Benmki anasınıfi canm ilk kez geliyolar. Kimi cok hevesliydi kimi sıkıldı kimi bi ağladı bi güldü. Duygu durumları karisıktı bugünTakimdan uzaklasmak yaramiyor sana canim zayifladigin zamanda takimda kal kilonu korumayi öğren
Liste ve ortalama durumuna bakarak ekleyebiliriz cuma nickli bildirimi unutma canim
Artin cok degil cumaya eksiler gelecektir
Kolayi sekersiz olarak icsen zamanla azaltsan bir anda birakman zor olabilir
Haftaya eksiyle baslaman guzel canim takima daha cok gelsen arada muhabbeti yakalarsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Artin cok degil canim cumaya eksiler gelir
Spordan sonra atistimalik yiyorsun canim if bu durumda sana uymayabilir
Oglunun okulu hayirli olsun canim
Cumaya eksilerle bekliyoruz
Afiyet olsun canim ice tea olmasa guzel olurmus
Sabit olmanda guzel canim
Tamam canim gel hep bekliyoruz
İyiyim canim sen nasilsin
Sabit olmanda guzel canim
Nasil geçti okulun ilk gunu ogrenciler özlemiş mi okulu
Sabit olmanda guzel canimBen sabah sabit çıktım kızlar. Baya erken tartıldım bence eksiyimdir
Alışirlar bu haftaBenmki anasınıfi canm ilk kez geliyolar. Kimi cok hevesliydi kimi sıkıldı kimi bi ağladı bi güldü. Duygu durumları karisıktı bugün
Bahcedeyim son kez Yarin eve dönüyorumHerkes nerde ? Sporlar yapıldı mu çiçekler? Kelebekler size kıyamam siz dinlenin güzelce.
Ben yağ aldırcamKizlar ekside olanlari tebrik ediyorum cumaya daha da eksi geleceginizi düşünüyorum. Artıdaki kizlar detoks mu yaparsiniz yağ mı aldırırsıniz bilemem artik
ŞükürBahcedeyim son kez Yarin eve dönüyorum
İyi hemen kreş açsınlar gitSimdi eski patronum aradı seni istiyoruz geliyomusun kizı büyüttüysen dedi
Hangi yağıBen yağ aldırcam
Hımmm tamamİyi hemen kreş açsınlar git
Sende oda yokturZeytin
Yağı
Kolay gelsin canım. Herşey bitti düğünde iyi geçer hayırlı olur inşallah.Bahcedeyim son kez Yarin eve dönüyorum
Ne güzel işte , keşke beni de iş için arasalarSimdi eski patronum aradı seni istiyoruz geliyomusun kizı büyüttüysen dedi
Var kızSende oda yoktur
Afiyet olsun canimKahvaltı 08:30
1 haş yumurta
1,5 dilim peynir
3 zeytin
2 kaşık yoğur
Aralarda : 3 fincan kahve
Öğle : 14,30
6 kaşık sebze sote
2 dilim ekmek
Ara: 17.00
1 fincan kahve
Ara 2 -3 kaşık yoğurt ( belki)
Su : 3,5 lt
Canim kızım küçük bakcak kimse yok keske gitsemNe güzel işte , keşke beni de iş için arasalar
Kahve bugün biraz fazla oldu Günlük 2 3 fincan içiyorum Açlık duyarsam yiyeceğim teşekkür ederimAfiyet olsun canim
4kahve çok degilmi,kahve icerken 2ceviz,hurma,kayisi ekle bari tok tutsun erken kapatmissin yogurdu ye ac kalma