidecegim.
Kesinlikle kaptanım bugün baya bir frenledim kendimi hedefe ulaşıp koruma işini öğrenmem lazimTakimdan uzaklasmak yaramiyor sana canim zayifladigin zamanda takimda kal kilonu korumayi öğren
Nasıl dersen kaptanım tamma unutmamListe ve ortalama durumuna bakarak ekleyebiliriz cuma nickli bildirimi unutma canim
Birabilirim inşallah bugün almadan durabildimKolayi sekersiz olarak icsen zamanla azaltsan bir anda birakman zor olabilir
Efendim
İnşallah tıkır tıkır gider ponicimSen isteyince tıkır tıkır kilo veriyosn merve. Önce ver sonra koruma isine bakarsın
Yok canım Perşembe aktif olacak spor dondurmustum belimden gidebilir miyim bilmiyorum. Oraya buraya kosusturmaktab çıktı pertimSporami başladin nerde çıkardın pertini bebişim
Evet canım teşekkür dderim havalar serinledi sporumu yapayımMerhaba canım toparlarsin sen hemen.
Artık yeni patronum deseneSimdi eski patronum aradı seni istiyoruz geliyomusun kizı büyüttüysen dedi
Heee sormaArtık yeni patronum deseneee çalışkan olursa senin gbi tabi ister canım maşallah sana
Afiyet olsun canımİlk menüm gelsin.
11:30
2 yumurta ile menemen
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli çay
Peynir
Zeytin
19:00
2 kepçe mercimek çorbası
6 adet fırında kanat
Cacık
21:00
6 üçgen dilim karpuz
Su: 2lt oldu
Bol öpücüklerSüper yürüyüşe devamke.
Çiçeğim harikasın.
Çiçeğim.
Beni de öp. Bekliyoruz dört gözle.
Cuma güzel eksiyle geleceksin. Eminim.
Hadi bakalım.
Harika.
Muhtesemmmmmm.
Geçmiş olsun.
Allah yardım.etsin canım. Geçmiş olsun.
eksin harika.
Bu nasıl eksi.
Hiç durmadan yemişsin. Bunu niye yapıyoruz kendimize.
Afiyet olsun canımSelam kızlar bugünün menüsü kahvaltı öncesi bir bardak sade kefir
Kahvaltı saat 07.30
2 dilim buğday ekmeğinin arasına beyaz peynir ve domates dilimleyip tost yaptım yağsız
Oglen 14.00
1 parça lavaş ekmeği
Salata
4 kaşık taze fasulye
Ara Nescafe
Akşam
19.00
1 kase yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
İyi geceler AyşecimHapimiz zor durumdayızsende duraklamadan başla artık
Günaydın kızlar
İyi geceler ablam hoşgeldinİyi geceler Ayşecim
Teşekkür ederim canımİyi geceler ablam hoşgeldinyeni okulun hayırlı olsun inşaallah
Spor nerde canım anlamadım. Yinemi değiştiAfiyet olsun canım
Menuyu burda sporu orda paylasiyoruz artik
Evet ablam bugün start verdik büyük kızım 1. Sınıfa başladı okula giden o mu ben mi hala anlamadımTeşekkür ederim canıminşallah hayırlı olur. Okula giden çocukların varsa ben de başarılar dilerim
Hoşgeldin ablacımTeşekkür ederim canıminşallah hayırlı olur. Okula giden çocukların varsa ben de başarılar dilerim
Sporun yoksa burda paylas sporda yaparsan burda paylaş istersen mira tasiyor zatenSpor nerde canım anlamadım. Yinemi değiştiya sporum yok zaten bugün