- 31 Ağustos 2021
- 24
- 17
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfadaki kurallari okuyarak orda bulunan formu doldurabilir misinKizlar selam ben guruba katilmak istedim ama ne yapmam gerektigini pek bilmiyorum birazcik aciklayabilirmisiniz
Cok tsk ederim cnm❤Geçmiş olsun canim
Tsk ederim❤Süper yürüyüşe devamke.
Çiçeğim harikasın.
Çiçeğim.
Beni de öp. Bekliyoruz dört gözle.
Cuma güzel eksiyle geleceksin. Eminim.
Hadi bakalım.
Harika.
Muhtesemmmmmm.
Geçmiş olsun.
Allah yardım.etsin canım. Geçmiş olsun.
eksin harika.
Bu nasıl eksi.
Hiç durmadan yemişsin. Bunu niye yapıyoruz kendimize.
Cok haklisin cnm. Bu defa birakmayacagim ins. Birakip kilo almaktansa her eksi bana kar olacak.Başkaları sana inanmaz, bırakırsın yapamazsin diyebilirler. İlk önce sen kendine inan
Ins cok tsk ederim❤Pizza seni batirmis
Tebrikler canim
Tebrikler Canım
Baslangicin hayirli olsun inşAllah hedefine ulaşirsin
Eksin cok guzel canim
Dikkat et kendine gecmis olsun canim
Eksin cok guzel canim
Masallah
Uzak kalıyosun takimdan
Afiyet olsun canım
Saolasin cnm. Iyi olmak zorunda kaldim. Cocugun okul pantolonu kücük geldi onu degistirmeye carsiya gittim. Yürüyebildim. Şimdi de altini yaptirmaya terziye gidecegim.Geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
Sen benim dustugum hataya sakın düşme canım yakınken ipin ucunu tut yoksa yakalamak çok zor oluyor
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah
Bende malesef öyleyim içecekle bir sürü kalori alıyorum kiloda kaçınılmaz oluyor tabi
Dikkat etmiş olmayı inan çok isterdim ama ama iste
Takimdan uzaklasmak yaramiyor sana canim zayifladigin zamanda takimda kal kilonu korumayi öğrenEki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Liste ve ortalama durumuna bakarak ekleyebiliriz cuma nickli bildirimi unutma canimBenim yapım kilo almaya çok müsait ya bende yemek delisi olarak hakkını veriyorum yemenin inşallah çok çabuk gider bu kilolar canım liste evet insanı baya dizginliyor bakalım kaptanım nasıl uygun gorurse
Artin cok degil cumaya eksiler gelecektirArkadaşlar +300
Verdiğimi aldım galiba
72.9 idim
73.2 yim bugün
Kolayi sekersiz olarak icsen zamanla azaltsan bir anda birakman zor olabilirKolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyle
Haftaya eksiyle baslaman guzel canim takima daha cok gelsen arada muhabbeti yakalarsinevet gemi aziya aldim iyice
Aslinda diyetimi bozmuyorum ama paylasi isini bi turlu duzene sokamadim.
Bugunden tezi yok paylasicam
Pazartesi bildirimimi de yapayim 65.0
Cuma 65.15
E Elif_Eylul
İkisinde de kusma ishal var
Afiyet olsun canimPazar menüsü,
Sabah bir batdak çay iki dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin bir tk fistik ezmesi bir tabak domates, salatalık roka.
Ara bir sütlü Nescafe 5 fındık.
Öğlen iki diyet çubuk.
Akşam bir küçük dolma biber, bir kase şehriye çorbası, bir kase 6 kaşık sulu köfte.
Su 2,5 litre Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
1019p
150 jj 150p
100 ip atlama 100p
100mekik 100p
Bacak sağ sol 100×2 200p
Kol sağ sol 50×2 100p
Sırt hareketi 20 tane 20p
20 Squat 20p
toplam, 690p
Eki Görüntüle 2911709
Afiyet olsun canimAra öğün vakti. Bugun bana enerji lazim
Artin cok degil canim cumaya eksiler gelirBugün 59,5 kg. Maalesef +100 gram. Çünkü pazar dışarıda yedim. Akşam hafif geçirip dengeledim ama yetmedi.
Cumaya toparlarim.. if yapayım diyorum. Günde iki kere yiyeyim. Ne dersiniz yapabilir miyim?
