- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Dimi ya biz kendimiz gider gelirdikŞimdiki nesil böyle anneleriyle başlıyor okula.. dur bakalım daha neler bekliyor seni
İyi ki gelmişsin ..birilerinin bize dur demesine ihtiyacımız var.Bende daha dün geldim ablaiyiyim çok şükür sen nasılsın okul kosusturmali bakalım şimdilik bu hafta düzene girer inşallah
Bu sene sınıflarda 2014 2015 2016 çocuklar çok var çok karmaşık bir sene bizi bekliyor hayırlısı bakalımBenimde tanıdık bir sürü 1. Sınıf var küçük cocuklada kışın zor olacak sizler için hele okulu uzak olanlar
Afiyet olsun canım
Çok tsk ederim❤Afiyet olsun canim
Karışık valla abla çocukları okula bırakacaksın ama bahçeye girmeden olacak alirkende sözde aynı ama bir görmen lazım veli ve araba karmasasiniİyi ki gelmişsin ..birilerinin bize dur demesine ihtiyacımız var.
Okul bizim de öyle...her şey o kadar karışık mi...zamanla oturur inşallah.
Tayin ev tamiratı taşınma bayağı yorucu bir süreçti...geçti çok şükür. Bu sürede çok dikkat edemedim hatta etmedim. Kendimi düşünecek zamanım da yoktu. Bir yerden başlayacağım artık. Tartilmadim ama bazı kıyafetlerim hiç olmuyor olanla idare ediyorum. Zamanla veririm inşallah.Ne güzel ablacım napiyosun peki hayat temposu nasıl gidiyor kilo aldinmi aynimisin ? Derslerde başladı bende bu sene tutustum oğlum 8. Sınıfa geçti bı sene çocuğu erken verdik( çok pişmanım o ayrı) insallah iyi bı liseye girer diye dua ediyorum gerçi okulun çok başı ama
Veliler liseli çocuklarda da aynı sabahın köründe kalkmış gelmişler.Karışık valla abla çocukları okula bırakacaksın ama bahçeye girmeden olacak alirkende sözde aynı ama bir görmen lazım veli ve araba karmasasini
Benim için çocukları bırakıp gitmek mesele oluyor canım ya kayınvalidem kemoterapi aldı ha diyince ona bırakamıyorum eşim de geçen hafta 3 gün okul için izin aldı zaten annem buradaydı beraber gittik geldik uyum haftası. Yarında veli toplantısı var demiş zor yanı bakalım ne yapicaz.Yakın olsada zor oluyor canım ya bizim 400 metre falan ama küçük kızla git gel vs baya zor oluyor
Rabbim herkesin yardimcisi olsun cok zor sürec bekliyor busene herkesiŞimdiye kadar covide yakalanmadik ama bu okuldaki karmaşıklik yüzünden yakalanmamak zor
Fasulyelerle ugrasmaktan gelemedim
2016 larimdami alıyorlar bizim okul 2015 Eylül dogumlulari kabul etti sadece.Bu sene sınıflarda 2014 2015 2016 çocuklar çok var çok karmaşık bir sene bizi bekliyor hayırlısı bakalım
Hadi bugun son günFasulyelerle ugrasmaktan gelemedim
Ee bakmaz mı eşin evde herhaldeAnnem dediki kocan emekli baksin
Almışlar canım ya çocukların arasında çok fazla fark var humanin sinifinda okuma yazma bilen çocuklar bile var2016 larimdami alıyorlar bizim okul 2015 Eylül dogumlulari kabul etti sadece.
Bakarim dedi canim ama sorun annem iste geline olsa gider kalir bana gelince getir bakayim sen caliş topla kendini yokEe bakmaz mı eşin evde herhalde
Amin canım gerçekten zor bir süreç rabbim herkesib yardımcısı olsunRabbim herkesin yardimcisi olsun cok zor sürec bekliyor busene herkesi