- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canım6 Eylül menü ve spor
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
50 gram peynir
7 zeytin
Ara 16.00
1 avuç leblebi
1 avuç kuru üzüm
Sütlü kahve
Akşam 18.00
6 kaşık taze fasilye
1 baget
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Spor 120 dk. Eva
17.005 adım 1705 puan.
2016 doğumlu çocuk kimin neden okula başladı. 1. Sınıfa mi başladı?Almışlar canım ya çocukların arasında çok fazla fark var humanin sinifinda okuma yazma bilen çocuklar bile var
Sagol canım.Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim tekrardan aramizaMrb kızlar en son 1 yıl önce buraya yazmıştım ideal kiloma çok az kalmıştı ki hamile kaldım ve şuan emziren arkadaşlar zayıflarken ben alıyorum. Buna bir dur demem gerekiyor artık.
Kv ne rabbim şifa versin canım benimde eşim haftada 3 gün evde onun dışında bırakacak kimsem yok esimede her zaman bırakamıyorum bazen toplantısı vs oluyor bizimde veli toplantısı oldu öğretmen çocuklar gelmesin dedi el mahkum ben götürdüm aksi gibi eşim şirkete gitmişti ufaklık bir şekilde babasyla kalmalı en kotu servise vermek zorunda kalicamBenim için çocukları bırakıp gitmek mesele oluyor canım ya kayınvalidem kemoterapi aldı ha diyince ona bırakamıyorum eşim de geçen hafta 3 gün okul için izin aldı zaten annem buradaydı beraber gittik geldik uyum haftası. Yarında veli toplantısı var demiş zor yanı bakalım ne yapicaz.
Hiç iyi olmadı yaBu sene sınıflarda 2014 2015 2016 çocuklar çok var çok karmaşık bir sene bizi bekliyor hayırlısı bakalım
Yan komşum vermis canım2016 doğumlu çocuk kimin neden okula başladı. 1. Sınıfa mi başladı?
İyiyiz tatlım sen nasılsın?Selam kızlar napiyosunuz nasılsınız ??
Çok büyük hata yapmış.Yan komşum vermis canım1. Sınıfa basladi
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar
HosbuldukHosgeldin canim tekrardan aramiza
Ilk sayfadaki formu doldururmusun seni taniyalim gerci ben hatirladim
Benimkide öyle gelin ev hanimi 3 çocuğunu büyuttü ben calisiyorm yılda 1 hafta gelir kalir gider sık sık gidiym cocuklara bakiym demezBakarim dedi canim ama sorun annem iste geline olsa gider kalir bana gelince getir bakayim sen caliş topla kendini yok
Hosbulduk cnmHoşgeldin canım.
Kesinlikle bu sene okula başlayanlar çok şanssizlarHiç iyi olmadı ya
Hosgeldin ben Poni. 10 kiloyu göz açıp kapayana kadar verirsinYaş 28
Boy 1.50
Kilo 66 ama yarın sabah tartıştıktan sonra güncellerim
Hedef kilo 55 kg
M. Hali Evli
Çocuk S. 2
Meslek Kamuda Memur
Yarinki tarti bildirimi nick+tarihi fotolu olsun canim artik öyleYaş 28
Boy 1.50
Kilo 66 ama yarın sabah tartıştıktan sonra güncellerim