Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canim
Cok tsk ederim cnm❤
Tsk ederim❤
Başkaları sana inanmaz, bırakırsın yapamazsin diyebilirler. İlk önce sen kendine inan
Cok haklisin cnm. Bu defa birakmayacagim ins. Birakip kilo almaktansa her eksi bana kar olacak.
Ins cok tsk ederim❤
Saolasin cnm. Iyi olmak zorunda kaldim. Cocugun okul pantolonu kücük geldi onu degistirmeye carsiya gittim. Yürüyebildim. Şimdi de altini yaptirmaya terziye gidecegim.

Eki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Takimdan uzaklasmak yaramiyor sana canim zayifladigin zamanda takimda kal kilonu korumayi öğren
Benim yapım kilo almaya çok müsait ya bende yemek delisi olarak hakkını veriyorum yemenin inşallah çok çabuk gider bu kilolar canım liste evet insanı baya dizginliyor bakalım kaptanım nasıl uygun gorurse
Liste ve ortalama durumuna bakarak ekleyebiliriz cuma nickli bildirimi unutma canim
Arkadaşlar +300
Verdiğimi aldım galiba
72.9 idim
73.2 yim bugün
Artin cok degil cumaya eksiler gelecektir
Kolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyle
Kolayi sekersiz olarak icsen zamanla azaltsan bir anda birakman zor olabilir
evet gemi aziya aldim iyice
Aslinda diyetimi bozmuyorum ama paylasi isini bi turlu duzene sokamadim.
Bugunden tezi yok paylasicam
Pazartesi bildirimimi de yapayim 65.0
Cuma 65.15
E Elif_Eylul
Haftaya eksiyle baslaman guzel canim takima daha cok gelsen arada muhabbeti yakalarsin
İkisinde de kusma ishal var

Afiyet olsun canim
Ara öğün vakti. Bugun bana enerji lazim
Afiyet olsun canim
Bugün 59,5 kg. Maalesef +100 gram. Çünkü pazar dışarıda yedim. Akşam hafif geçirip dengeledim ama yetmedi.

Cumaya toparlarim.. if yapayım diyorum. Günde iki kere yiyeyim. Ne dersiniz yapabilir miyim?
Artin cok degil canim cumaya eksiler gelir
Spordan sonra atistimalik yiyorsun canim if bu durumda sana uymayabilir
Eki Görüntüle 2911779 kaptanımcumaya kadar sabit kiloma düşerim inşallah pek dikkat edemedim 64.7 +1 kilo Zipzip- oğlumu okul işi olunca ancak yazabildim
Oglunun okulu hayirli olsun canim
Cumaya eksilerle bekliyoruz
Afiyet olsun canim ice tea olmasa guzel olurmus
kızlar ben okula gitmeden sabah erken 6 da tartildim ama anca yazabildim
sabitim
E Elif_Eylul
Zipzip-
Cordelia
Sabit olmanda guzel canim
Tamam canim gel hep bekliyoruz
Selam kızlar 1 hafta aradan sonra yine ben, nasılsınızzz?
İyiyim canim sen nasilsin
Selam kızlar yeni oturabildim tartı bildirimim sabah tartıldım sabitim
Sabit olmanda guzel canim
Cuma günü yine 1. olmuşsunuz kızlar, tebrik ederim şimdi geçmişte gördüm. Harikasınız. benim havai fişek şeylerimden yok kalp verdim hepinize

Kızlar selam feleğim şaştı bugün doğal olarak ilk gün 4500 adim atmışım bugün okuldn gelene kadar
Nasil geçti okulun ilk gunu ogrenciler özlemiş mi okulu

İf güzel canm neden yapamayasın
Elimden geleni yapıyorum ama ara öğün yaptım. Evde tek olunca sıkılıyorum. Kendime bir iş bulmalıyım. Sıkılınca birşeyler atıştırmayi düşünüyorum. Akşam yemeğimi yedim. Bakalım dayanabilecek miyim ara öğünsüz.

Günaydın sevgili takımım
Cuma: 104,2
Bugün :104,1
Fark-100

Gunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr

10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo

Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr

Gunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam

Eki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan

Arkadaşlar +300
Verdiğimi aldım galiba
72.9 idim
73.2 yim bugün

evet gemi aziya aldim iyice
Aslinda diyetimi bozmuyorum ama paylasi isini bi turlu duzene sokamadim.
Bugunden tezi yok paylasicam
Pazartesi bildirimimi de yapayim 65.0
Cuma 65.15
E Elif_Eylul

Eki Görüntüle 2911779 kaptanımcumaya kadar sabit kiloma düşerim inşallah pek dikkat edemedim 64.7 +1 kilo Zipzip- oğlumu okul işi olunca ancak yazabildim

Selam kızlar yeni oturabildim tartı bildirimim sabah tartıldım sabitim

Kizlar ekside olanlari tebrik ediyorum cumaya daha da eksi geleceginizi düşünüyorum . Artıdaki kizlar detoks mu yaparsiniz yağ mı aldırırsıniz bilemem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…