Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün 59,5 kg. Maalesef +100 gram. Çünkü pazar dışarıda yedim. Akşam hafif geçirip dengeledim ama yetmedi.

Cumaya toparlarim.. if yapayım diyorum. Günde iki kere yiyeyim. Ne dersiniz yapabilir miyim?
Bence yapma zaten korumadasın . 3 aşağı 5 yukarı böyle böyle korusan yeterli olur bence
Ödem olabilir kaptanım

Teşekkür ederim kaptanlarım

Hayırlı olsun canım, yıprandin epey. İnşallah servis işi bugün tamamen çözülür

Canım kolay gelsin. Hayırlısı ile çözülsün inşallah.

Sağolun kızlar inşallah

5 eylül pazar menü
10.30
1 dilim peynir
Domates salatalık
2 dilim yumurtalı ekmek

16.30
1 porsiyon olacak kadar ızgara pirzola, tavuk,
1 bardak ice tea
2 dilim ekmek

18.00
5 çatal karpuz

20.30
Yarım domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

3 litre su
40 dk kondisyon bisikleti
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia

Afiyet olsun canım

Evet cok uzak kaldim. Gecmis okuyamayinca muhabbete de dahil olamiyorum. Kadinlar kulubunu acilis sayfasi mi yapsam

Arkadaslar dün ayagimi burkmustum. Alcilik bi durumu yok denildi ama sargiya alindi. Dun giremedim kusura bakmayin.
Geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
Sen benim dustugum hataya sakın düşme canım yakınken ipin ucunu tut yoksa yakalamak çok zor oluyor
Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah

Offffff bende de resmen cola bağımlılığı var günde 2.5 litre içiyorum
Bende malesef öyleyim içecekle bir sürü kalori alıyorum kiloda kaçınılmaz oluyor tabi
Canim naptın sen çok almışsın ya keşke biraz dikkat etseydinn
Dikkat etmiş olmayı inan çok isterdim ama ama iste

kackaloribu bugunde gelmemissin canim internette mi sorun var

Zipzip- kackaloribu
Yazmis bu hafta okul var diye oglani götürüp getiriyomus zamani kalmiyomus selam soyle demis

Hafta sonlari gelmiyor interneti yok sanırım da hafta icide gelmedi

Zayifladiya bitti işi

canlarım benim bende sizi seviyorum amma aşk olsun internet paketim yok artık bütçe ayıramıyorum pek ona. sosyal medya paketim oluyor. işyerinde fırsat oldukça giriyorum hemen. geçen hafta oğlanın uyum haftası vardı izin aldım işten gelmedim. işim bitmez ben gelirim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…