Oglunun okulu hayirli olsun canimEki Görüntüle 2911779 kaptanımcumaya kadar sabit kiloma düşerim inşallah pek dikkat edemedim 64.7 +1 kilo Zipzip- oğlumu okul işi olunca ancak yazabildim
Afiyet olsun canim ice tea olmasa guzel olurmus5 eylül pazar menü
10.30
1 dilim peynir
Domates salatalık
2 dilim yumurtalı ekmek
16.30
1 porsiyon olacak kadar ızgara pirzola, tavuk,
1 bardak ice tea
2 dilim ekmek
18.00
5 çatal karpuz
20.30
Yarım domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 litre su
40 dk kondisyon bisikleti
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Sabit olmanda guzel canimkızlar ben okula gitmeden sabah erken 6 da tartildim ama anca yazabildim
sabitim
E Elif_Eylul
Zipzip-
Cordelia
Tamam canim gel hep bekliyoruzcanlarım benim bende sizi seviyorum amma aşk olsun internet paketim yok artık bütçe ayıramıyorum pek ona. sosyal medya paketim oluyor. işyerinde fırsat oldukça giriyorum hemen. geçen hafta oğlanın uyum haftası vardı izin aldım işten gelmedim. işim bitmez ben gelirim hep
İyiyim canim sen nasilsinSelam kızlar 1 hafta aradan sonra yine ben, nasılsınızzz?
Sabit olmanda guzel canimSelam kızlar yeni oturabildim tartı bildirimim sabah tartıldım sabitim
Cuma günü yine 1. olmuşsunuz kızlar, tebrik ederim şimdi geçmişte gördüm. Harikasınız. benim havai fişek şeylerimden yok kalp verdim hepinize
Nasil geçti okulun ilk gunu ogrenciler özlemiş mi okuluKızlar selam feleğim şaştı bugün doğal olarak ilk gün 4500 adim atmışım bugün okuldn gelene kadar
bende iyiyim canım teşekkür ederimmİyiyim canim sen nasilsin
Hem öğrenci hem öğretmen hem de velilere zor oldu okulun açılmasıKızlar selam feleğim şaştı bugün doğal olarak ilk gün 4500 adim atmışım bugün okuldn gelene kadar
MerveEki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Sen isteyince tıkır tıkır kilo veriyosn merve. Önce ver sonra koruma isine bakarsınŞuan benim için en zor olanı yaptım tartiyla yüzleştim inşallah bu fazlalıklari hızlı bir şekilde atıp nefsimi terbiye etmeyi öğrenirim
İf güzel canm neden yapamayasınBugün 59,5 kg. Maalesef +100 gram. Çünkü pazar dışarıda yedim. Akşam hafif geçirip dengeledim ama yetmedi.
Cumaya toparlarim.. if yapayım diyorum. Günde iki kere yiyeyim. Ne dersiniz yapabilir miyim?
Elimden geleni yapıyorum ama ara öğün yaptım. Evde tek olunca sıkılıyorum. Kendime bir iş bulmalıyım. Sıkılınca birşeyler atıştırmayi düşünüyorum. Akşam yemeğimi yedim. Bakalım dayanabilecek miyim ara öğünsüz.İf güzel canm neden yapamayasın
Ben de böyle oldum.
Yok canm. Filiz kilosunu demiyor kiE Elif_Eylul kaptanim çiçek ve kelebek mücadelesinde benim kilom dikkate alınmayacak mı di mi?
Günaydın sevgili takımım
Cuma: 104,2
Bugün :104,1
Fark-100
Gunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr
10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum
Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Gunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam
Eki Görüntüle 2911637
Arkadaşlar +300
Verdiğimi aldım galiba
72.9 idim
73.2 yim bugün
evet gemi aziya aldim iyice
Aslinda diyetimi bozmuyorum ama paylasi isini bi turlu duzene sokamadim.
Bugunden tezi yok paylasicam
Pazartesi bildirimimi de yapayim 65.0
Cuma 65.15
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2911779 kaptanımcumaya kadar sabit kiloma düşerim inşallah pek dikkat edemedim 64.7 +1 kilo Zipzip- oğlumu okul işi olunca ancak yazabildim
Selam kızlar yeni oturabildim tartı bildirimim sabah tartıldım sabitim
Sen yazabilirsin canim benim icin sıkıntı yokE Elif_Eylul kaptanim çiçek ve kelebek mücadelesinde benim kilom dikkate alınmayacak mı di mi?
Merhaba canım toparlarsin sen hemen.Eki Görüntüle 2911779 kaptanımcumaya kadar sabit kiloma düşerim inşallah pek dikkat edemedim 64.7 +1 kilo Zipzip- oğlumu okul işi olunca ancak yazabildim